Satış Mothers & 3D Fırça

iso_manyak

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
@iso_manyak hocam bu tarz bir ürün arıyordunuz. Baktıklarınıza göre fazlasıyla iş görecek tipte bu ürünler. Bir inceleyin derim :)

Yanlış anlaşılma olmasın @shovery @iso_manyak ikinizi de tanımıyorum :) biriniz ürün arayıp biriniz satınca ikinizin de işi görülür belki dedim :)
evet davlumbaz fırçası arıyorum ama bunlar kısa saplı davlumbazda aktif kullanamam lastiklerde olabilir belki

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben de wheel woolies a kit gibi ve detay fırçası gibi fırçalar arıyorum. Bu fırçalar aradıklarımla karşılaştırıldıklarında jant için nasıl olur? Memnun musunuz hocam siz, jantların arkasına girmekte zor olmaz mı?

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
evet davlumbaz fırçası arıyorum ama bunlar kısa saplı davlumbazda aktif kullanamam lastiklerde olabilir belki
Hızlı soru cevap kısmına attığınız alternatif fırçalara istinaden buraya etiketledim :) oraya attığınız fırçalardan daha uzun ve sapı daha dayanıklıdır mothers fırçanın :)

iso_manyak

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Hızlı soru cevap kısmına attığınız alternatif fırçalara istinaden buraya etiketledim :) oraya attığınız fırçalardan daha uzun ve sapı daha dayanıklıdır mothers fırçanın :)
teşekkürler üstadım ama sadece el tutcak kadar uzun bunların sapı. sanırım bu kısa modeli. evet o fırçalar çok sertmiş sanırım.

shovery

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye