Motor Temizliği (Fare içerir)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Geçmiş olsun hocam, ellerinizle sağlık bu arada.

würth kiri olduğu gibi aşağıya akıtıyor orada birikiyor. Ben Onun yerine parça yüzeylerini iyicene köpürtüp nemli bez ile durulayıp üzerinden kuru bez ile geçiyorum. Çok güvenli bir yöntem bir dahaki sefere denemediyseniz bu şekilde tavsiye ederim.

pink Sheen’e gelirsek 3-4 defa motora Supersheen uygulandığını gördüm sonuçlarını acayip hoşuma gitmişti. Ben de motorun yarısını KC motorplast kalan yarısını da Supersheen ile korumaya alıp toz tutma dayanıklılık vs test etmek istiyorum.

ilerleyen süreçte Pinksheen dayanımı ve toz durumlarını bizlerle paylaşırsan güzel bir test incelemesi olmuş olur.
Tekrardan ellerine sağlık, geçmiş olsun

Brindabella

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
Geçmiş olsun @MoonDance kabloları kontrol ettin mi? yemiş olmasın?
Abi hava filtresi hortumunu çıkartıp bütün kabloları tek tek inceledim. En ufak bişey yok sağlam yani.

Geçmiş olsun hocam, ellerinizle sağlık bu arada.

würth kiri olduğu gibi aşağıya akıtıyor orada birikiyor. Ben Onun yerine parça yüzeylerini iyicene köpürtüp nemli bez ile durulayıp üzerinden kuru bez ile geçiyorum. Çok güvenli bir yöntem bir dahaki sefere denemediyseniz bu şekilde tavsiye ederim.

pink Sheen’e gelirsek 3-4 defa motora Supersheen uygulandığını gördüm sonuçlarını acayip hoşuma gitmişti. Ben de motorun yarısını KC motorplast kalan yarısını da Supersheen ile korumaya alıp toz tutma dayanıklılık vs test etmek istiyorum.

ilerleyen süreçte Pinksheen dayanımı ve toz durumlarını bizlerle paylaşırsan güzel bir test incelemesi olmuş olur.
Tekrardan ellerine sağlık, geçmiş olsun
Atalaycığım çok teşekkür ederim. Würth kullanmamın sebebi işi biraz aceleye getirmek. Zaten hastayım ağa öksürük nefes darlığı birde farenin kokusu derken bittik yani.

Pink sheen i onur abi incelemişti fakat bende müsait bir zamanda test edicem farklı bir ürünle. Aslında Pink Sheen in espirisi iç plastik için olması. Kokusu çok hoş ve Autoglym vrc gibi motora da uygulayabiliyorsun.
Ayrıca Super sheen i tavsiye ederim, parlaklık konusunda birçok ürünle zirveye oynar ama yanıcı olduğu için sadece lastik de kullanma taraftarıyım:komik:

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim
Bayaa sıkıntılı bir durum, ama maaşallah üstesinden gayet iyi gelmişsin
Ellerine sağlık
Sonuç gayet başarılı görünüyor

cavit

Acemi Detaycı
Üye
İl
ankara
Geçmiş olsun. Artık sık sık kaputu açar kontrol edersin. Aynısı benim başıma da geldi, her gün açar bakarım.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Geçmiş olsun Emre hocam. Manayla kendine gelmiş motor benim de bir el atmam lazım bakalım ne zaman:of: Pink sheen in de takipçisiyiz..

Brindabella

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim
Bayaa sıkıntılı bir durum, ama maaşallah üstesinden gayet iyi gelmişsin
Ellerine sağlık
Sonuç gayet başarılı görünüyor
Teşekkürler abi

Geçmiş olsun. Artık sık sık kaputu açar kontrol edersin. Aynısı benim başıma da geldi, her gün açar bakarım.
Hocam çok kötü durum gerçekten.
Geçmiş olsun Emre hocam. Manayla kendine gelmiş motor benim de bir el atmam lazım bakalım ne zaman:of: Pink sheen in de takipçisiyiz..
Saol hacım. Aynen bugüne nasipmiş.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@MoonDance, bey elinize saglık. fresh görüntüsüyle motor nefes almış.

iyi detaylar.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Abi yarıldım ya. Splinter dan bile büyükse iyi ter dökmüşsündür:kop:
sus sus sorma . kedi gibi bişeydi . kelleyi alana kadar. beli bıraktım çamaşırmakinasının altında. bide akıllı albert einstein degil bu bulmuş E=mc² yi. ışık hızı haltetmiş yanında.

Brindabella

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Emre geçmiş olsun. Fare, motor için tehlikeli bir hayvan. Herhangi bir yere zarar vermemiş olması büyük şans. Bu arada kokusunun gittiğine çok sevindim. :alkis: