Motorsporlarının En Pahalı Savaşı

umrdmr

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Film dün itibariyle vizyona girdi. Ben de dün hemen Imax'den biletimi alıp gittim.

Mükemmel değil, ama iyi. Bolca motor sesi duymak için harika hatta. Hikaye bir çok yerde gerçekle farklılaşıyor. Enzo'yu daha fazla görmek isterdim filmde şahsen.

Her petrolhead'in gidip izleyip güzel vakit geçireceği bir film olmuş. Tavsiye ederim.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Filmde hikaye ve görsellik çok öne çıkarılmıştı, küçük bir sahne dahi olsa motor kaputunu açıp parıldayan v8’i göstermediler sadece sesle yetindik :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@umrdmr filmi az önce izledim. Senin yazı daha heyecanlıydı :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
:Keyifle okudum :) Ford deyip geçmemek lazım. Çok çile çekmiş adamlar :komik: Eline sağlık hocam.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Vasat şişirme amerikan filmi., Yaşanan hikaye bile saptırarak anlatılmış.,

2. Henry Ford beyfendi Ferrari 'ye üstünlük kurmak için harcadığı milyon/milyar $$$$ 'lar neticesinde 4 yıl süren bir üstünlük kuruyor., Tabii bunu yaparken Ford 'un Le Mans harici bir yarış kategorisinde yarışmazken., küçük bir fabrika takımı olan Ferrari ise 1960 'lı yıllarda Formula 1, Le Mans 24, Targa Florio vs.. neredeyse tüm kategorilerde yarışan bir takım.,

Sonuç olarak Ford 4 yılın ardından geçen 50 yılda neler yapmış, Ferrari neler yapmış :)

Kapitalist sistemde mümkün olan en fazla araba satışı hedefi olan bir şirket olan Ford ile.., diğer tarafta yarışların mali yükünü finanse edebilmek için yol otomobilleri üreten Ferrari, 2 şirket arasındaki vizyon farkı...

Gerçek bir yarış filmi izlemek isteyenler Steve McQueen çektği Le Mans (büyük yarış) filmini izlemelerini öneririm., McQueen film çekimlerinde gerçek Le Mans araçları kullanıyor ve bunu 1971 yıllındaki imkanlarla yapıyor..

Son düzenleme: