Dragstar' Alıntı:
Koltuk kılıfları güzel olmuş torpido için olanı begenmedim.
Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Sağol Süleyman abi. Bende beğenmedim, kaldırdım
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Torpido için olan güzel olmamış gerçekten. Diğer kısınlar içinse alt tarafları biraz daha gerdirsen daha güzel oturucak gibi duruyor sanki. Biraz bol kalmış sanki.
Eylemi deyirsen

Tamam abi bakayım ona sabah
Eraycan' Alıntı:
Eline sağlık kardeşim bende koltuk kılıflarının alt tarafindaki sarkıntıları sevmedim onlara bir el atsan
Teşekkürler hemşehrim, ona sabah bir el atarım
kadrettin' Alıntı:
Kabin yatağında en son 8-10 sene önce uyudum☺.sonralarıda ara ara sağ koltuğa oturdum ama hiç böyle temiz göremedim?.
Hocam biz 1980 yılından bu yana bu işi yapıyoruz. Bizim ilkemiz hijyen ve temizliktir. Bizim sadece aracımız temiz değil, aynı zamanda kasamızın içi, ambalajlarımız tamamen sürekli dezenfekte ediyoruz. Biz bu işi keyfe keder yapıyoruz ne yalan söyleyeyim

Araçlarımıza hiçbir zaman ticari araç gözüyle bakmadık, müşterilerimize ticari gözle bakmadık. Araçlarımızı sahiplendik, müşterilerimizi akraba gibi gördük güzel iş yaptık. Bundan dolayı bizden kamyon satın alanlar dua etti, bizimle taşınanlarda sağolsunlar eşlerine dostlarına referans oldular. Bu böyle gidiyor hamdolsun.
Gel birde bizim kabin yatağımızda, sağ koltuğumuzda yolculuk yap hocam, E ehliyet varsa şöförlük yap