Mr fix-Can coat-Ceramic sprey-İnfinity Canopy Sealant-Hibrit Ceramic -Ceramic wet wax-Ceramic boost

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Merhabalar, yine ben yine karşılaştırma.
Bu karşılaştırmayı iki ayrı araba üstünde denedim ki farklı verniklerde tepkileri takip edebilelim aynı zamanda. Bmw ye uygulamayı 13 mayısta yaptım, videodaki ilk yıkama tarihi 15 gün sonra. Clio ya uygulama tarihim 18 mayıs. Bu gün 12. Günü ilk yıkaması..

Araçlar kez yağmura maruz kaldılar, özellikle bmw daha kirli bir ortamda daha fazla km yaptı.

Kirlenme durumları;
IMG_20200521_114529.jpg
IMG_20200521_114534.jpg
IMG_20200521_114540.jpg

Burada ilginç bir durumla karşı karşıya kalıyoruz, çünkü iki araç kirlenme durumları birbirinden oldukça farklı çıkıyor. Sırala söyle oluştu.

Bmw için kirlenme durumu. 21 mayıs da ki kontrol neticesinde.

Azdan çoğa doğru
1. meg
2. tw sarı
3. sams
4. mr fix
5. can coat
6. tw yeşil
7 infinty

Clio için kirlenme durumu

Azdan çoğa doğru
1.infinty
2. tw yeşil
3. sams
4. tw sarı
5 meg
6.cancoat
7.mr fix

Parlaklık

IMG_20200513_183956.jpg
IMG_20200513_184005.jpg
IMG_20200513_184035.jpg

İki araç içinde aynı sonuçlar elde ettik neredeyse. o yüzden ortak kanımızı yazacağım.

1. infinty, harika derin bir renk veriyor. Ben buradayı diye bağırıyor. Hani apex detailing diyor ya, darker, richer diye tam o işte.
2 can coat. İnfinty ile aynı, Not: clio da 1 . can coat, infity ikinci.
3. mr fix. güzel camsı bir parlaklığı var.
4 tw ceramic sprey. güzel parlaklığı var. ama iyi silinmezse leke bırakabiliyor.
5.Sams.
6.tw sarı
7 meg.

Kayganlık

1.tw sarı
2 tw yeşil
3.sams
4.meg
5.infinty
6.cancoat
.7.mr fix

Boncuklama

1.cancoat: efsane diyorum
2.İnnfinty harika diyorum
3. mr. fix çok başarılı diyorum
4 sams: bu sprey ürünler içinde en iyisi
5 tw yeşil: iyi düzeyde
6 tw sarı: tatmin etmedi
7.Meg. büyük hayal kırıklığı oldu

Artık dayanım takibimizde, ne kadar sürerse bakalım.

buyurun videomuz.Boncuklarla dans.

Umarım beğenirsiniz.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Onur abi emeklerine sağlık, Youtube'den çok rahat izledim. :) Herhalde İnfinity favorilerimi girdi hem su iticiliği var hemde parlaklık. :D

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Yine şampiyonlar ligi gibi olmuş abi kadro emeğine sağlık,kesene berekett :paraa: test için
teşekkürler :tesekkurr:

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
ellerine sağlık abi özlediğimiz testler :) Cancoat dayanımda parlaklıkta başarılı değil ama boncuk cidden inanılmaz üst seviyede. Boncuk severlere duyurulur :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Onur abi emeklerine sağlık, Youtube'den çok rahat izledim. :) Herhalde İnfinity favorilerimi girdi hem su iticiliği var hemde parlaklık. :D
teşekkür ederim kardeşim, İnfinty totalde çok başarılı bir ürün gerçekten.
Eline emeğine sağlık abicim
Teşekkür ederim kardeşim.
Yine şampiyonlar ligi gibi olmuş abi kadro emeğine sağlık,kesene berekett :paraa: test için
teşekkürler :tesekkurr:
Teşekkür ederim kıymet bilen yorumlarına kardeşim. Ya aslında Auto Glanz in de seramikli ürününü aldım, onu da bu teste sokmak için çok bekledim ama bu virüs yüzünden giremedi bu teste.
ellerine sağlık abi özlediğimiz testler :) Cancoat dayanımda parlaklıkta başarılı değil ama boncuk cidden inanılmaz üst seviyede. Boncuk severlere duyurulur :)
Teşekkür ederim kardeşim. Boncuklar gerçekten efsane.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ne yalan söyleyim bi süre sonra testi boşverip boncuklarla hipnotize oldum :saskin: emeğine sağlık üstat.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
üstad @onurçiko, ellerine saglık. ceramic yazısını gördügün ne varsa kapıştırmışsın. degişik bi karşılaştırma olmuş . ne ararsan var. seç begen al tarzında. şahane. bir kılavuz.

iyi detaylar.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@onurçiko abi muhteşem test olmuş yine :) gecenin bu saatinde boncuklardan gözümü alamadım, istemsizce ekrana üfleyesim o boncukları öylece kaydırasım geldi :D bmw sahibinin o araç içindeki pozu da ayrı dikkat çekiyor :D

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine saglik severek izliyoruz :)
Teşekkür ederim, izlemeye devam:)
@onurçiko eline emeğine sağlık abi, f/p de çinli yukarılarda yine:sicak:
Teşekkür ederim kardeşim, o zaten o konuda zirvede, üstüne yok kesinlikle.
Ne yalan söyleyim bi süre sonra testi boşverip boncuklarla hipnotize oldum :saskin: emeğine sağlık üstat.
Sen birde beni görseydin bugün, @Muratcan anlatsın:)
üstad @onurçiko, ellerine saglık. ceramic yazısını gördügün ne varsa kapıştırmışsın. degişik bi karşılaştırma olmuş . ne ararsan var. seç begen al tarzında. şahane. bir kılavuz.

iyi detaylar.
Aynen öyle ustadım, ceramic ne varsa kaptırdım, neden yaptım oraya öyle ceramic yazınca olmuyor, rüştünü ispatlasın yazan dedim:)
@onurçiko abi muhteşem test olmuş yine :) gecenin bu saatinde boncuklardan gözümü alamadım, istemsizce ekrana üfleyesim o boncukları öylece kaydırasım geldi :D bmw sahibinin o araç içindeki pozu da ayrı dikkat çekiyor :D
Teşekkür ederim kardeşim, beğenmene sevindim. O bizim @Muratcan yav:)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Merhabalar, yine ben yine karşılaştırma.
Bu karşılaştırmayı iki ayrı araba üstünde denedim ki farklı verniklerde tepkileri takip edebilelim aynı zamanda. Bmw ye uygulamayı 13 mayısta yaptım, videodaki ilk yıkama tarihi 15 gün sonra. Clio ya uygulama tarihim 18 mayıs. Bu gün 12. Günü ilk yıkaması..

Araçlar kez yağmura maruz kaldılar, özellikle bmw daha kirli bir ortamda daha fazla km yaptı.

Kirlenme durumları;
Ekli dosyayı görüntüle 19628
Ekli dosyayı görüntüle 19629
Ekli dosyayı görüntüle 19630

Burada ilginç bir durumla karşı karşıya kalıyoruz, çünkü iki araç kirlenme durumları birbirinden oldukça farklı çıkıyor. Sırala söyle oluştu.

Bmw için kirlenme durumu. 21 mayıs da ki kontrol neticesinde.

Azdan çoğa doğru
1. meg
2. tw sarı
3. sams
4. mr fix
5. can coat
6. tw yeşil
7 infinty

Clio için kirlenme durumu

Azdan çoğa doğru
1.infinty
2. tw yeşil
3. sams
4. tw sarı
5 meg
6.cancoat
7.mr fix

Parlaklık

Ekli dosyayı görüntüle 19631
Ekli dosyayı görüntüle 19632
Ekli dosyayı görüntüle 19633

İki araç içinde aynı sonuçlar elde ettik neredeyse. o yüzden ortak kanımızı yazacağım.

1. infinty, harika derin bir renk veriyor. Ben buradayı diye bağırıyor. Hani apex detailing diyor ya, darker, richer diye tam o işte.
2 can coat. İnfinty ile aynı, Not: clio da 1 . can coat, infity ikinci.
3. mr fix. güzel camsı bir parlaklığı var.
4 tw ceramic sprey. güzel parlaklığı var. ama iyi silinmezse leke bırakabiliyor.
5.Sams.
6.tw sarı
7 meg.

Kayganlık

1.tw sarı
2 tw yeşil
3.sams
4.meg
5.infinty
6.cancoat
.7.mr fix

Boncuklama

1.cancoat: efsane diyorum
2.İnnfinty harika diyorum
3. mr. fix çok başarılı diyorum
4 sams: bu sprey ürünler içinde en iyisi
5 tw yeşil: iyi düzeyde
6 tw sarı: tatmin etmedi
7.Meg. büyük hayal kırıklığı oldu

Artık dayanım takibimizde, ne kadar sürerse bakalım.

buyurun videomuz.Boncuklarla dans.

Umarım beğenirsiniz.
Masterım yorumlarına bittim:komik: ellerinize sağlık. Cancoat iyi iş çıkarmış. Ceramic hala almadığım için pişman değilim:D

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Masterım yorumlarına bittim:komik: ellerinize sağlık. Cancoat iyi iş çıkarmış. Ceramic hala almadığım için pişman değilim:D
Al kardesim bak kampanyali urun var omrslhmms diye biri satiyor forumda :) dost indirimi de varmis :)

@onurçiko kahvaltida videoyu izlerken konusu ne zaman acilir acaba dediydim açıkmış bile :) foruma bakmadan videoya bakmıştım. Yine sahane test. Can coat bir gun alacam insallah merakim olan bir urun, kolay seramik kafasiyla degil de hizli cila mantigiyla guzel gelir bence :)
Infinity falan bizi boza tabi bir delikanli bizi ona bogmazsa :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi