Murat Plastik Sprey Şişe Ortak Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
Geçen toplu alımda alınan şişelerin başlıkları kırıldı benim hepsi kırıldı, bir arkadaş yıkamada kullandı bir ayda hepsi kırıldı.
Çok kullanımdan mı kaynaklı yoksa dayanıksız mıymış üstad. Benim başlıklarda sorun yok şimdilik. Merak ettim sizinkiler neden öyle oldu

ugrhr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Geçen toplu alımda alınan şişelerin başlıkları kırıldı benim hepsi kırıldı, bir arkadaş yıkamada kullandı bir ayda hepsi kırıldı.
Bende merak ettim hocam, tamamını kullanamadım fazla geleni meraklı eşe dosta dağıttım. Sadece 1 tanesine direkt saf solvent koymuşlardı o da dayanıksız olan şişeye., kırılma olmadı şişenin ucundaki plastik enjektör eridi.

Ama firma yandaşı gibi konuşmuş olmayayım, ben çok memnun kaldım.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
3 senedir kullandığım şişe var sıkıntı olmadı ama olmaz anlamınada gelmiyor bir tanesi direk bozuldu bir tanesi ilk sene sonrası bozuldu diğerini hala aktif kullanıyorum tek sıkıntıları hemen sağından solundan akıtmaya başlaması o yüzden ucuz da olsa kullanmıyorum murat plastiği kwazar devam

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
@Unique, @onurçiko, @Atocan, çok kullanımdan kırıldı sanırım, oto yıkamada kullandılar ve bir ayda hepsi sıkma yerlinden yarılarak koptu, tamamı aynı yerden yarılıp koptu. Benim yorumum çok kullanımdan ve şişeyi sürekli başlıktan tuturak kullanmaktan, ama tabi plastik kalitesi biraz düşükmüş demekki. 6 tane vermiştim arkadaştı hepsi kırılmış.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@Unique, @onurçiko, @Atocan, çok kullanımdan kırıldı sanırım, oto yıkamada kullandılar ve bir ayda hepsi sıkma yerlinden yarılarak koptu, tamamı aynı yerden yarılıp koptu. Benim yorumum çok kullanımdan ve şişeyi sürekli başlıktan tuturak kullanmaktan, ama tabi plastik kalitesi biraz düşükmüş demekki. 6 tane vermiştim arkadaştı hepsi kırılmış.
Onlar baya hor kullanmış anladığım kadarıyla, zor şartlar testi olmuş sizinki biraz.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Şişe işine konu açtım, baya da araştırdım. biraz maliyetli oluyor ama uzun vadede en iyisi 3d-flowey-kwazar kimyasal dayanımlı şişelerden almak. Kolay kolay bozulmaz kafa rahat eder. Arada da sprey şişeli orjinal ürün alıp kullanıp şişelerini de saklayınca gayet yeterli olur. Diğer büyük üreticilerin de aynı şekilde dayanıklı şişeleri var, uzun kullanım için almaya değer benim kanaatim.

allper8

Amatör Detaycı
Üye
3 senedir kullandığım şişe var sıkıntı olmadı ama olmaz anlamınada gelmiyor bir tanesi direk bozuldu bir tanesi ilk sene sonrası bozuldu diğerini hala aktif kullanıyorum tek sıkıntıları hemen sağından solundan akıtmaya başlaması o yüzden ucuz da olsa kullanmıyorum murat plastiği kwazar devam
Kenardan sızdırma genel olarak var ne yazıkki. Başka şişenin yada eski kolaların kapağı içindeki gibi conta benzeri şeyin ortasını delip bir nebze azalttım. Deneyin isterseniz

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Kenardan sızdırma genel olarak var ne yazıkki. Başka şişenin yada eski kolaların kapağı içindeki gibi conta benzeri şeyin ortasını delip bir nebze azalttım. Deneyin isterseniz
Benim de en sevmedigim özelliği buydu. Siseyi ters cevirince kenarlardan sizdiriyor. Onun disinda ben hala cok memnunum :)

tanjuyildizhan

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese selam.

murat plastik şişe ortak alımı yapmayı düşünüyoruz. Almayı düşünenler adet belirtirse firmayla ona göre iletişime geçelim.

Kargo anlaşması olan birisi olursa kargo işinizde ucuza getirebiliriz...
hocam geç mi kaldık hala sipariş topluyor musunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...