Cümleten elimize sağlık abi

Sizlerle detay yapmak büyük zevk. Bol sohbetli güzel bir detay günü geçirdik. Seramiğin su iticiliği performansını bekliyoruz.
@Murat abi tekrardan tanıştığıma memnun oldum
Eline sağlık kardeşim. bende tanıştığımıza memnun oldum
Onur hocam elinize saglık cok güzel uygulama olmuş
Teşekkür ederim.
Ellerinize sağlık. Tam bir buluşma olmuş. Devlerin buluşması sonucu harika görseller oluşmuş
Teşekkür ederim, gönül ister ki hep beraber olsaydık.
Beklenen konu geldi,emeğinize sağlık efenimm

finaller efsane olmuş maşallah,boncuklarıda görürüz belki
Teşekkür ederim, boncuklar efsane.
Üstad hepinizin eline sağlık. Gerçekten yanınızda detaya gönül vermiş arkadaşlar olduğunda uygulamalar çok daha keyifli oluyor

. Jetta
@omrslhmms in renkle aynı, bence gayet yakışıyor bu araca. Resmen ayna olmuş
Teşekkür edderim, aynen dediğin gibi aynı frekansta insanlarla olmak, muhabbet ve uygulama paha biçilemez.
Ellerinize sağlık bitirim üçlü arabaya dalmış resmen
Teşekkür ederiz, bu kadroya araba mı dayanır.
Emeklerine sağlık abi, bu uygulamada kullanılan ürünler herhalde 7-8 nin tlyi geçer.

İki Murat abinin arasında dilek tutman lazımdı abi.

Korrosol'un kokusu R10 ile kapışır bence ve Sonax'ın köpük formunda ki cam temizleyicisi bitince diğer ürünleri hala kullanilabilir mi?
Teşekkür ederim kardeşim. köpük olan cam temizleyici değil, seramik in üstüne kullanılan parlaklığı veren ürün. Diğerleri kullanılır ama bu parlaklığı yakalayamayız.
Emeginize saglık ağabeylerim. Detayı yapanlar üstad sonuç muazzam diyevek birseyim de yok benim. Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Sonax ürünüde çok afilli duruyor belli milyarlık alman oldugu
Teşekkür ederim, ürün güzel gerçekten.
Emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık. Fotoğrafları ve anlatımı hiç bitmesin dediğim konuların arasına giren uygulamalardan oldu sayenizde.
Teşekkür ederim hocam, beğenmenize çok sevindim.
Ellerinize sağlık ağalar 3 elden şahane bir uygulama yapılmış diyecek birşey yok
@Murat abi onur abinin yorulmamasının sırrı neymiş abi çözebildin mi , uygulama sırasında neler yiyip içiyor
Teşekkür ederim, yoruluyorum artık kardeşim, yaşlandım az
Nargile yetiyor kendisine. Ara sıra da soda

Yalnız saunaya gitsek daha az terlerdik. Sabah 9’da başladık gece 2’de ancak bitirebildik.
@onurçiko spor yerine polisaj yapıyor anladığım
Polisaj yapmadığım zamanlarda spor yapıyorum
@onurçiko, masterim ellerine sağlık
@Murat agam guzel günler de kirlet wwni
Teşekkür ederim mübarek
Ellerinize sağlık abi güzel olmuş gloscoat bitmemeymiş iyiymiş
Teşekkür ederim, bitmeseydi iyiydi şimdi nerden bulacam bunu bilmiyorum.
onur usta elinize emeginize saglık harika olmuş araç cc36 bendede var kuzu gibi yatıyor ceyiz sandıgında

kullanasım geldi şimdi
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Recep ustam, kullan valla, güzel ürün. bir de sen dene bakalım bitecek mi gloss coat.
Elinize kolunuza sağlık abiler usta ellerde böyle güzel ürünler olduktan sonra daha üzerine ne denir ki
@akhisar Recep abi hediye kabul ediyorum bilgin olsun
Teşekkür ederim muzo, Recep kırmaz seni
İyi gitmiş, su görmesine rağmen.
elimde birkaç atas var yolluyayım gelsinmi
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ellerinize sağlık, çok keyifli olmuştur eminim. Bu tür ürünlere genelde uzaksın abi ama bir değişiklik var sanki bi carpro uk 3.0 bi sonax cc36. Hayır olsun inşallah.
Güle güle kirlet hocam
@Murat
Teşekkür ederim, benim seçimim değil, Murat istedi, bana kalsa Zymöl yapardım.
Bu ne yahu

maşallah.

Top gibi sekiyor boncuklar. Şahane bu 1 sene gitse ne iyi olur mis
Güzl boncuklar gerçekten, bence rahat gider 1 sene.