Murat'ın Jetta Detailing ( Sonax Cutmax - Sonax Perfect Finish - Sonax CC36 Ceramic )

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Elinize kolunuza sağlık abiler usta ellerde böyle güzel ürünler olduktan sonra daha üzerine ne denir ki :)

@akhisar Recep abi hediye kabul ediyorum bilgin olsun :komik:
elimde birkaç atas var yolluyayım gelsinmi

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık, çok keyifli olmuştur eminim. Bu tür ürünlere genelde uzaksın abi ama bir değişiklik var sanki bi carpro uk 3.0 bi sonax cc36. Hayır olsun inşallah.
Güle güle kirlet hocam :) @Murat

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Cümleten elimize sağlık abi :) Sizlerle detay yapmak büyük zevk. Bol sohbetli güzel bir detay günü geçirdik. Seramiğin su iticiliği performansını bekliyoruz. @Murat abi tekrardan tanıştığıma memnun oldum :)
Eline sağlık kardeşim. bende tanıştığımıza memnun oldum:kahkahaa:
Onur hocam elinize saglık cok güzel uygulama olmuş
Teşekkür ederim.
Ellerinize sağlık. Tam bir buluşma olmuş. Devlerin buluşması sonucu harika görseller oluşmuş :alkis:
Teşekkür ederim, gönül ister ki hep beraber olsaydık.
Beklenen konu geldi,emeğinize sağlık efenimm :sicak: finaller efsane olmuş maşallah,boncuklarıda görürüz belki :sarki:
Teşekkür ederim, boncuklar efsane.
Üstad hepinizin eline sağlık. Gerçekten yanınızda detaya gönül vermiş arkadaşlar olduğunda uygulamalar çok daha keyifli oluyor :mutlu:. Jetta @omrslhmms in renkle aynı, bence gayet yakışıyor bu araca. Resmen ayna olmuş :)
Teşekkür edderim, aynen dediğin gibi aynı frekansta insanlarla olmak, muhabbet ve uygulama paha biçilemez.
Ellerinize sağlık bitirim üçlü arabaya dalmış resmen:D
Teşekkür ederiz, bu kadroya araba mı dayanır.
Emeklerine sağlık abi, bu uygulamada kullanılan ürünler herhalde 7-8 nin tlyi geçer. :D
İki Murat abinin arasında dilek tutman lazımdı abi. :)
Korrosol'un kokusu R10 ile kapışır bence ve Sonax'ın köpük formunda ki cam temizleyicisi bitince diğer ürünleri hala kullanilabilir mi? :confused:
Teşekkür ederim kardeşim. köpük olan cam temizleyici değil, seramik in üstüne kullanılan parlaklığı veren ürün. Diğerleri kullanılır ama bu parlaklığı yakalayamayız.
Emeginize saglık ağabeylerim. Detayı yapanlar üstad sonuç muazzam diyevek birseyim de yok benim. Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Sonax ürünüde çok afilli duruyor belli milyarlık alman oldugu :)
Teşekkür ederim, ürün güzel gerçekten.
Emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık. Fotoğrafları ve anlatımı hiç bitmesin dediğim konuların arasına giren uygulamalardan oldu sayenizde.
Teşekkür ederim hocam, beğenmenize çok sevindim.
Ellerinize sağlık ağalar 3 elden şahane bir uygulama yapılmış diyecek birşey yok:sevilenx:
@Murat abi onur abinin yorulmamasının sırrı neymiş abi çözebildin mi , uygulama sırasında neler yiyip içiyor :fisilti:
Teşekkür ederim, yoruluyorum artık kardeşim, yaşlandım az:)
Nargile yetiyor kendisine. Ara sıra da soda :)
Yalnız saunaya gitsek daha az terlerdik. Sabah 9’da başladık gece 2’de ancak bitirebildik. @onurçiko spor yerine polisaj yapıyor anladığım :D
Polisaj yapmadığım zamanlarda spor yapıyorum:)
@onurçiko, masterim ellerine sağlık:nazar:
@Murat agam guzel günler de kirlet wwni
Teşekkür ederim mübarek:)
Ellerinize sağlık abi güzel olmuş gloscoat bitmemeymiş iyiymiş:D
Teşekkür ederim, bitmeseydi iyiydi şimdi nerden bulacam bunu bilmiyorum.
onur usta elinize emeginize saglık harika olmuş araç cc36 bendede var kuzu gibi yatıyor ceyiz sandıgında kullanasım geldi şimdi

Teşekkür ederim Recep ustam, kullan valla, güzel ürün. bir de sen dene bakalım bitecek mi gloss coat.
Elinize kolunuza sağlık abiler usta ellerde böyle güzel ürünler olduktan sonra daha üzerine ne denir ki :)

@akhisar Recep abi hediye kabul ediyorum bilgin olsun :komik:
Teşekkür ederim muzo, Recep kırmaz seni:)
Elixir’in 800 km sonrası durumu. Uzun yolda böcek ölüleri için arabaya bir kere su vurdum.
Ön lastik Ekli dosyayı görüntüle 20235
Arka lastik
Ekli dosyayı görüntüle 20236
İyi gitmiş, su görmesine rağmen.
elimde birkaç atas var yolluyayım gelsinmi

:smilex::smilex:
Ellerinize sağlık, çok keyifli olmuştur eminim. Bu tür ürünlere genelde uzaksın abi ama bir değişiklik var sanki bi carpro uk 3.0 bi sonax cc36. Hayır olsun inşallah.
Güle güle kirlet hocam :) @Murat
Teşekkür ederim, benim seçimim değil, Murat istedi, bana kalsa Zymöl yapardım.
Bu ne yahu:heyecan: maşallah.:nazar: Top gibi sekiyor boncuklar. Şahane bu 1 sene gitse ne iyi olur mis:parıltıx:
Güzl boncuklar gerçekten, bence rahat gider 1 sene.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
@Murat abi bize gelince köfteci yusuf dan köfte, @onurçiko ya gelince kebap.:smilex:

Jetta, Jetta olalı böyle uygulama görmemiştir herhalde:utandim:. Ellerine sağlık @onurçiko abi. Aynı uygulamayı yakında bende istiyorum:sarki::halay::taraa:

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Yapıyorsun bu işi
Ben daha ne deyim, herşey ortada zaten
Valla Antalya’ya gelesim var da çok uzak
Bir de Antalya’ya gidiyorum diye yola çıksam bizim hanımlar yer beni
Hayırdır Antalya falan diye

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Yapıyorsun bu işi
Ben daha ne deyim, herşey ortada zaten
Valla Antalya’ya gelesim var da çok uzak
Bir de Antalya’ya gidiyorum diye yola çıksam bizim hanımlar yer beni
Hayırdır Antalya falan diye
Eyvallah teşekkür ederim.
Al onları da getir be ya.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ben de benim araba en fazla bu kadar parlar diye dolasiyom istr ortalikta yazik bana konu acmaya utandım sayende abi :( :)

Elinize saglik cok guzel olmus masallah

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Maşallah hocam her zamanki gibi rehber niteliğinde konu olmuş. Senin bu konularda beğendim dediğin ürünleri almaya gayret gösteriyorum ☺️

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerinize sağlık adamlar, yoğun bir gün olmuş ama sonuca ve verdiği keyfe kesinlikle değmiş. Finaller harika, boncuklar muazzam. :taraa:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ben de benim araba en fazla bu kadar parlar diye dolasiyom istr ortalikta yazik bana konu acmaya utandım sayende abi :(:)

Elinize saglik cok guzel olmus masallah

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim kardeşim, estağfurullah, senin arabanında maaşallah ı var. Tamam bu bir tık daha parlak ama:p
Maşallah hocam her zamanki gibi rehber niteliğinde konu olmuş. Senin bu konularda beğendim dediğin ürünleri almaya gayret gösteriyorum ☺️
Teşekkür ederim, yardımcı oluyorsa ne mutlu.
Elinize sağlık güxel çalışma
Teşekkür ederim
Ellerinize sağlık adamlar, yoğun bir gün olmuş ama sonuca ve verdiği keyfe kesinlikle değmiş. Finaller harika, boncuklar muazzam. :taraa:
Teşekkür ederim, gerçekten yoğun giriştik 2 gün kendime gelemedim.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@onurçiko @Murat @Muratcan ellerinize sağlık valla Alanya’dan kalkıp yanınıza gelirdim bilseydim. :)

@Murat abi cc36 için takipteyim. Yalnız Angelwax lastiklerdeki 800km sonraki durumu pek tatmin etmedi beni senin düşüncen ne?

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya