Mürekkep Mavisi Focus'um

tanjuyildizhan

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@KILIÇARSLAN, öncelikle 67 plakayı görünce ayrı bi mutlu oldum. Ereğlidesiniz. Ben de keza öyle. Yaptığınız işlem yorucu olsa da sonu mutluluk verici olduğunu buradan hissediyorum. Sonuç gayet güzel olmuş. Emeğinizin karşılığınız almışsınız. Elinize sağlık. Ereğlide yazın görüşebilmek dileğiyle.

KILIÇARSLAN

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Hep yapmak isteyip de yapamadığım temizliği yapmışssınız abi ellerinize sağlık maşallah :)
Güzel günlerde kirletin :)
Teşekkürler sağolun
Şahane olmuş ellerine emeklerine sağlık hacım:alkis:
Teşekkürler beğenmenize sevindim.
Teşekkürler
Maşallah mükemmel bir genel temizlik olmuş. Elinize sağlık :)
Elimden geleni yaptım teşekkürler
@KILIÇARSLAN, öncelikle 67 plakayı görünce ayrı bi mutlu oldum. Ereğlidesiniz. Ben de keza öyle. Yaptığınız işlem yorucu olsa da sonu mutluluk verici olduğunu buradan hissediyorum. Sonuç gayet güzel olmuş. Emeğinizin karşılığınız almışsınız. Elinize sağlık. Ereğlide yazın görüşebilmek dileğiyle.
Birkaç günlük tatile sıkıştırıyoruz işte yer olmadığı için buralarda. Gelince mutlaka görüşmek isterim.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Güner, canavar olmuş ateş ediyor mübarek. Sonradan ST'ye çevirme olmasına rağmen parçalar çok iyi oturtulmuş gibi görünüyor. Bence tek eksiği direksiyon.

Şaka maka satarsan haberleşelim :D

KILIÇARSLAN

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Maşallah çok güzel olmuş fotoğraflar işler harika elinize sağlık
MI 5s cihazımdan Tapatalk
kullanılarak gönderildi
Teşekkürler
Güner, canavar olmuş ateş ediyor mübarek. Sonradan ST'ye çevirme olmasına rağmen parçalar çok iyi oturtulmuş gibi görünüyor. Bence tek eksiği direksiyon.

Şaka maka satarsan haberleşelim :D
Ön tampon ABS plastik. Diğer tüm aksesuarlar orijinal Ford aksesuarı çünkü. Muhtemelen benimle yaşlanacak araç. Sıraya senide yazayım en iyisi isteyeni çok :komik:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık çok güzel bir temizlik olmuş.:alkis: Koltukları taktıktan sonra herhangi bir hata kodu vs. aldınız mı?

KILIÇARSLAN

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Nihayet geçmiş uygulamalardan günümüze gelebildim :) Kış aylarında ve biraz öncesinde iç kısımla çok ilgilenememiştim. Cumartesi gününü iç temizliğe ve gözüme batmaya başlayan motorun temizliğine ayırdım. Gerçi motor temizliğine başlamadan yaklaşan bir komşu çok güzel temizlemişsin dedi ama:p Motorda tam istediğim neticeye ulaşamadım. Bunun sebebi birkaç yıl önce uyguladığım berner motor cilasının sökülmemekte ısrarcı olması :komik:. Basit bir zift sökücü ürünüm olsaydı sonuca ulaşabilirdim. Elimin ve fırçalarımın girmediği yerleride tam temizleyemediğim için bir sonraki temizliğe bıraktım. Bazı resimlere dikkatli bakılınca pul pul görünüyor.

Kaput altındaki parçayı söktüm maalesef öncesi resimlerinin biri hariç hepsi kayıp. Güzelce temizliğin ardından tüm boyalı alanlara motor içindekiler dahil Flowey x50 uyguladım. Diğer tüm alanlara Motorplast.

Bunlarda bonus küçük yardımcım

wolki

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Nihayet geçmiş uygulamalardan günümüze gelebildim :) Kış aylarında ve biraz öncesinde iç kısımla çok ilgilenememiştim. Cumartesi gününü iç temizliğe ve gözüme batmaya başlayan motorun temizliğine ayırdım. Gerçi motor temizliğine başlamadan yaklaşan bir komşu çok güzel temizlemişsin dedi ama:p Motorda tam istediğim neticeye ulaşamadım. Bunun sebebi birkaç yıl önce uyguladığım berner motor cilasının sökülmemekte ısrarcı olması :komik:. Basit bir zift sökücü ürünüm olsaydı sonuca ulaşabilirdim. Elimin ve fırçalarımın girmediği yerleride tam temizleyemediğim için bir sonraki temizliğe bıraktım. Bazı resimlere dikkatli bakılınca pul pul görünüyor.

Kaput altındaki parçayı söktüm maalesef öncesi resimlerinin biri hariç hepsi kayıp. Güzelce temizliğin ardından tüm boyalı alanlara motor içindekiler dahil Flowey x50 uyguladım. Diğer tüm alanlara Motorplast.

Maşallah her ikisinede.Ellerinize sağlık küçük yardımcınız ile mükemmel sonuçlar yaratmışsınız.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Eline sağlık iyi bir temizlik olmuş . Yigenimede maşallah. Allah nazarlardan korusun.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim, harika olmuş, ama srn bırak artık detayı, yeni detailerimiza yolu açmışsın, geç arkaya onu izle. Maaşallah

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerine sağlık
Araca maaşallah, kızına 41 kere maaşallah
Aman allahım o nasıl bir güzellik, bir de almış eline fıs fısı fırçayı detay yapıyor
Benimkiler fazla büyümüş ya, senin kızı görünce o günlerimi özledim resmen
Allah bahtını da kendi gibi güzel yapsın inşallah

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Maşallah Allah esirgesin, detaycının evladı nolacak:komik:
Sonuçlar şahane gözüküyor ellerine sağlık