Mustakil Ev icin 3 Amacli Basincli Makine Tavsiyesi

Rifat

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhbalar,

5 metre yukseklikteki evimiz icin hem arac yikayabilecegimiz, hem dis cephe temizligi yapabileccegimiz hem de dis mekandaki sert zemin temizligi icin kullanabilecegimiz yari-profesyonel bir makine arayisindayim. Elektrigimiz 220V, makineye cok fazla yer ayirmak da isime gelmiyor, haliyle monofaze yikamaci makineleri pek ilgimi cekmedi... Ayrica da yaklasik 60-65 kiloluk agirliklariyla da hic cazip degiller benim acimdan...

Invertorlu tip makineler gordum

Urun Linki

Alternatif olarak da Istanbul icinde kompresor isiyle ugrasan bir firmadan boyle bir makine tavsiyesi geldi

Bu makineleri tavsiye edermisiniz, degilse alternatif olarak tavsiyeniz olur mu ?

Makineyle birlikte kullanmak istedigim aparatlar su sekilde. Yurtdisindayim, Turkiye seyahatimde yanimda getirmeyi planliyorum

1-24 Feetlik uzatma boomu, dis cephe ve yagmur oluklari icin

2-Bu da sert zemin icin istedigim aparat

3-Foam Lange-Foam Cannon icin MJJC V3.0 ve AstraAI bulabiliyorum

Bu aparatlar icin ek bir baglanti ihtiyacim olur mu makineye ? Fitting/coupler/connector anlaminda ?

Armagancakir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Samsun
Daha ufak taşıması kolay olsun derseniz bosch aquaatak 120 ye bakabilirsiniz. Ben kullanıyorum hiç şikayetim yok açıkçası.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba,

Linkteki ürün işinizi görür düşüncesindeyim. İçerisinde zemin temizleyici aparatta mevcut.

https://amzn.eu/d/7y1L6Qq

ekstra olarak bosch uyumlu ortalama bir foam lance alırsanız uygun olur.

https://amzn.eu/d/dTPGO5a

120 bar az gelir derseniz bar seviyesi yüksek bir makine tercih edip bosch marka zemin temizleyici ekstra olarakta satın alabilirsiniz.

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
Yer temizleme aparatı ve uzatma boom u olacaksa size güçlü bir makina lazım. Küçük makinalar ile istediklerinizi yapamazsınız. 200 bar ve üstü bakın. Ayarlanabilir olsun.

Rifat

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Yer temizleme aparatı ve uzatma boom u olacaksa size güçlü bir makina lazım. Küçük makinalar ile istediklerinizi yapamazsınız. 200 bar ve üstü bakın. Ayarlanabilir olsun.
220v makinelerde 200 bar icin bile pek mumkun degil gorusu var sanki... Tavsiye edeceginiz bir makine varmidir ?

MjjcTürkiye

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Karcher k7 tavsiye ederim . Mjjcc ürünlerini artık sipariş verdiğiniz zaman türkiyeden gönderim yapıyoruz . Gümrük işlemleri ile uğraşmanıza gerek yok. Sormak istediğiniz birşey varsa bana ulaşabilirsiniz . MjjcTürkiyeden Emre

TulparHAN

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Karcher k7 tavsiye ederim . Mjjcc ürünlerini artık sipariş verdiğiniz zaman türkiyeden gönderim yapıyoruz . Gümrük işlemleri ile uğraşmanıza gerek yok. Sormak istediğiniz birşey varsa bana ulaşabilirsiniz . MjjcTürkiyeden Emre
MJJ ürünleri çok pahalı değil mi ? Ben instagramdan görüşmöüştüm 3 bin 400 tl falan demişti. Türkiye de Disbritörümüz de yok dediler.