Nano Grey A3 Uygulamalar

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerinize sağlık, yorucu ama finalleri o kadar da etkileyici olmuş.

BERAT

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak

BERAT

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Günlerden gene bir temizlik günü sıradan dış temizliğimizi yaptık alındıgından itibaren sunroof temizliği yapılmamıştı bayagı toz birikmiş kirlenmiş APC, Vp ince kalın fırça ve MF yardımıyla temizledim. Yağlanması güzeldi yeni olduğu için yağlamaya gerek duymadım.

Bunlarda final forolarımız olsun hep gece kafamda kafa lambasıyla yıkamaya kaldıgım için finalleri koyamamıştım finallerimizde bunlar olsn çok iyi çekemedim ama idarelik :)

BERAT

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak

Nozulsüz başlıkla denedim nozul gelmemişti

Buda nozullü halimiz

Sırada bide Xiaomi pompa kaldı pompayla daha iyi sonuç aşacagımı düşünüyorum hava sıkıştırması güzel ve devamlı olunca köpükte istedigim kıvama ulaşıyo tatmin ediyor beni benziklikçi köpügünden iyidir :) akşama da nozul kopuk resmini atarım

BERAT

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Arkadaşımın ısrarları doğrultusunda bana zorlaya zorlaya kendi aracına polisaj yaptırdı.Yok demem ragmen kıramadım yarışmaya da uygulama olsun diye birşeyler yapmak istiyodum hadi yapalım ozmn dedim. Bismillah deyip başladık tek aşama uyguladık başka aşama istemedi zorlasamda yaptıramadım klasik kelimeyi kullandı aracı satacam az cizigi gitsin parlasın yeter dedi ısrar etmene ragmen anlamadı ve zorla taptrdı bizde koyulduk işe az çok eski arabalardan tecrübelerim vardı ama basit sıradan pastalarla yapmıştım arkadaş Gyeon o2m compaund kalın çizin giderici pasta almış ürünü ilk defa denedim gerçekten ufs premium focus ile iyi iş çıkarttılar tek katta harelenmeyi aldı fazla fotograf çekemedim
İşlemlere geçeyim

Foamula 1.ile ön yıkama
Gyeon bathe + ile kova yıkama
Kil ve demirtozunu ısrara ragmen yaptırmadı yetişsin akşam oldu hadi hadi dedi
Einhell rotary makina
Ufs premium focus 150
Gyeon o2m compaund kalın çizin giderici pasta
Gyeon quickdetailer

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Kolay gelsin parlaklık güzel bathe+ kaç ML kullanıyorsunuz bi yıkama için bende de var 2-3 dakikada köpük geçiyor sadece su kalıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BERAT

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Kolay gelsin parlaklık güzel bathe+ kaç ML kullanıyorsunuz bi yıkama için bende de var 2-3 dakikada köpük geçiyor sadece su kalıyor

Aynen 2 3 kapak koyuyorum bnde, benm köpükte maalesef sönüyor tekrar elimle köpürtüyorum VP Contrated de var onunla böyle bir sıkıntı yaşamıyorum ama

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Evet bende de VP var bu seramikli diye öyle oluyor sanırım bu yüzden bir daha almayı düşünmüyorum arabaya su sürüyorum sanki

BERAT

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Hepinize merhabalar arkadaşlar
İyi haftasonları olsun evde kalan bütün herkeslere biz görev başındayız çalışıyoruz çalışırken de boş durmadım

Normalde bugün planım ölmüş waxı yenilemekti en son aldıgım kil ediveni vs de gelmişti heyecanlıydım uygulama yapmak için tek eksigim m700dü onsuz da olsn waxı yenileyeyim demiştim ama çeşitli nedenlerden dolayı sadece yıkama yapmak zorunda kaldım

Önce kirli hallerimizden resimlere başlarsak araç bu haldeydi

İşe ilk başta Jant ve davlumbaz temizliginden başladım bana eşlik eden ürünleri sayayım.
Olmazsa olmaz modifiye secho, b33 1/10 şeklinde, flowey r1 buda 1/10 du 5 de olabilir galiba hatırlamadım Tchibo fırça , VP detay fırçası, bide evde bulduğum uzun banyo fırçası gibi bişey davlumbazlarda kullandım kılları kısa ama gene işte azda olsa iş yaptı ulaşılması zor yerleri temizledi davlumbaz fırçası şart ama eksikliğini hissettirdi.
Ürünler bunlar

B33le davlumbazlar ve lastikler temizlendi.b33ün kir sökme etkisinden yararlanmak için jantada sıktım r1 le birlikte güzel iş yapıyorlar

jpg html çevirme

R1de ben köpük başlık kullanıyorum jantta daha uzun süre kalsın diye mantıklı bi hareket mi bilmiyorum ama

jpg html çevirme]

Daha sonra temaslı temizlikte Tchibo ve VP fırçayla dip köşe girip koch pw sıkıp jantı bitiriyorum

jpg html çevirme

jpg html çevirme

Ön yıkamada modifiye secho ile flowey b33 kullandım. Tüm ince detaylarda VP fırça ile temizlendi

jpg html çevirme

Buda ölmüş tazeleyemediğimiz waxımızdan bir görüntü diyecektim ki resmi çekmemiş elim ıslaktı diye galiba

Temaslı yıkmada VP Contrated şampuan kullandım kokusu ve kayganlığı hoşuma gidiyor f/p ekonomisi de tabi

Eldiven olarak 2 eldivenim vardı Purestar la aracın üst kısımlarını diger Çinli eldivenle de etek altını dolandım. Çift kova kullanarak.
Purestar eldivenin dokusuna bayılıyorum resmen yumuşacık araca sürmeden önce kendi yanagıma sürüyorum azcık kendimi seviyorum yumoş la düşünün

jpg html çevirme

Kurulama işlemini de yeni beleşe gelen spark la yaptım denemek için resmen fiyatına göre beni şaşırttı tek bez yetti yani performansı resmen harikaymış övgüyü f/p olarak sonuna kadar hak ediyor.
Kapı arasını kurularım diye almıştım ama resmen al komple arabayı kurula cinsinden çıktı.
Purestar twisted ve LE Black Hole köşede durup öylece sparkı şaşkınlıkla izledi

Araca wax uygulayamayacagım için parlaklığı için aldıgım elimde duran AF finale uyguladım. Bunu da ilk defa denedim parlaklığı gerçekten taç systeme yakın yani şaşırttı beni.

Uygulamayı Bimden aldıgımız ped le yaptım ürün sarfiyatını bence bayagı azaltıyor ve daha basit oldu. MF ile sil sonra buff yap dan basit geldi bana pedle şip şak uygula sonra buffla

jpg html çevirme

Uygulamalarım bu şekildeydi arkadaslar sizleri Zonguldak manzaralı final resimleriyle bırakıyorum. Gönül isterdi wax uygulamayı ama olmadı baska güzel bi güne kaldı artık.

jpg html çevirme

jpg html çevirme

jpg html çevirme

jpg html çevirme

jpg html çevirme

jpg html çevirme

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerinize sağlık, Zonguldak manzaralı yıkama kurulama seansı süper olmuş. :D :) Jantı bitirdikden sonra PW sıkmışsınız daha sonra araca ön yıkama atmışsınız onun yerine çift kovadan sonra janta PW atın derim. Zira B33 ile ön yıkama yaparken PW'yi yıpratabilir. Son fotoğraf da jantın içinde damlacıklar kalmış gözümde kaçmadı değil. :D Aracınız çok güzel tekrardan emeklerinize sağlık, uyarılarımı kesinlikle yanlış anlamayın sadece hatalarımızı söylüyorum. :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize sağlık aksiliklere rağmen güzel bi yıkama olmuş,maşallah diyelim :)

BERAT

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Ellerinize sağlık, Zonguldak manzaralı yıkama kurulama seansı süper olmuş. :D:) Jantı bitirdikden sonra PW sıkmışsınız daha sonra araca ön yıkama atmışsınız onun yerine çift kovadan sonra janta PW atın derim. Zira B33 ile ön yıkama yaparken PW'yi yıpratabilir. Son fotoğraf da jantın içinde damlacıklar kalmış gözümde kaçmadı değil. :D Aracınız çok güzel tekrardan emeklerinize sağlık, uyarılarımı kesinlikle yanlış anlamayın sadece hatalarımızı söylüyorum. :)
Aynn jantı bitirdikten sonra sıkmıştım dediginiz çok mantıklı ön yıkamada her ne kadar janta b33 sıkmasam da çamurluktan akanlar fln pwyi yıpratabilir. Yorum için teşekkürler yeni yeni öğreniyoruz bu yorumlar ders oluyor seviyorum şunu da şöyle yapabilirsin denmesini
Gözden de bir şey kaçmamış süper detaycı teşekkürler

Elinize sağlık aksiliklere rağmen güzel bi yıkama olmuş,maşallah diyelim :)
Teşekkür ediyorum neye niyet neye kısmet odu bugün

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık. Bir fetişist olarak en sondaki davlumbaz görünen fotoğrafa bittim :utandımx:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Finaller on numara hem manzara hemde parlaklık. Jant ürününü köpük olarak uygulamanız ürünün yüzeyde daha fazla kalmasına destek olur mantıklı bir uygulama.

DENİZLİ