Hepinize merhabalar arkadaşlar
İyi haftasonları olsun evde kalan bütün herkeslere biz görev başındayız çalışıyoruz çalışırken de boş durmadım
Normalde bugün planım ölmüş waxı yenilemekti en son aldıgım kil ediveni vs de gelmişti heyecanlıydım uygulama yapmak için tek eksigim m700dü onsuz da olsn waxı yenileyeyim demiştim ama çeşitli nedenlerden dolayı sadece yıkama yapmak zorunda kaldım
Önce kirli hallerimizden resimlere başlarsak araç bu haldeydi
İşe ilk başta Jant ve davlumbaz temizliginden başladım bana eşlik eden ürünleri sayayım.
Olmazsa olmaz modifiye secho, b33 1/10 şeklinde, flowey r1 buda 1/10 du 5 de olabilir galiba hatırlamadım Tchibo fırça , VP detay fırçası, bide evde bulduğum uzun banyo fırçası gibi bişey davlumbazlarda kullandım kılları kısa ama gene işte azda olsa iş yaptı ulaşılması zor yerleri temizledi davlumbaz fırçası şart ama eksikliğini hissettirdi.
Ürünler bunlar
B33le davlumbazlar ve lastikler temizlendi.b33ün kir sökme etkisinden yararlanmak için jantada sıktım r1 le birlikte güzel iş yapıyorlar
jpg html çevirme
R1de ben köpük başlık kullanıyorum jantta daha uzun süre kalsın diye mantıklı bi hareket mi bilmiyorum ama
jpg html çevirme]
Daha sonra temaslı temizlikte Tchibo ve VP fırçayla dip köşe girip koch pw sıkıp jantı bitiriyorum
jpg html çevirme
jpg html çevirme
Ön yıkamada modifiye secho ile flowey b33 kullandım. Tüm ince detaylarda VP fırça ile temizlendi
jpg html çevirme
Buda ölmüş tazeleyemediğimiz waxımızdan bir görüntü diyecektim ki resmi çekmemiş elim ıslaktı diye galiba
Temaslı yıkmada VP Contrated şampuan kullandım kokusu ve kayganlığı hoşuma gidiyor f/p ekonomisi de tabi
Eldiven olarak 2 eldivenim vardı Purestar la aracın üst kısımlarını diger Çinli eldivenle de etek altını dolandım. Çift kova kullanarak.
Purestar eldivenin dokusuna bayılıyorum resmen yumuşacık araca sürmeden önce kendi yanagıma sürüyorum azcık kendimi seviyorum yumoş la düşünün
jpg html çevirme
Kurulama işlemini de yeni beleşe gelen spark la yaptım denemek için resmen fiyatına göre beni şaşırttı tek bez yetti yani performansı resmen harikaymış övgüyü f/p olarak sonuna kadar hak ediyor.
Kapı arasını kurularım diye almıştım ama resmen al komple arabayı kurula cinsinden çıktı.
Purestar twisted ve LE Black Hole köşede durup öylece sparkı şaşkınlıkla izledi
Araca wax uygulayamayacagım için parlaklığı için aldıgım elimde duran AF finale uyguladım. Bunu da ilk defa denedim parlaklığı gerçekten taç systeme yakın yani şaşırttı beni.
Uygulamayı Bimden aldıgımız ped le yaptım ürün sarfiyatını bence bayagı azaltıyor ve daha basit oldu. MF ile sil sonra buff yap dan basit geldi bana pedle şip şak uygula sonra buffla
jpg html çevirme
Uygulamalarım bu şekildeydi arkadaslar sizleri Zonguldak manzaralı final resimleriyle bırakıyorum. Gönül isterdi wax uygulamayı ama olmadı baska güzel bi güne kaldı artık.
jpg html çevirme
jpg html çevirme
jpg html çevirme
jpg html çevirme
jpg html çevirme
jpg html çevirme