Nanolex interior cleaner inceleme

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
süleyman usta eline saglık mavi boncuk ile son yazımız desene

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Üstad bişey sormak istedim parlamış direksiyona uygulanır mı bu ürün acaba ?

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Uygulanır :) zaten amaç yüzeyde biriken kiri ve yağı çözmek.

Direksiyon parlaması da, direksiyon derisi tarafından elinizde ki yağ, ter ve kirin emilmesinden olur :)
Peki bu performansı flowey i2 de gösterirmi sizce ürün alicamda üstadım ondan soruyorum, benim aracımda deri yok heryer sert plastik direksiyon vites ve el freni hariç ekstradan deri temizleyici almak bana işlevsiz geliyo biraz çünkü çok nadir kullanacağım bişey olucak

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Peki bu performansı flowey i2 de gösterirmi sizce ürün alicamda üstadım ondan soruyorum, benim aracımda deri yok heryer sert plastik direksiyon vites ve el freni hariç ekstradan deri temizleyici almak bana işlevsiz geliyo biraz çünkü çok nadir kullanacağım bişey olucak
yani aracınızda her yer sert plastik ise nanolexe yada pol stara ihtiyacınız yok. Flowey i2 kullanmadım ama @onurçiko Onur abi performansını beğeniyor :) Ben sizin yerinizde olsam minimum bütçe ile Koch GS alırım, otomobilin her alanında kullanırım. Macera aramanıza gerek yok.

Bunu yazarken fark ettim :)

i2'nin litresi şu an 45 ₺ n11 de, 1:10 & 1:50 aralığında sulandırılıyor. Ben direk bunu alırdım. Green Starı da boş ver, en azından daha güvenli hareket edebilirsin.

Flowey I2 Hoş Kokulu İç Genel Temizleyici Interior Cleaner 1l - n11.com

Son düzenleme:

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
yani aracınızda her yer sert plastik ise nanolexe yada pol stara ihtiyacınız yok. Flowey i2 kullanmadım ama @onurçiko Onur abi performansını beğeniyor :) Ben sizin yerinizde olsam minimum bütçe ile Koch GS alırım, otomobilin her alanında kullanırım. Macera aramanıza gerek yok.

i2'nin litresi şu an 45 ₺ n11 de, 1:10 & 1:50 aralığında sulandırılıyor. Ben direk bunu alırdım. Green Starı da boş ver, en azından daha güvenli hareket edebilirsin.

Zaten bu fiyata bu ürün var diye ısrarla flowey diyorum

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Flowey ürünlerinden daha şikayet geldiğini göremedim ama bazı teknik bilgilerine zor erişiliyor. geçen gün 2 3 saat aradım herhalde detaylı teknik bilgilerini en sonunda kılavuz şeklinde buldum ordan İngilizce-Türkçe çevirdim cevabıma ulaştım.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Sen seviyorsun gerçi İbrahim gs yi ama bizler gibi araçlarını düzenli bakımlı ve temiz tutanlar için biraz güçlü kalıyor. Onun için ben pek tercih etmiyorum. Dediğin gibi daha güvenli olan flowey i2, nanolex interior cleaner tercih edilebilir. Şu virüs hafiflediginde carpro inside ı denemek istiyorum bende planlarım ve sepetimde :mutlu:. Nanolex in tam muadili diyebiliriz üzerine bir de sulandırma da yapıldığı eklenirse belki de geçer.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Gs iç aksamlar için çok dikkat edilmesi gereken ağır bir ürün, özellikle detaya yeni başlayan arkadaşlara tavsiye edilecek bir ürün değil, sulandırma - kir dengesini tutturamayabilirler, sonuç vahim olabilir.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
İ2nin bu kadar uygun olduğunu bilmiyordum. Fiyatı görünce üzerine söylenecek söz yok zaten :) Hemde sizden kaynaklı hata olasılığınız sıfıra yakın.

Flowey ürünlerinden daha şikayet geldiğini göremedim ama bazı teknik bilgilerine zor erişiliyor. geçen gün 2 3 saat aradım herhalde detaylı teknik bilgilerini en sonunda kılavuz şeklinde buldum ordan İngilizce-Türkçe çevirdim cevabıma ulaştım.
Evet Sercan, otoritelerimizden geçer not alan ürünler genelde.

Sen seviyorsun gerçi İbrahim gs yi ama bizler gibi araçlarını düzenli bakımlı ve temiz tutanlar için biraz güçlü kalıyor. Onun için ben pek tercih etmiyorum. Dediğin gibi daha güvenli olan flowey i2, nanolex interior cleaner tercih edilebilir. Şu virüs hafiflediginde carpro inside ı denemek istiyorum bende planlarım ve sepetimde :mutlu:. Nanolex in tam muadili diyebiliriz üzerine bir de sulandırma da yapıldığı eklenirse belki de geçer.
Abi bende nanolex seviyorum ama içinde hiç deri olmayan bir araç için gereksiz. Mesela @Gyepestp in bulundurması lazım, sana bana olsada olur olmasada olur. @Kermssl e gereksiz çünkü her yer sert plastik. Ona ayıracağı bütçe ile farklı markadan bir kaç ürün alabilir. Ben GS seviyorum ama öneri nedenim @Kermssl in aracının içinde her yerde kullanılabilir olduğundan. Bende düzenli temizliklerde tercih etmiyorum Pol Star kullanırım genelde yada çok seyreltirim kendi arabamda. Müşteri arabalarına zaten allah ne verdiyse :)

Carpro yu merakla bekliyoruz abi :)

Gs iç aksamlar için çok dikkat edilmesi gereken ağır bir ürün, özellikle detaya yeni başlayan arkadaşlara tavsiye edilecek bir ürün değil, sulandırma - kir dengesini tutturamayabilirler, sonuç vahim olabilir.
Abi söylediğin gibi haklısın ben daha çok her yerde genel olarak kullanabileceği için önermiştim :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hocam leş gibi arabalar geliyor ona. Başka araçlara da uygulama yapıyor olsam koch gs bulundururdum elimde ama kendi arabama asla :) carpro inside ı bende çok merak ediyorum, birlikte mi alsak :) deride de kullanılabilmesiyle nanolexin tam muadili bence.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam leş gibi arabalar geliyor ona. Başka araçlara da uygulama yapıyor olsam koch gs bulundururdum elimde ama kendi arabama asla :) carpro inside ı bende çok merak ediyorum, birlikte mi alsak :) deride de kullanılabilmesiyle nanolexin tam muadili bence.
Biliyorum hocam en az bir kapak atmak zorunda kalıyor :mutlu:

Tabi almadan önce haber ederim, arada sende hatırlatırsan daha iyi olur, bazen kafa yoğun oluyor atlamayayım :of: Hem yeni bir karşılaştırma konusu yakışır:alkisss:

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aynen abi bu yüzden benim gibi acemi birisi kaş yaparken göz cikartabilir diye i2 sipariş geçtim heyecanla bekliyorum

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Aynen abi bu yüzden benim gibi acemi birisi kaş yaparken göz cikartabilir diye i2 sipariş geçtim heyecanla bekliyorum
Tabiki de çok riskli birşey ama benim iç mekana ilk defa kullandığım temizlik ürünü KC GS'dir. İlk başta 1:30 oranında hazırladıkdan sonra kri çıkmaz ise daha da yoğunlaştırılarak devam ettirebilir, en azından ben böyle yaptım. Eğer araç içi çok kirliyse İ2 kirleri belki çıkartamayabilir.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tabiki de çok riskli birşey ama benim iç mekana ilk defa kullandığım temizlik ürünü KC GS'dir. İlk başta 1:30 oranında hazırladıkdan sonra kri çıkmaz ise daha da yoğunlaştırılarak devam ettirebilir, en azından ben böyle yaptım. Eğer araç içi çok kirliyse İ2 kirleri belki çıkartamayabilir.
Ya o riske girmek istemiyorum dediğim gibi valet pro apc kullanmak daha emniyetli geliyor. Forumda araştırma yaptığım ve sorduğum kadarıyla genelde deniyor ki ilk apc uygula çünkü ilk olucak ve kirli yani sonra flowey sonra af splitz ile korumaya alicam

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ya o riske girmek istemiyorum dediğim gibi valet pro apc kullanmak daha emniyetli geliyor. Forumda araştırma yaptığım ve sorduğum kadarıyla genelde deniyor ki ilk apc uygula çünkü ilk olucak ve kirli yani sonra flowey sonra af splitz ile korumaya alicam
Tabiki de Verso Gs'ye göre daha güvenli. Tercihiniz doğru olmuş bence aşırı kirli değilse soft diye tabir edilen Verso kirleri çıkartır diye düşünüyorum.

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Soft ürün apc lerde verso ve valet pro mantıklı ayarı kaçırırım derseniz. ama daha sonraları i2 ile yola devam etmekte fayda var iç temizlik ürünlerinde .ne olursa olsun apc sonuçta yılda bir kaç kez yapılırken i2 iki yıkamada bir kullanmak daha faydalı gibime geliyor.İ2 zannedersem nanalex interior cleaner eş değer yanlış anlamadıysam.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Sonax Türkiye Araç Temizlik Bakım Ve Koruma Ürünleri
Ara sıra kullandığım bir ürün migrosta indirim varken almıştım. Nanolex interiorun muadili olur. Deri, plastik, kumaş yüzeylerde kullanıldığını belirtmiş sonax. Derilerde 1 2 sefer kullanmışlığım oldu, deri temizleme ürünü almadan evvel. Sonax interior die arayabilirsiniz.