Kokuyu veya koku giderici ürünlerini video ile anlatmak çok zor. Hatta bence imkansız. Ben dilim döndüğünce sizlere nanolex odex'i anlatmaya çalıştım. Ürün benim için gerçekten çeyizde olmazsa olmaz ürünlerden bir tanesi. Bugüne kadar koku giderici birkaç ürün denedim açıkçası hiçbiri nanolex odex gibi memnun etmemişti. Zaten odex harici olanlar genelde kendi kokularını etrafa yayıp bir nevi maskeleme yapıyorlar. Odex, hem kokusuz hem de kokusuz olduğu için maskeleme yapma şansı da yok. Sorunu anında yok ediyor. Ben her kötü kokuda deneyemedim ama birçok kötü kokuda veya istenmeyen kokuda anında görevini yapabilmişti.
Yüzeylere zarar vermiyor, özellikle kumaş üzerine sıkıp kendi kendine kurumasını da sağlayabilirsiniz.
Ürünün raf ömrü aşağı yukarı 3 sene ve benim gibi biri için 100ml yeterde artar diyebilirim. Ticari işletme için 100ml yeterli olmayabilir.
Neyse efem, uzatmayayım, bağıra çağıra ürün anlattığım videoyu aşağıya bırakıyorum İzlerseniz, şu atanamamış youtuber'ı sevindirirsiniz İzlemezsenizde canınız sağolsun
Videoda ürünün pH değerini, uygulama şeklini ve hafif kirli yüzeylerde temizlik kabiliyetini de görebilirsiniz
Yüzeylere zarar vermiyor, özellikle kumaş üzerine sıkıp kendi kendine kurumasını da sağlayabilirsiniz.
Ürünün raf ömrü aşağı yukarı 3 sene ve benim gibi biri için 100ml yeterde artar diyebilirim. Ticari işletme için 100ml yeterli olmayabilir.
Neyse efem, uzatmayayım, bağıra çağıra ürün anlattığım videoyu aşağıya bırakıyorum İzlerseniz, şu atanamamış youtuber'ı sevindirirsiniz İzlemezsenizde canınız sağolsun
Videoda ürünün pH değerini, uygulama şeklini ve hafif kirli yüzeylerde temizlik kabiliyetini de görebilirsiniz