Nanolex Odex Kokusuz Koku Giderici İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Kokuyu veya koku giderici ürünlerini video ile anlatmak çok zor. Hatta bence imkansız. Ben dilim döndüğünce sizlere nanolex odex'i anlatmaya çalıştım. Ürün benim için gerçekten çeyizde olmazsa olmaz ürünlerden bir tanesi. Bugüne kadar koku giderici birkaç ürün denedim açıkçası hiçbiri nanolex odex gibi memnun etmemişti. Zaten odex harici olanlar genelde kendi kokularını etrafa yayıp bir nevi maskeleme yapıyorlar. Odex, hem kokusuz hem de kokusuz olduğu için maskeleme yapma şansı da yok. Sorunu anında yok ediyor. Ben her kötü kokuda deneyemedim ama birçok kötü kokuda veya istenmeyen kokuda anında görevini yapabilmişti.
Yüzeylere zarar vermiyor, özellikle kumaş üzerine sıkıp kendi kendine kurumasını da sağlayabilirsiniz.
Ürünün raf ömrü aşağı yukarı 3 sene ve benim gibi biri için 100ml yeterde artar diyebilirim. Ticari işletme için 100ml yeterli olmayabilir.
Neyse efem, uzatmayayım, bağıra çağıra ürün anlattığım videoyu aşağıya bırakıyorum :) İzlerseniz, şu atanamamış youtuber'ı sevindirirsiniz :D :D İzlemezsenizde canınız sağolsun :)
Videoda ürünün pH değerini, uygulama şeklini ve hafif kirli yüzeylerde temizlik kabiliyetini de görebilirsiniz :)

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Hafif temizleme özelliği ile benim hoşuma gitti, arada bir vp enzym kullanıyordum, kokusunuda beğeniyordum açıkcası belki sizin referans vermenizle şans verebilirim teşekkürler.

Biraz samimiyetsiz bir espiri olacak, Şener ŞEN in jilet sahnesindeki gibi -en iyi jilet budur, elimde görmüş olduğunuz başlayıp Fenerbahçeli cemille bitecek derken kapı kolu zirve yaptırdı:)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hafif temizleme özelliği ile benim hoşuma gitti, arada bir vp enzym kullanıyordum, kokusunuda beğeniyordum açıkcası belki sizin referans vermenizle şans verebilirim teşekkürler.

Biraz samimiyetsiz bir espiri olacak, Şener ŞEN in jilet sahnesindeki gibi -en iyi jilet budur, elimde görmüş olduğunuz başlayıp Fenerbahçeli cemille bitecek derken kapı kolu zirve yaptırdı:)
Ya aslında nasıl atsam ne etsem diye debelenip duruyordum. Böyle ürünü anlatayım, oraya, buraya sıkayım dedim. Sabırla sonuna kadar izlediğin için teşekkür ederim :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@SubaruOutback şunu belirteyim. Valet Pro Enzyme aynı zamanda bakteri oluşumunu da engelliyor ve açıklama kısmında kötü kokuları maskelemediği yazar. Anlayacağın 3’ü 1 arada: bakteri yok edici (leke giderici) + kötü koku giderici + limon esanslı koku :D

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@SubaruOutback şunu belirteyim. Valet Pro Enzyme aynı zamanda bakteri oluşumunu da engelliyor ve açıklama kısmında kötü kokuları maskelemediği yazar. Anlayacağın 3’ü 1 arada: bakteri yok edici (leke giderici) + kötü koku giderici + limon esanslı koku :D
Kokusuz olsaydı iyimiş, benim kokular ile aram pek iyi değil. O nedenle odex ben ve benim gibi koku sevmeyenler için tam biçilmiş kaftan :)

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Elinizi sağlık
Benimde kokularla aram yok malesef bende vp kullanıyordum
Odex i kısa zamanda edinip kullanmayı düşünüyorum
Bir kumaş parçasına az süt döküp denemek lazim nasıl sonuç vericek merak ediyorum

Son düzenleme:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@SubaruOutback, hakanım ellerine saglık. izleme ve begenme tamam . tanıtım için teşekkürler.
öyle bir ezber okuyormuş gibi giriş yapmışsınki bi an hemen 0800 .... arayın bi alana bi bedeva diyeceksin sandım . gülen yüz.
koku sevmiyorum bende. metrekare olarak küçük ve dar araç içinde kırkından sonra burnum kopacak gibi oluyor. ama klima işi bozuyor. düzenli ac bombalardan kullanıyorum.
koku yönünden sevindim denemek için fiyatına baktım ve vazgeçtim denemesemde olur diyerek.

iyi detaylar

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğine sağlık abi fiyat kıyaslamasında VP ile rekabet etmesede koku sevmeyenler için güzel alternatif:)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elinizi sağlık
Benimde kokularla aram yok malesef bende vp kullanıyordum
Odex i kısa zamanda edinip kullanmayı düşünüyorum
Bir kumaş parçasına az süt döküp denemek lazim nasıl sonuç vericek merak ediyorum
Vay arkadaş hiç aklıma gelmediydi :( İlla otomobile mi dökmek lazım değil mi? Ama onun kokusunu da giderecektir diye düşünüyorum, neticede süt kokusunda da çalışır demişler :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@SubaruOutback, hakanım ellerine saglık. izleme ve begenme tamam . tanıtım için teşekkürler.
öyle bir ezber okuyormuş gibi giriş yapmışsınki bi an hemen 0800 .... arayın bi alana bi bedeva diyeceksin sandım . gülen yüz.
koku sevmiyorum bende. metrekare olarak küçük ve dar araç içinde kırkından sonra burnum kopacak gibi oluyor. ama klima işi bozuyor. düzenli ac bombalardan kullanıyorum.
koku yönünden sevindim denemek için fiyatına baktım ve vazgeçtim denemesemde olur diyerek.

iyi detaylar
Ezber olsa iyi, kağıda yazdım oradan okudum :D :D
Malesef o konuda f/p ürünü değil :( Bendeki bitti daha doğrusu azıcık dibinde kalmıştı ve 3 sene sonra şişenin dibinde kalan ürün bozulmuş :(
Şimdi, işin yoksa git yenisini al. :(

P.S: Başka bir ürün için yarım sayfa not çıkardım :) Pek yakında müzik marketlerde göreceksiniz :D :D

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ezber olsa iyi, kağıda yazdım oradan okudum :D:D
Malesef o konuda f/p ürünü değil :( Bendeki bitti daha doğrusu azıcık dibinde kalmıştı ve 3 sene sonra şişenin dibinde kalan ürün bozulmuş :(
Şimdi, işin yoksa git yenisini al. :(

P.S: Başka bir ürün için yarım sayfa not çıkardım :) Pek yakında müzik marketlerde göreceksiniz :D:D
anladım zati kagıt üzerinden ezber okumak dedigim zati. az şiir okumadım zamanında böyle duygusuz tektip tonlamayla. az azarda işitmedim bu yüzden.
bekliyorum/bekliyoruz yarım sayfa yeni okumanı. gülücük.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
anladım zati kagıt üzerinden ezber okumak dedigim zati. az şiir okumadım zamanında böyle duygusuz tektip tonlamayla. az azarda işitmedim bu yüzden.
bekliyorum/bekliyoruz yarım sayfa yeni okumanı. gülücük.
Ahaha, şiir okumak mı aman benden uzak olsun. Hiç sevmedim, sevemedim. Bende robot gibi okurdum. :) Neyse efenim, mesaj alındı :)

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
İnceleme için teşekkürler Hakan abi. Allah kimseye süt, kusmuk vs. yaşatmasın. Çok fazla sıkmışsın ama yazık olmuş biraz :kahkahaa:

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
İnceleme için teşekkürler Hakan abi. Allah kimseye süt, kusmuk vs. yaşatmasın. Çok fazla sıkmışsın ama yazık olmuş biraz :kahkahaa:
Çocuk otomobilde kusmuştu birde yaz günüydü ve temizlemediğim yer kalmamıştı. Önüne kustu ama koltuk kafalığına kadar nasıl sıçradı diye de şaşırmıştım.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Yok yahu vallahi gırgıra vurmadım, gerçekten de niye aklıma gelmedi diye kendime kızdım. Niye dalga geçeyim ki. Bence güzel bir fikirmiş ama aklıma gelmedi :(
Ben yanlıs anladım abi o zaman
Ben vp kullanmadığım eski bir paspasta süt döküp denemiştim makinayla çekip ürünü denedim gerçekten başarılıydı o açıdan dedim, iyi günler