Nanolex Odex Kokusuz Koku Giderici İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ben yanlıs anladım abi o zaman
Ben vp kullanmadığım eski bir paspasta süt döküp denemiştim makinayla çekip ürünü denedim gerçekten başarılıydı o açıdan dedim, iyi günler
Yanlış anlamana üzüldüm :( Keşke ürünü bende senin gibi süt kokusu hatta yumurta kokusunda da deneyimleseydim. Bir daha ki, koku giderici üründe bu fikrini değerlendireceğim, umarım hanımdan da azar işitmem :D
Test için şişede kalan eser miktarda sütü dışarıda bekleterim, tarihi de geçer, iyice bir bozulur bir de onu kumaşa dökerim, gerçi evde kumaş numuneleri var, tam atacaktım onları bari atmayayım hem başka ürün testlerinde de işimi görür :)
Aklınla bin yaşa derler ya, bu fikir kafamda başka ışıklarda yaktı desem yeridir :) Sağolasın :)
Hatta deri numunesi de temin edeyim de başka ürünleri de test ederim :)

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Yanlış anlamana üzüldüm :( Keşke ürünü bende senin gibi süt kokusu hatta yumurta kokusunda da deneyimleseydim. Bir daha ki, koku giderici üründe bu fikrini değerlendireceğim, umarım hanımdan da azar işitmem :D
Test için şişede kalan eser miktarda sütü dışarıda bekleterim, tarihi de geçer, iyice bir bozulur bir de onu kumaşa dökerim, gerçi evde kumaş numuneleri var, tam atacaktım onları bari atmayayım hem başka ürün testlerinde de işimi görür :)
Aklınla bin yaşa derler ya, bu fikir kafamda başka ışıklarda yaktı desem yeridir :) Sağolasın :)
Hatta deri numunesi de temin edeyim de başka ürünleri de test ederim :)
En kötü senaryolar için fikrim olsun diye yapmıştım ben de arabanın içinde denemekten korktuğum için paspasta denedim, işte gördü kapalı kovada güneste bekletmeme rağmen koku yapmadı
Başka testlerini de bekliyoruz abi
Sayende yeni ürünleri gözümüz kapalı alabiliyoruz fikir sahibi oluyoruz
Sana ve bütün test uzmanı arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
En kötü senaryolar için fikrim olsun diye yapmıştım ben de arabanın içinde denemekten korktuğum için paspasta denedim, işte gördü kapalı kovada güneste bekletmeme rağmen koku yapmadı
Başka testlerini de bekliyoruz abi
Sayende yeni ürünleri gözümüz kapalı alabiliyoruz fikir sahibi oluyoruz
Sana ve bütün test uzmanı arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum
Bende sana güzel fikrin ve desteğin için teşekkür ederim :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İncelem için Teşekkürler videoyu izledim beğendim efem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu ürünü 3 yıl önce almışım. Geçenlerde otomobilde yemek kokusu benzeri bir koku sindi. Son zamanlarda sürekli otomobilde muhafaza ediyordum, etmez olaydım. Bir baktım ki ürün sizlere ömür olmuş.
Merak edenler için kısa bir video çektim. Ürün bozulduğunda değişik bir kıvama geliyormuş.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
izleme begeni tamam hakanım.
ellerine saglık. hep küpe bunlar.

iyi detaylar.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@SubaruOutback, Video için teşekkürler. :)

Bende arabada 1-2 haftadır ürün bırakıyorum 100ml 3 tane ürün , deri kalkanı ve temizleyici , nigrin fitil bakım , birde 2-3 parça bişry ufak

aklıma takıldı şimdi umarım birşey olmaz .

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@SubaruOutback, Video için teşekkürler. :)

Bende arabada 1-2 haftadır ürün bırakıyorum 100ml 3 tane ürün , deri kalkanı ve temizleyici , nigrin fitil bakım , birde 2-3 parça bişry ufak

aklıma takıldı şimdi umarım birşey olmaz .
Bence otomobilde tutma onları. Bozulurlar mozulurlar, zaten hepsi birer servet halinde geldi. Durduk yere cüzdanda krater açılmasın :(