Nasiol %25 İndirim DetailForum Özel Kampanyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@NasiolShop 'a mesajlarımızı cevapsız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum, kampanya bitişine son 2 gün ;)

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,
İndirim kuponunun sona ermesine 2 gün kaldı. 5 Temmuzda bitecektir. Süre bitmeden faydalanmak isteyen kullanıcılar için hatırlatma yapmak isteriz.

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
@NasiolShop Merhaba, telefon ile ulaşmaya çalıştım ama döneceğiz diyenler geri aramadı, seramiklerde açıldıktan 1 hafta sonra bitirilmesi gerektiği yazıyor, başka markalarda görmediğim bir durum sebebi nedir ?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@NasiolShop Merhaba, telefon ile ulaşmaya çalıştım ama döneceğiz diyenler geri aramadı, seramiklerde açıldıktan 1 hafta sonra bitirilmesi gerektiği yazıyor, başka markalarda görmediğim bir durum sebebi nedir ?
Daha önce sormuştum bu soruyu 1 Hafta icerisinde tüketin denilmişti.Oksijenle temas halinde Kristalleşmeye yol açiyor diye.

@NasiolShop böyle bir durumda siz hiç çalişma yaptinizmi uygulamacilara yönelik.

Butik Uygulama yapan yerler hergün araç alamiyor çogu yer özellikle kış mevsiminde işleri durgun ve sakin oluyor 2 haftada 1 Uygulama yaptigi zaman oluyor.

Yani madem bu ürünlerin 1 hafta ömrü var; siz mesela bunlari özellikle seramik 50 Ml olanlari 20 Ml veya 15 Ml şişelerde satişa cikartsaniz,kullanici için daha avantajli olur diye dusunuyorum.Kullan at en azindan bozulma ve kristallesme durumu olmaz.

Raf ömrü kisa ürünleri kucuk siselere bölüp.kullanmak bence daha iyi bu durumda bununla alakali siz ne düsünüyorsunuz?

kaptik_virusu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Daha önce sormuştum bu soruyu 1 Hafta icerisinde tüketin denilmişti.Oksijenle temas halinde Kristalleşmeye yol açiyor diye.

@NasiolShop böyle bir durumda siz hiç çalişma yaptinizmi uygulamacilara yönelik.

Butik Uygulama yapan yerler hergün araç alamiyor çogu yer özellikle kış mevsiminde işleri durgun ve sakin oluyor 2 haftada 1 Uygulama yaptigi zaman oluyor.

Yani madem bu ürünlerin 1 hafta ömrü var; siz mesela bunlari özellikle seramik 50 Ml olanlari 20 Ml veya 15 Ml şişelerde satişa cikartsaniz,kullanici için daha avantajli olur diye dusunuyorum.Kullan at en azindan bozulma ve kristallesme durumu olmaz.

Raf ömrü kisa ürünleri kucuk siselere bölüp.kullanmak bence daha iyi bu durumda bununla alakali siz ne düsünüyorsunuz?
Katılıyorum, benim de raf ömrü yüzünden alamadığım ürünler oldu. Ben 1 uygulama yapacağım, ürün 5 araçlık. 4/5 i boşa gidecek.

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,
Arama talebiniz bize ulaşmadı. Tekrar ulaşıp deneyebilirsiniz. Ekibimiz iletecektir. Ürün açıldıktan sonra mecbur olarak hava almakta ve bu da bir süre sonra (belirttiğimiz kapak açıldıktan sonra kullanım süresi sonunda) üründe donma yapmaktadır. Sebebi budur.

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul

Merhaba,
Bu çok iyi bir öneri. Daha önce ürünlerimizle alakalı verdiğiniz geri bildirimle beraber bu konuyu da özel olarak not aldım ve ilgili ekiplerle görüşeceğim. Test ürünleri var küçük hacimli olarak tabi ki ama perakende olarak satışta değil tabi. İlettiğiniz çözüm değerli bir çözüm. Teşekkür ederim öneriniz için.

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul

Merhaba,
Geribildiminizi değerlendireceğiz fakat şu konuda bilgi aktarmak isteriz. 50 ml hacimli seramik kaplama ürünlerimiz tek araç için yeterlidir. Birden fazla araç kaplanmamaktadır. Tek araç olduğu için de 1 hafta kullanım süresi vardır (kapak açıldıktan sonra)
Daha fazla aracı kaplamak için 100 ml hacimli Neocoatx ürünümüzü öneriyoruz. Hem birden fazla araç kaplanabiliyor. Hem de kapak açıldıktan sonra kullanım süresi uzun (1 ay)
Ürünlerimizi bu şekilde değerlendirmek daha doğru olacaktır.

OnurCK

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam ben 10 lu bezi iç detayda kullanmayı düşünüyorum. Superclean ın 6 lı bezi ile bu ürn arasında kaldım sence hangisi iyidir. Bu bezlerden memnunmusunuz

Superclean i bilmiyorum ama nasiolden yana hiçbir sıkıntım yok hocam. Seramik kaplama, iç mekan, lastik jant, kaput altın da kullanım memnun kaldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...