Nasiol %25 İndirim DetailForum Özel Kampanyası

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

ygT-

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam siz yanlış anlamışsınız, sefa hocamın söylediği
Nasiol WipeBuff - Mikrofiber Seramik Kaplama Uygulama Bezi - 10'lu Paket | 40x40 cm
Bu bezin superclean ın 300gsm lik beziyle aynı olduğu. Kurulama havlusu değildir zaten, iç aksamda veya cila için kullanılacak bezdir. Bende superclean ın 300gsm lik bezleri var cila için kullanıyorum, gayet güzeldir. Kaldıki nasiol 10lu paketi de fiyat olarak daha uyguna geliyor.

kaptik_virusu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Şampuanın kullanma talimatlarında foam lance için 1:1 seyreltme yapın diyor. Bu oran biraz fazla değil mi? Foam lance ile ön yıkama deneyen var mı?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
el pompalarina gore foam lancelerde sampuan sarfiyati inanilmaz cok maalesef
Aslında cokta bi farkı yok 1.5 lt suya 25-30 ml şampuan koyuyorum anca yetiyor foam lance e 450 mle suya 50 ml şampuan koyuyorum aracı 1.5 turdan fazla dönebiliyorum biraz karışık işler ama o elle pompalama işi insanı cok uğraştırıyor hem sıcaktan dolayı ugrasılmıyor hemde inanılmaz bi vakit kaybı.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Aslında cokta bi farkı yok 1.5 lt suya 25-30 ml şampuan koyuyorum anca yetiyor foam lance e 450 mle suya 50 ml şampuan koyuyorum aracı 1.5 turdan fazla dönebiliyorum biraz karışık işler ama o elle pompalama işi insanı cok uğraştırıyor hem sıcaktan dolayı ugrasılmıyor hemde inanılmaz bi vakit kaybı.
Eğer imkan varsa hava kompresörü ile kullanmak en mantıklısı böyle bir durumda keyifli olabilir yoksa gerçekten zulüm

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,
Geçtiğimiz hafta sipariş veren müşterileirmizin siparişleri Cuma günü kargolandı ama kargo entegrasyonu siteye akmadığı için siz kargolandı bilgisini göremediniz malesef. Hatta İstanbul çevresinde yaşayanlar siparişlerini almış olabilirler. Teyit edebilirsiniz. Haftasonu ve Cuma günü verilen siparişler de bugün kargolanacaktır.

Gökhan Bilgin

Çaylak Detaycı
Üye
Cumartesi günü benim siparişim aras kargo olarak geldi perşembe sipariş vermiştim. Fakat bugün mail geldi hepsijet üzerinden kargonuz bugün yola çıktı diye bir yanlışlık var sanırım

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Cumartesi günü benim siparişim aras kargo olarak geldi perşembe sipariş vermiştim. Fakat bugün mail geldi hepsijet üzerinden kargonuz bugün yola çıktı diye bir yanlışlık var sanırım
Merhaba,
Kargo entegrasyonlarının işleyişindeki bir sorundan kaynaklı olmakta belirttiğim gibi. Düzeltilecektir. Size gelen mesajı dikkate almayınız kargonuz size ulaştıysa

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
@NasiolShop merhaba Nasiol Homeshine | Duşakabin Cam Nano Temizleyici-Su İtici | Nasiol bu ürünü sıkıp siliyormuyuz ? sıkıp durulayarak mı uyguluyoruz ? Açıklamasında belirtildiği gibi seramik alanlar zemin duvar,batarya grubu, duşakabin camında kullanacağım (daire pimapen dış camlara uygulasam uygun mu ? ) ürünü açtıktan sonra glassshield gibi bununda 1 haftamı süresi var?

batikankodak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Gelen havluyu karşılaştırmak için ölçtüm , boyutları 60*90 olarak.Normalde wog blue ve 50*70 1400 lük koreli twisted kullanıyorum.Kapı eşikleri ve altları içinde spark. Tek taraflı olduğu için diğer havlulardan haliyle ince fakat cila sonrası kurutma amacıyla aldığım için işimi görecektir diye düşünüyorum .

sonuç olarak kampanya için teşekkürler @NasiolShop uzun zaman sonra tekrar detay ürünü almış oldum