Nasiol GlasShield - Nano Yağmur Kaydırıcı Uygulama Rehberi

NasiolShop

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Nasiol GlasShield Uygulama Yöntemi

Aracınızın camlarında üstün su iticilik sağlamak için Nasiol GlasShield uygulamasını doğru şekilde yapmanız çok önemli!
İşte sizin için hazırladığımız adım adım uygulama rehberi:

Uygulama Alanı: Kapalı ve gölge bir alanda uygulama yapın. Direkt güneş ışığına maruz kalan yüzeylerde işlem yapmaktan kaçının.​
Yüzey Hazırlığı: Cam yüzeyin tamamen kuru, toz, wax, yağ ve diğer kirlerden arındırılmış olması gerekir. En iyi sonuç için uygulama öncesinde yüzeyi Nasiol Clean ile temizleyerek hazırlayın.​
Uygulama Adımları:
  1. Ön camı görsel olarak üç bölüme ayırın.
  2. Standart GlasShield sprey şişesi ile her bölüme 10-12 püskürtme yapın.
  3. Nasiol Pamuklu Bez ile yüzeyi iyice bastırarak silin.
  4. Tüm kalıntılar kaybolana ve yüzey tamamen kuruyana kadar işlemi sürdürün.

Nerelerde Kullanılır?
  • Nasiol GlasShield, ön cam, yan camlar ve yan aynalar dahil tüm dış cam yüzeylerine uygulanabilir.

Kürleşme Süresi:
  • Uygulama sonrası kaplamanın tam olarak sertleşmesi için 24 saat boyunca yüzeyi yağmur, oto yıkama, kir ve su ile temastan koruyun.

Sonuç: Yağmur damlaları cam yüzeyinde tutunamaz, sürüş esnasında su iticilik sağlar ve görüşünüzü netleştirir!​

Deneyenler deneyimlerini paylaşabilir mi?

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bu ürünü geçen yıl büyük umutlarla almıştım fakat doğru düzgün kaydırıcı etki göremedim, üstelik iki farklı araçta denedim. Öncesinde cama kıl, demirtozu uygulamama rağmen.

Godzila

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bu ürünü geçen yıl büyük umutlarla almıştım fakat doğru düzgün kaydırıcı etki göremedim, üstelik iki farklı araçta denedim. Öncesinde cama kıl, demirtozu uygulamama rağmen.
Bende kullandım fena değil ama etki hızı 70 80kmlerden sonra başlıyor

NasiolShop

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Etkinliği görememenize üzüldük. Bu tip durumlar genellikle uygulama hatalarından kaynaklanabiliyor. Ürünü yeterince bastırarak silmemek ürünün dağılmamasına veya önerdiğimiz gibi pamuklu bir bezle silmemek gibi durumlar ürünün bezde kalmasına neden olabilir. Bu durumda camda herhangi bir etki görülmeyebilir veya birikme yaşanabilir. Ayrıca düzgün bir uygulama yapıldığında sileceklerin takılmasını engellemek için de ürünün doğru şekilde uygulanması çok önemli.

Yukarıda yazdığımız adımların hepsini tamamen aynı şekilde mi uygulamıştınız?

NasiolShop

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Bende kullandım fena değil ama etki hızı 70 80kmlerden sonra başlıyor
Evet, GlassShield'ın etkinliği, genellikle hız arttıkça daha belirgin hale gelir. 70-80 km/h hızların üzerinde etkisini görmek daha kolay olabilir çünkü suyun camdan hızla kaymasına destek olur. Her araç ve cam tipi farklı olabilir, bu yüzden aracınıza ve kullanım koşullarınıza göre en iyi sonucu almak için önerilen uygulama talimatlarını takip etmek de önemlidir.

Godzila

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Evet, GlassShield'ın etkinliği, genellikle hız arttıkça daha belirgin hale gelir. 70-80 km/h hızların üzerinde etkisini görmek daha kolay olabilir çünkü suyun camdan hızla kaymasına destek olur. Her araç ve cam tipi farklı olabilir, bu yüzden aracınıza ve kullanım koşullarınıza göre en iyi sonucu almak için önerilen uygulama talimatlarını takip etmek de önemlidir.
daha önce ürün denememiştim su kaydırıcı olarak, önerildiği şekilde önce nasiol clean ile iyice temizledim sonra ürünü uyguladım. Özellikle kücük damlalı çiseleme diye tabir ettiğimiz yağmurlarda minik minik boncuk olarak kalıyor etkisi daha büyük damlalarda başlıyor. Normal bir durum mudur?

NasiolShop

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
daha önce ürün denememiştim su kaydırıcı olarak, önerildiği şekilde önce nasiol clean ile iyice temizledim sonra ürünü uyguladım. Özellikle kücük damlalı çiseleme diye tabir ettiğimiz yağmurlarda minik minik boncuk olarak kalıyor etkisi daha büyük damlalarda başlıyor. Normal bir durum mudur?
Kaplamalı bir camda su ile cam yüzeyi arasında hala bir miktar sürtünme vardır. 60 km/saatin altındaki hızlarda suyun kinetik enerjisi bu sürtünmeyi yenmeye yeterli değildir. Sonuç olarak su kolayca kaymaz. Küçük damlacıklar büyük damlacıklara göre daha küçük yüzey alanına sahip olduğu için kayması daha kolay olacaktır. Bahsettiğiniz damlacıklar düşük hızda daha eğimsiz olan tarafta kalan damlacıklar olduğunu varsayıyoruz. Büyük damlacıklar da küçük damlacıkların kolay kayması ile birlikte birbirlerini toparlayarak ilerlerler ve büyük damlacıklar oluştururlar. Kayması için gerekli olan hıza gelindiğinde ise kaplamanın etkinliğini görmüş olursunuz.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Etkinliği görememenize üzüldük. Bu tip durumlar genellikle uygulama hatalarından kaynaklanabiliyor. Ürünü yeterince bastırarak silmemek ürünün dağılmamasına veya önerdiğimiz gibi pamuklu bir bezle silmemek gibi durumlar ürünün bezde kalmasına neden olabilir. Bu durumda camda herhangi bir etki görülmeyebilir veya birikme yaşanabilir. Ayrıca düzgün bir uygulama yapıldığında sileceklerin takılmasını engellemek için de ürünün doğru şekilde uygulanması çok önemli.

Yukarıda yazdığımız adımların hepsini tamamen aynı şekilde mi uygulamıştınız?
Bahsettiğiniz şekilde yaptım evet. Paketin içinden çikan pamuklu bez ile silmiştim. Hatta bez çok güzel kenarsiz ondan oldukça memnun kaldım. Öncesinde yüzey temizliği yaparak uyguladım. Yüzeye eşit dağılacak şekilde püskürtüp tamamen dağılan yüzeye tutunana kadar yatay ve dikey hareketler ile sildim. Başka markaların ürünlerinde bu tarz sorun yaşamamıştım.

ihsanayna

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Ürünü uzun yıllardır kullanıyorum. Gtechniq g1 den sonra sizin ürünü kullanmaya başladım. İki aracımda uyguladım çevremdeki herkese de aldım uygulattım harika bir ürün öyle yıkama vs de sökülmüyor. Bi kere tam yayamadığım kısım olmuştu onu da anca tinerle silip sonra tekrar uyguladım. Yan aynalarda ama puslu gibi kalıyor ürün bi orada uygulamıyorum. İçerindeki bez sayısını arttırmanız veya bez boyutunu büyütmeniz harika olur.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi