Nasiol'de Kasım Fırsatlarını Kaçırma! - Yağmur Kaydırıcılardan Seramik Kaplamalara Avantajlı Fiyatlar

NasiolShop

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Kasım ayı boyunca Nasiol’de araç bakım ürünlerinde %25’e varan indirimler sizleri bekliyor!
Camlardan boyaya, deriden janta kadar aracınızın her yüzeyine özel nano koruma ürünleri bu ay çok daha avantajlı.
Öne çıkan kampanya:
Nasiol GlasShield Nano Yağmur Kaydırıcı - %25 İndirimli (3-9 Kasım)
Net görüş, güvenli sürüş ve uzun ömürlü koruma arayan herkes için birebir.
Kasım boyunca devam edecek kampanyada, sevdiğiniz ürünleri yenilemek veya denemek için tam zamanı.
Buradan %25 İndirimli Fiyatlara Ulaşabilirsiniz
Buradan %20 İndirimli Fiyatlara Ulaşabilirsiniz

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar, Glasshield Nano Yağmur Kaydırıcı ürününüzden gerek kalıcılığı gerekse işlevinden bir çok kullanıcı çok memnun. Lakin sileceklerde atlama sorunundan
bir o kadar kişi de şikayetçi. Bu sorunun minimum düzeyde yaşanması adına ne önerirsiniz?

Son düzenleme:

NasiolShop

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Selamlar, Glasshield Nano Yağmur Kaydırıcı ürününüzden gerek kalıcılığı gerekse işlevinden bir çok kullanıcı çok memnun. Lakin sileceklerde atlama sorunundan
bir o kadar kişi de şikayetçi. Bu sorunun minimum düzeyde yaşanması adına ne önerirsiniz?
Merhabalar
GlasShield Nano Yağmur Kaydırıcı ürünümüz talimatlara uygun şekilde, tek kat olarak ve 24 saatlik kürleşme süresi tamamlanarak uygulandığında sileceklerde herhangi bir atlama sorunu yaşanmamaktadır. Bu tür sorunlar genellikle yanlış uygulamadan kaynaklanmaktadır. Müşterilerimizle görüştüğümüzde, kullanıcıların ürünü yüzeye homojen yaymadıklarını, birden fazla kat uyguladıklarını veya uygulama sonrası yüzeyi yeterince bastırarak silmediklerini görüyoruz. Tüm bu adımlar doğru uygulandığında, ürün yüzeyde maksimum performans gösterir ve atlama sorunu oluşmaz.

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Merhabalar
GlasShield Nano Yağmur Kaydırıcı ürünümüz talimatlara uygun şekilde, tek kat olarak ve 24 saatlik kürleşme süresi tamamlanarak uygulandığında sileceklerde herhangi bir atlama sorunu yaşanmamaktadır. Bu tür sorunlar genellikle yanlış uygulamadan kaynaklanmaktadır. Müşterilerimizle görüştüğümüzde, kullanıcıların ürünü yüzeye homojen yaymadıklarını, birden fazla kat uyguladıklarını veya uygulama sonrası yüzeyi yeterince bastırarak silmediklerini görüyoruz. Tüm bu adımlar doğru uygulandığında, ürün yüzeyde maksimum performans gösterir ve atlama sorunu oluşmaz.
Merhaba yan aynalara da uygulanır mı?

Cüneyd

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ürünü yüzeyden temizlemek için ne önerirsiniz. Daha önce glass shield uygulamıştım ve yenilemek istedim ne yaptıysam zeminden komple sökemedim sonra tekrar uyguladım mecbur. Yeni attığım kat bir süre çok güzeldi fakat hızlıca alttaki kata geri dönüş oldu. Bu sebeple yüzeyden tamamen temizleyip direk camın kendisine uygulamak istiyorum. Agresif şampuanlar izopropil alkol vs işe yaramadı maalesef.

keremunlr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gebze
Ürünü yüzeyden temizlemek için ne önerirsiniz. Daha önce glass shield uygulamıştım ve yenilemek istedim ne yaptıysam zeminden komple sökemedim sonra tekrar uyguladım mecbur. Yeni attığım kat bir süre çok güzeldi fakat hızlıca alttaki kata geri dönüş oldu. Bu sebeple yüzeyden tamamen temizleyip direk camın kendisine uygulamak istiyorum. Agresif şampuanlar izopropil alkol vs işe yaramadı maalesef.
Soft 99 cam pastası veya Ceriglass tarzı ürünler işinizi görecektir. Forumda incelenmiş ve güçlü cam pastalarından almaya çalışın, özellikle Auto Finesse Vision ara ara kullanımda işe yarıyor camı temizliyor fakat benim cama uyguladığım Glaco'yu sökemedi maalesef.

ihsanayna

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Hocam bende uygularken sıkıntı yaşadım tinerle sildim tek silmede sildi geçti.