Ne denediysem çıkaramadım lekeyi

ozcannyasin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Kaputtaki kireç lekelerini geçirdim :D ince menzerna 3in1 ile denedim o almadı. Bu forum la tanısmadan önce cahillikle migrostan aldıgım carpexin yogun çizik gidericisi vardı elimde sıvı zımpara gibi :D onunla yüzeysel 1 defa döndüm üstüne de 3in1 attım.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Kaputtaki kireç lekelerini geçirdim ince menzerna 3in1 ile denedim o almadı. Bu forum la tanısmadan önce cahillikle migrostan aldıgım carpexin yogun çizik gidericisi vardı elimde sıvı zımpara gibi onunla yüzeysel 1 defa döndüm üstüne de 3in1 attım.
Aşındırıcılığı kuvvetli bir ürün kullan denemdeki sebep buydu geçmiş olsun.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

ozcannyasin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Aşındırıcılığı kuvvetli bir ürün kullan denemdeki sebep buydu geçmiş olsun.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Abi makinam olmadıgı için çok cizersem diye korktum ince pastada almamıştı o carpex aldı turuncu partiküllü gibi bişey asındırıcı baya

Burki54

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Sakarya
Camlarda leke varsa şayet aynısı başıma geldi derdime derman olan ürün “Mirka 3D Glass polish” oldu ürün Polisaj makinası ile mükemmel sonuç verdi.

Brsdnz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aradan yıllar geçmiş aynı olay başıma geldi gerçekten o lekelerin kurtuldunmu

salihsencan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Sivas
Merhaba aracımı tatile gideceğimiz için evin önünde bırakmıştım saolsun 2 hafta boyunca parkı sulamaya gelen belediye araçları arabamda sulamış ve güneşte kalmış geldiğimde yıkadıktan sonra çok fazla kireç lekesi gördüm hem camda hem boyada.

Elma sirkesi denedim (olumsuz)
Beyaz sirke denedim (olumsuz)
Menzerna 3in1 (olumsuz)
Noname mavi kil (olumsuz)
ince çizik giderici tüp pasta(olumsuz)
A101 1:10 sulandırılmış porçöz(olumsuz)

Artık hırsımdan porçözü bile denedim lakin ya ben beceremiyorum bu işi yada elimdeki ürünler yetersiz Ankaradayım fikir verebilecek ürün önerebilecek birileri var mı teşekkür ederim.
aynı sorunlarım var bende çok uğraştım :( çözüme ulaşabildiniz mi?

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Carpro ceriglas ile 2500 deviri gecmeyecek sekilde pasta yapin camlara ısınırsa cam arada su sıkın o sekilde kesin çözüm camlar ve 2. si kaportada ise carpro descale almayabilir pasta yapilirsa gecer 3in1 paslalarla gecmez h9 f6 m3 kombinasyonu ile pırıl pırıl çıkacaktır.

SheriffRick

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kars
Geçmiş olsun.Tonyin water spot remover 1/5 sulandır her yere kullan.Pırıl pırıl çıkartır.
Kendi aracımda otopark tavanından akan kireçli sıvıyı bile temizledi bunları rahatlıkla temizler.