Alış Nilfisk 130 yıkama makinesi için foam lance arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ghostbuster32

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Isparta
Hocam karcher serisi üzerinden satıcı ile mesajlaştığınızda size uygun olanı gönderiyor.
Hocam bu nilfisk in core 125 serisi ile 130 arasında cok fark var mı biliyor musunuz? Bi makine daha almam lazım 125 lik alsam işimi görür mü ki acaba araba yıkamak için? Ayrıca nilfisk in kendi köpük aparatı da satılıyormus o nasılki acaba ?

06UZ

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam bu nilfisk in core 125 serisi ile 130 arasında cok fark var mı biliyor musunuz? Bi makine daha almam lazım 125 lik alsam işimi görür mü ki acaba araba yıkamak için? Ayrıca nilfisk in kendi köpük aparatı da satılıyormus o nasılki acaba ?
Aralarındaki farkı bilmiyorum maalesef hocam. Nilfiskin kendi foam lance inin çok iyi olacağını düşünmüyorum açıkcası.Foam lance için forumda yeni gelecek bir ürün olduğu söyleniyordu. Biraz bekleyin isterseniz.

ghostbuster32

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Isparta
Hocam core 150 modeli var daha iyi basincli paraya kıyıp ondan alacağım 1 kere olsun diye. Ayrıca mjjc foam lance i ne kadara aldınız? Amazonda cannon s model var pro daha mı iyi köpük yapıyor hangisini alalim

06UZ

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam core 150 modeli var daha iyi basincli paraya kıyıp ondan alacağım 1 kere olsun diye. Ayrıca mjjc foam lance i ne kadara aldınız? Amazonda cannon s model var pro daha mı iyi köpük yapıyor hangisini alalim
Ben 1118 tl ye almışım hocam. Satıcıdan extra filtre ve 1.1mm nozul talep etmiştim sağolsun onlardan ücret almadı. Pro, canon s in bir üst modeli. Daha iyidir muhtemelen. Ben test etmedim ama 2 sini test eden arkadaşlar vardı forumda. Biraz araştırırsan daha doğru bilgiye ulaşabilirsin. Test eden arkadaşlardan konuyu takip eden varsa zaten buraya yazacaktır. Keyifli forumlar

ghostbuster32

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Isparta
Ben 1118 tl ye almışım hocam. Satıcıdan extra filtre ve 1.1mm nozul talep etmiştim sağolsun onlardan ücret almadı. Pro, canon s in bir üst modeli. Daha iyidir muhtemelen. Ben test etmedim ama 2 sini test eden arkadaşlar vardı forumda. Biraz araştırırsan daha doğru bilgiye ulaşabilirsin. Test eden arkadaşlardan konuyu takip eden varsa zaten buraya yazacaktır. Keyifli forumlar
hocam satıcıyla iletişim kurdum bana attığı resimde 14mm gözüküyor giriş doğru mu bu sizinki kaç mm nilfiske olanlar ?

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ne zamandir nilfisk icin mijc foam lance aliyim diorum erteledikce hem urun pahalandi hem de saticisi pek kalmadi. Autoglym in fl si var fiyati daha uygyb ama ona da uygyb aparat fln almak gerekecek. Siz hangisini onerirsiniz arkadaslar, mijc canon pro mu yoksa autoglym mi? Uygun alinabilecek link de paylasirsanz memnun olurum, artik alip gecmek istiyorum

vagnmilten

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ne zamandir nilfisk icin mijc foam lance aliyim diorum erteledikce hem urun pahalandi hem de saticisi pek kalmadi. Autoglym in fl si var fiyati daha uygyb ama ona da uygyb aparat fln almak gerekecek. Siz hangisini onerirsiniz arkadaslar, mijc canon pro mu yoksa autoglym mi? Uygun alinabilecek link de paylasirsanz memnun olurum, artik alip gecmek istiyorum
hocam ben 2-3 hafta önce aldım. mesajınızı görünce baktım stok bitmiş. 1300e almıştım.Şu ürünü alacaktım sonra pek aşina olmadığım ürünler diye bildiğimi alıp konuyu kapadım ama kafamdaki alternatif ürün buydu---> https://www.amazon.com.tr/DANCINGBO...=1688062148&sprefix=foam+lance,aps,208&sr=8-9

fiyat farkı çok değilse auto brite fl sanırım en iyisi deniyordu yurtiçinde satılanlar arasında.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
hocam ben 2-3 hafta önce aldım. mesajınızı görünce baktım stok bitmiş. 1300e almıştım.Şu ürünü alacaktım sonra pek aşina olmadığım ürünler diye bildiğimi alıp konuyu kapadım ama kafamdaki alternatif ürün buydu---> https://www.amazon.com.tr/DANCINGBOAR-Geliştirilmiş-Tabancası-Bağlantılı-Ayarlanabilir/dp/B0BGXTD5FB/ref=sr_1_9?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2CPIF2OLTCWIK&keywords=foam+lance&qid=1688062148&sprefix=foam+lance,aps,208&sr=8-9

fiyat farkı çok değilse auto brite fl sanırım en iyisi deniyordu yurtiçinde satılanlar arasında.
1300 e cok iyi almissiniz hocam su an 2200 civarinda ve amazonda TR ye gonderen satici yok. Autoglym e sicak bakiorm ama sanrm mjjc kdr iyi performansi yok. Kullanan birisi varsa yorumunu almak isterim aslinda

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
1300 e cok iyi almissiniz hocam su an 2200 civarinda ve amazonda TR ye gonderen satici yok. Autoglym e sicak bakiorm ama sanrm mjjc kdr iyi performansi yok. Kullanan birisi varsa yorumunu almak isterim aslinda
Bende 2 side mevcut. Autoglym güzel ürün mjjc bir tık daha iyileştirilmiş hali. Mesela mjjc de foam lance yi ters bile tutsan atım yapabiliyosun. Yoğunluk kıvamı gerek şampuan orantılaman gerek makinanın bar gücüne göre değişiklik gösterir puansal sorsan mjjc 10 üzerinden 10 derim autoglym 8 derim. Birde mjjc de köpüğü hem yatay hem dikey atma seçeneğin var. Autoglym de o yok.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende 2 side mevcut. Autoglym güzel ürün mjjc bir tık daha iyileştirilmiş hali. Mesela mjjc de foam lance yi ters bile tutsan atım yapabiliyosun. Yoğunluk kıvamı gerek şampuan orantılaman gerek makinanın bar gücüne göre değişiklik gösterir puansal sorsan mjjc 10 üzerinden 10 derim autoglym 8 derim. Birde mjjc de köpüğü hem yatay hem dikey atma seçeneğin var. Autoglym de o yok.
Hocam tam bekledgm yorum cok tsk ederim. O zaman aradaki fiyat farkini cok dert etmeyip mjjc alacaz yapcak bisi yok. Lakin su an satan nerdeyse yok, takip edecegiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...