Alış Nilfisk 130 yıkama makinesi için foam lance arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

06UZ

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam tam bekledgm yorum cok tsk ederim. O zaman aradaki fiyat farkini cok dert etmeyip mjjc alacaz yapcak bisi yok. Lakin su an satan nerdeyse yok, takip edecegiz
Hocam bu hafta aramaya seramik uygulamak için 4 kez mjjc pro yu kullandım kullandıkça hayran kaldım. Ürün araba yıkamayı aşırı keyifli hale getiriyor. Resmen arabadan pat pat köpük akıyor. Diğer ürünü kullanmadım ama öjjc den aşırı derecede memnunum iyi ki almışım diyorum.

vagnmilten

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam tam bekledgm yorum cok tsk ederim. O zaman aradaki fiyat farkini cok dert etmeyip mjjc alacaz yapcak bisi yok. Lakin su an satan nerdeyse yok, takip edecegiz
5inde sipariş vermişim. takribi 1 hafta falan daha ilanda durdu benden sonra. tekrar stok girer mi bilmiyorum ama mesajda atmak isteyebilirsiniz diye link bırakıyorum -> https://www.amazon.com.tr/dp/B095CBPJKV?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

1.25 nozül takılı olarak ve 1.1 nozülü paketli şekilde içinde geldi. eğer denk gelirseniz yedek tel sünger ( tam adını bilmiyorum ) rica edebilirsiniz. ben aldıktan sonra gördüm bazı videolarda kutudan çıkıyordu. bilsem yazardım bende :))

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@06UZ hocam eminim hem isi cok kolaylastiriyor hem de zevkli hale getiriyordur. Detay isin de ekipmaniniz ne kdr iyi ise o kdr az yoruluyor bir o kdar da keyif aliyorsunz. Bnde mjjc alacagim saticilara msj attm bakalm ne den su an satista degil anlamaya calisiyorum.
@vagnmilten hocam oneriniz icin tsk ediyorum, daha once satan saticilarla irtibat kurmaya calisiyorum. Eger bulablrsem bnde bir mjjc canon pro alacagim.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Mjjc canon pro 2 su an sadece aliexpresten alinabiliyor o da vergiler dahil fiyati 2228 tl :utan:
Klasik bir soz olacak ama harbi makine fiyatina geliyor bir foam lance , uzucu :(

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Mjjc canon pro 2 su an sadece aliexpresten alinabiliyor o da vergiler dahil fiyati 2228 tl :utan:
Klasik bir soz olacak ama harbi makine fiyatina geliyor bir foam lance , uzucu :(
Makine fiyatına gelmesi malesef döviz kurlarından kaynaklanıyor, 1-2 sene öncesinde 1.000-1.200 tl. civarına mjjc alınabiliyordu,

Aliexpress’ten ürün alırken para birimi olarak Türk Lirası yerine Dolar ‘ı seçin bu sayede daha az ödersiniz, pek çok kullanıcı bu hataya düşüp TL ‘yi seçiyor böyle olunca da 2 kez kur çevrimi vs.. derken fazladan ödemiş oluyorsunuz.!!

MJJC Foam Cannon Pro size para birimi olarak dolar ‘ı seçerseniz (vergiler-kargo herşey dahil) 2.120 tl.ye gelir. Türk Lirası nı seçerek 110 lira fazladan ödemiş oluyorsunuz, ayrıca aliexpress sürekli 2-3$ ‘lık indirim kuponları verir, bu şekilde fiyatı biraz aşşağıya çekmiş olursunuz,

Ayrıca mutlaka Pro versiyonunu almalıyım diye kendinizi o odağa sokmayın, Pro modeli ile Cannon S modeli arasında köpük performansı olarak hiç bir fark yoktur.!! Cannon S modeli (para birimini dolar ‘ı) seçerek 1.780 tl.ye gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...