O arabaya sıktığın nedir?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
İki ürünü de kullanma şansım olmadı maalesef ama neden olmasın. Yanılmıyorsam wetcoatla bsdyi karıştırınca efsane şeyler olduğunu söylüyor üstatlar. :)

@onurçiko Onur abi BSD/wetcoat sen diyordun sanki. Yanlış yönlendirmeyeyim.
Yok o x50 ile bsd idi, ama soruya cevap olarak evet üstüne kullanabilirsin.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@pilotgokhann elinize sağlık güzel yıkama olmuş, zamanla wax ve diğer ekipmanlar da gelişirse daha da zevk alırsınız :) aracınız da hayırlı olsun bu arada :) Gölbaşında neredeymiş doğuş otonun deposu :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık güzel yıkama olmuş. Yağmur bastırması ile boncuklanmayı da görmüş olduk.

DENİZLİ

pilotgokhann

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
@pilotgokhann elinize sağlık güzel yıkama olmuş, zamanla wax ve diğer ekipmanlar da gelişirse daha da zevk alırsınız :) aracınız da hayırlı olsun bu arada :) Gölbaşında neredeymiş doğuş otonun deposu :D
Çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda eksikleri tamamlayacağım :) Gölbaşında Haymana yoluna devam edip patalya otelini geçince sağda özmak makina kalıyor onunla yan yana arada sadece bir benzinlik var. Huylandım valla araba güneşte yatmış. Bir gittim bütün araçlar güneşin alnında toz içinde yatıyor :)

pilotgokhann

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Ellerine sağlık güzel yıkama olmuş. Yağmur bastırması ile boncuklanmayı da görmüş olduk.

DENİZLİ
Teşekkür ederim evet güzel oldu ama yağmurdan sonra bugün baya bir kireç lekeleri kalmış araç üstünde ve camlarda bu benzinlik suyundan oldu herhalde. Şimdi bi de onları çıkarmam lazım.

serkankucuk

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık.
Ben de benzinlikte yıkarım diye uygulaması kolay olduğu için sık, durula, kurula tarzı ürünler kullanırım.
Nanolex Washcoat, Gyeon Wetcoat, Kochchemie PW ürünlerini farklı yıllarda farklı arabalarımda denedim en dayanıklısı bence PW, tüm yüzeylerde daha iyi dayanıyor

pilotgokhann

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Elinize sağlık.
Ben de benzinlikte yıkarım diye uygulaması kolay olduğu için sık, durula, kurula tarzı ürünler kullanırım.
Nanolex Washcoat, Gyeon Wetcoat, Kochchemie PW ürünlerini farklı yıllarda farklı arabalarımda denedim en dayanıklısı bence PW, tüm yüzeylerde daha iyi dayanıyor
Teşekkür ederim. Aslında bende Wet Coatun dayanımı konusunda başarısız olduğunu biliyorum ama yine de denemek istedim bir sonraki ürün olarak ya turtlewax ice seal&shine ya PW deneyeceğim :)