Octi uygulama

Ömer88

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Uzun bir aradan sonra yapmak istediğim yıkamayı yaptım, ben çok keyif aldım umarım sizde okurken keyif alırsınız.

Kirlilerimiz.

Jant, davlumbaz müdahale etmeden ceviz sıkıp kaba kiri akıtıyorum.

Jant davlumbaz lastik flowey r1, 3d orange degreaser ve detay fırçaları yardımıyla detaylıca temizledim.

Detaylar kapı araları vs. b33, orange degreaser karışımı foam ile detaylandırdım.

Snow foam öncesi, altı yol kirlerinede ceviz ile müdahale ediyorum.

Ön yıkama b33 orange degreaser karışımı.

Çoklu eldiven yöntemi.

Demir tozu temizliğini kc fb.ile yaptım. Aslında çoktu demir tozu eldivenle yayınca anca iki tanesini yakalayabildim, eldivenden sonra ya kalmadı yada kimyasal işini yaptı bişey kalmadı yüzeyde.

Kil eldiveni kullandım inanılmaz pratik.
Kil kaydırıcı olarak 3d final touch

Kil işlemi sonrası yine bir önyıkama yapıp kurulamaya geçiyorum. Eylül başı uyguladığım fusso bunca yıkamaya dayanıp kendini gösterdi.

Würth cam köpüğü dış camda denemek istedim. Dış camda pek bir espirisini göremedim.
İç camları pırıl pırıl yapıyor tavsiye ederim yağlanma, nikotin yağı felan varsa özellikle denemenizi tavsiye ederim, sıkıp bekleyip kuruluyorsunuz, tertemiz çıkıyor camınız.

Tüm camları s3 ws wafle bez ile temizledim.

Kurulama klin large kllpro blower yardımıyla heryerini kuruladım.

En son m700 geçip, bu günün şanslı kazananlarına geçiyoruz.
Tw ceramic spray coaiting, tw 3in1 detailer, ws gentelman plus ve 3 ad kenarsız wax bezi.
Tw coating uygulaması zor bir ürün ,daha önce birkaç sefer kullanmıştım. Uygulama sonrası lekelenme gibi iz bırakan bir ürün. Çözümü şöyle buldum, to3 tane kenarsız wax bezi kullandım bez doldukca değiştirdim, en son parlatma işini ws gentelman ile yaptım. Yinede iz kalan yerlere 3in1 detailer ile müdahale ettip. Bez çok dolarsa iz yapıyor ürün, birde fazla spreylememek gerek kaput için en fazla 3 4 fıs gibi. Bu kadar temaşaya ne gerek var katı wax kullan diyenler olabilir, aslında uygulaması okadar zor değil ama yer yer insanı sinirlendiriyor fakat işin sonucunda çıkan görüntü keyif veriyor, özellikle boncuklanması çok güzel bir ürün.

Finaller için kusuruma bakmayın gece oldu inşallah yarın çekeceğim fotoğrafları sadece kaput resmini ekleyeyim görüntü çok hoşuma gidincehemen çektim.
Aracın geneli karanlığa denk geldi.:(

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
O ne ya, kaç eldiven var orada maşallah :)
TW detailer'ın kokusu ürünü içirtir aman dikkat :)
Sadece detailerın bile ölü yüzeydeki performansı çok hoşuma gitmişti. :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerinize sağlık, hem yıkama hemde ürünler ile tanışılan bir gün olmuş. :) Envanterde ne varsa ön yıkama olarak kullansanız da Fusso ben bir yere gitmiyorum demiş. :D :D

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize saglik hocam guzel uygulama olmus resimler guzel finallerde daha guzel olmustur eminim :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğinize sağlık, ben okurken bile keyif aldım uygulaması ayrı keyifli olmuştur :) maşallah demeden geçmeyelim güzel günlerde kirletin

Ömer88

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
O ne ya, kaç eldiven var orada maşallah :)
TW detailer'ın kokusu ürünü içirtir aman dikkat :)
Sadece detailerın bile ölü yüzeydeki performansı çok hoşuma gitmişti. :)
Teşekkürler.Daha çoktu eldiven bi ara 17 ye felan çıktıydıda eşe dosta dağıttım kurtuldum:)
Koku muhteşem hocam big bubble gibi:)
Wetinide aldımda pek bir espirisi olacakmı bakalım, bu kışı kaplumbağayla atlatmayı düşünüyorum.

Ellerinize sağlık, hem yıkama hemde ürünler ile tanışılan bir gün olmuş. :) Envanterde ne varsa ön yıkama olarak kullansanız da Fusso ben bir yere gitmiyorum demiş. :D:D
Teşekkürler.
Aynen biraz zaman geçti özlemişim:)
Fusso yıkılmadım ayaktayım dedi bende şaşırdım bunca yıkamadan sonra varlık gösterdi, m700 canına okumuştur ama:)

Elinize saglik hocam guzel uygulama olmus resimler guzel finallerde daha guzel olmustur eminim :)
Teşekkürler.:)

Emeğinize sağlık, ben okurken bile keyif aldım uygulaması ayrı keyifli olmuştur :) maşallah demeden geçmeyelim güzel günlerde kirletin
Teşekkürler iyi dilekleriniz için.:)

Elinize sağlık güzel uygulama olmuş daha fazla final resimleri bekliyoruz :)
Teşekkürler.
Gündüz ışıkta çekmek istedim:)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Sanki kendim uygulama yapıyormuşum gibi keyif aldım güzel uygulama olmuş.

DENİZLİ

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık güzel temizlik olmuş. O yıkama eldivenleri az değil mi? :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@Ömer88 orange degreaser'ı uzun zamandır görmüyorum doğru düzgün. Bir anda geçmişe gittim :) Ellerine sağlık.

Kil eldiveninin bazen alamadıkları oluyor. Yüzeyi elle kontrol etseydiniz.

Ömer88

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Sanki kendim uygulama yapıyormuşum gibi keyif aldım güzel uygulama olmuş.

DENİZLİ
Teşekkürler:)

Ellerinize sağlık güzel temizlik olmuş. O yıkama eldivenleri az değil mi? :)
Teşekkürler, 9 tanecik:)

@Ömer88 orange degreaser'ı uzun zamandır görmüyorum doğru düzgün. Bir anda geçmişe gittim :) Ellerine sağlık.

Kil eldiveninin bazen alamadıkları oluyor. Yüzeyi elle kontrol etseydiniz.
Teşekkürler, ettim ama killik aslında fazla bişey yoktu geçmiş uygulamadan toz yapışmıştı qd yaparken ondan yaptım. Beyaz kilden sonra kabuk değiştiriyor ordan anlaşılıyor kilin işe yaradığı. Orange degreaseri genelde lastik davlumbazlarda kullanırım bu yıkamada biraz kir sökme odaklı çalıştım yüzey hazırlığı güzel olsun diye.:)

Elinize sağlık keyifle okuduk:) finallerin devamını ve iç detayı da bekliyoruz:D
Teşekkürler:) finalleri ekledim hocam, iç detay bir sonrakine inşallah.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim, mükemmel berrak bir beyazlık yakalamışsın. Çok begendim uygulayı. Tekrar ellerine sağlık. Tam olması gerektiği gibi olmuş.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Ömer88 hocam eline sağlık çok güzel bir detay olmuş sağlam stres atmışsınızdır şu Corona günlerinde :)

klpro’dan memnun musunuz?

Ömer88

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
@Ömer88 hocam eline sağlık çok güzel bir detay olmuş sağlam stres atmışsınızdır şu Corona günlerinde :)

klpro’dan memnun musunuz?
Kl pro korumanın dirliğine göre performansı değişiyor, zayıf koruma suyu tuttuğu için biraz daha güçlü birşey arıyor insan. Satmayı düşünüyordum aslında iş görüyor elektrik işinide hallettim. Motor plakalık vs gibi yerlerde su bırakmıyor, dashboard felan çok yeterli zaten toz anlamında. He birde on numara mangal yakılıyor:)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Kl pro korumanın dirliğine göre performansı değişiyor, zayıf koruma suyu tuttuğu için biraz daha güçlü birşey arıyor insan. Satmayı düşünüyordum aslında iş görüyor elektrik işinide hallettim. Motor plakalık vs gibi yerlerde su bırakmıyor, dashboard felan çok yeterli zaten toz anlamında. He birde on numara mangal yakılıyor:)
O zaman dursun hocam en kötü aynalardaki suları kurularsınız arka stoplar falan sinir bozucu arabayı tam kuruluyoruz sonra oralardan su sızıyor :D

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık Ömer'im çok güzel olmuş keyifli günlerde kirlet.:nazar: