Ön yıkama şampuanları testi

Eaglemre

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Videodan da goruldugu uzere magifoam her alanda ust siralarda.
2lt ye 30 ml magifoam karistirildiginda ph degerini olcen ya da bir video da denk gelen biri oldu mi acaba ?

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Videodan da goruldugu uzere magifoam her alanda ust siralarda.
2lt ye 30 ml magifoam karistirildiginda ph degerini olcen ya da bir video da denk gelen biri oldu mi acaba ?
@SubaruOutback hocamın inceleme videosunda saf halinin ph oranı 13-14 gibi çıkıyor ve 1.8 litre suya 30 ml karıştırıldığında ph 11-12 arasında çıkıyor..

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Bu tarz şampuan testlerini izledikten sonra yanarım yanarım Bh autofoamı 1 lt aldığıma yanarım. Keşke direk orjinal 5 lik alıp geçseymişim , pompayla kullanıyorum. Hem temizliğinden hemde kullanım kolaylığından aşırı memnunum.

Tabi fiyatı pahalı olduğundan yazları yada pek kirli değilse ev13 ile devam ediyorum
Bh autofoam yerine BH touchless almak inceleme videolarına göre daha iyi bir tercih gibi duruyor.. Türkiye de touchless bulamadım..

Eaglemre

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
@SubaruOutback hocamın inceleme videosunda saf halinin ph oranı 13-14 gibi çıkıyor ve 1.8 litre suya 30 ml karıştırıldığında ph 11-12 arasında çıkıyor..
Suyla karistirilsa bile ph notr e yaklasmiyor demekki, bu da yavas yavas korumayi tirtikliyor anlamina gelir , ama diger avantajlari nedeniyle magifoamdan vazgecemiyorum :)

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Suyla karistirilsa bile ph notr e yaklasmiyor demekki, bu da yavas yavas korumayi tirtikliyor anlamina gelir , ama diger avantajlari nedeniyle magifoamdan vazgecemiyorum :)
Ya yardan ya da serden hesabı magifoam sonrası koruma ürünü kullanıp aradaki farkı telafi etmek lazım, ben öyle yapıyorum..

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Bh autofoam yerine BH touchless almak inceleme videolarına göre daha iyi bir tercih gibi duruyor.. Türkiye de touchless bulamadım..
Touchless bir tık daha pahalı normal şartlarda.Ve ph olarak touchlesin daha yüksek olduğunu hatırlıyorum fakat denemedim.
BH autofoama gelirsek içerik olarak enzimli yada aktif çözücü olduğundan kirleri sökmede baya başarılı olduğunu biliyorum ve kullanmasında oldukça memnunum.

Türkiyede bulma kısmını tam bilmiyorum , autofoamı bulsanız bile kaç tl yada değer mi oda ayrı konu zaten. Normalde diğer markalara göre sadece minik bir tık yüksek fiyatlı iken ülkemizde ilk girdiğinden beri diğer markalarla aşırı fark var. Buda arka plana itiyor, fakat bunlara rağmen imkan varsa alıp kullanmalı

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Touchless bir tık daha pahalı normal şartlarda.Ve ph olarak touchlesin daha yüksek olduğunu hatırlıyorum fakat denemedim.
BH autofoama gelirsek içerik olarak enzimli yada aktif çözücü olduğundan kirleri sökmede baya başarılı olduğunu biliyorum ve kullanmasında oldukça memnunum.

Türkiyede bulma kısmını tam bilmiyorum , autofoamı bulsanız bile kaç tl yada değer mi oda ayrı konu zaten. Normalde diğer markalara göre sadece minik bir tık yüksek fiyatlı iken ülkemizde ilk girdiğinden beri diğer markalarla aşırı fark var. Buda arka plana itiyor, fakat bunlara rağmen imkan varsa alıp kullanmalı
Fiyat konusunda autofoam daha ucuz yaklaşık 4 pound kadar ama bilt hamber kendi sayfasındaki açıklaması ve youtube daki yabancı inceleme kaynaklarındaki testler de de touchless autofoam gibi basınçlı suya ihtiyaç duymadan bahçe hortumu ile bile temizlenebiliyor ve ph oranı autofoam dan daha düşük ve yüzeyde daha uzun süre kurumadan kalabiliyor.. Autofoam ın zamanla araç dışındaki plastik aksam da sertleşme ve solma yapma gibi durumları da dikkate alındığında touchless ın Kimyasal oranı da daha az olduğu için sanırım fiyatı da o yüzden daha pahalı. Türkiye de autofoam satışı yapan firmalar var ama touchless satışı yok, olsaydı alıp denemek isterdim.. Şimdilik magifoam ile devam görünüyor

Son düzenleme:

ilker8698

Acemi Detaycı
Üye
Bende Bilt Hamber kimyasallarını çok merak ediyorum ama satıcının fiyat politikasından dolayı maalesef alamıyorum. Sorsak dövizden dolayı fiyat pahalı diyecek eminim, ama diğer ingiliz markaları nasıl uygun fiyata satılıyorsa bu da aynı şekilde alınacak düzeye getirilebilir. Satıcılara sorulduğunda global sitedeki fiyatlar hep örnek gösteriliyor ama ülkemize gelen fiyatlar tanıtım ve iskontolarla komik hale geliyor, bu durum ne kadar son kullanıcıdan saklansa da ülkelere göre üretici markalar tarafından fiyatlandırmanın ayarlandığını hepimiz çok iyi biliyoruz yani bu bahane artık çok bayatladı. Piyasada örnekler mevcut Valet pro, Auto brite ve sam's detailing fiyatlandırması ve kampanyaları gibi. Yani uzun lafın kısası herkes kendisi bilir piyasada bir sürü marka var satmak istemeyenin kendi tercihi arkadaş bize ürün çok :)