Önce köpük mü yoksa su mu?

South

Çaylak Detaycı
Üye
Ben de profesyonel is yapayım diye 2 yikamamda once foam lance ile kopuk atip bekledim sonra su tuttum bir fark goremedim maalesef, hic mi yumusamaz kir. Artık direk basinclu su ile trafik filmini alarak basliyorum

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Peki demirtozu temizleyiciyi ıslak yüzeye mi kuru yüzeye mi uygulayalım hadi bakalım yeni konumuz hayırlı olsun :D

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Peki demirtozu temizleyiciyi ıslak yüzeye mi kuru yüzeye mi uygulayalım hadi bakalım yeni konumuz hayırlı olsun :D
Kuru yüzeyde etkinliği çok daha yüksek, eskiden ıslak kullanırdım, şu an ön yıkama yapıp hafif kurulayıp suyunu alıyorum ve demirtozu sıkıyorum, ıslakta kızarmayan yüzey kuruda kıpkırmızı oluyor.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Birtanede malatyalı bir abimiz var oda efsanedir vernel yumuşatıcıyla cam kaydırıcı yapmıştı beynim yanmıştı izlerken:sırıtan1:
Yok artık daha neler. Vernel ile yağmur kaydırıcı mı? Bir sonraki video silecek lastiklerine wd40 sıkmak olabilir. Ciddiye alıp yapanda vardır.
-Hanım bana hemen vernel ver.
-Vernel yok, yumoş vereyim.
-Vernel lazım bana.
-Ne yapacaksın vernelle?
-Ön camı kısa programa ön yıkama yok neydi cama süreceğim, yağmur damlası kaydırıcı yapacağım.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yok artık daha neler. Vernel ile yağmur kaydırıcı mı? Bir sonraki video silecek lastiklerine wd40 sıkmak olabilir. Ciddiye alıp yapanda vardır.
-Hanım bana hemen vernel ver.
-Vernel yok, yumoş vereyim.
-Vernel lazım bana.
-Ne yapacaksın vernelle?
-Ön camı kısa programa ön yıkama yok neydi cama süreceğim, yağmur damlası kaydırıcı yapacağım.
Olay videoları mevcut hakan abi budaha neki örnek gönderiyorum özelden
:terlisırıtan::terlisırıtan::terlisırıtan:

South

Çaylak Detaycı
Üye
Kullandığınız şampuan neydi?
Autoglym polar blast kullandim, hayalkirikligi tamamen,şimdi atas proteo ile karsitirip kullanıyorum, foam atip bekledikten aksine kir basincla daha zor cikiyor, foamsiz direk su tutunca trafik filmini daha rahat aliyor su, benim gozlemim bu maalesef, foam lancelar da bi dunya para olmus zaten