Yine bir klasik detay çalışması ile karşı karşıyayız
@onurçiko her detayıyla yayınlanmış sabahlar geceleri bağlamış bitmeyen detay yapmışlar

Teşekkür ederim başkan. Bitmesin detaylar, sabahlar olmasın
Abi ellerine sağlık, FB tarih oluyor mu diyorsun Rrr bu işi alır götürür senin incelemeden anladığım kadarıyla. Performans yine şahane. Fotoları ben çekmiş gibi yoruldum gördükçe..

Teşekkür ederim Adminim, evet ürün performansı fb yi rafa kaldırtır.
Eline sağlık abi yine bir diriltme çalışması olmuş. Cg jant temizleyicisini beğenmene sevindim bende almıştım ama daha deneyemedim.
Teşekkür ederim, fiyatı uygun seviyede olduğu sürece memnun eder.
Abi ellerine sağlık.
Baştan sona tüm fotoğraflara baktım tüm videolarını izledim. Kitap gibi konu olmuş.
Sahibi güle güle kullansın
Teşekkür ederim kardeşim, izleyin tabi emek var
Araba resmen hayata donmus. Sahibi olsam ve degisimi gorsem cok mutlu olurdum. Hele birde kaliteli urunlerle her bolumde hakkiyla yapilan detay cidden emege saglik dedirtiyor
Teşekkür ederim, sahibinin ağzı kulaklarında.
ellerine sağlık sensei on numara uygulama olmuş keyifle okudum.
Teşekkür ederim sensei. İzinden gidiyoruz.
Gercekden 10numara uygulama olmuş. Herşeyi detayli detayli göstermisin ve fazlasiyla emek göstermişin. Tam numunelik bir transformation

.
Jantlar siyah olmasaymis , karşilaştirma tam olacakmis.
CG Diablo Wheelcleaner memnunmusun?
Gesendet von meinem HUAWEI RIO-L01 mit Tapatalk
Teşekkür ederim, jantların siyah olması talihsizlik oldu ama fikir verdi sonuçta.
Ben memnun kaldım, beklentiyle alakalı, benim beklentimi karşıladı.
Güzel çalışma olmuş kanka eline sağlık.
Benim ilgimi çeken Koch rrr iron ve chemical guys jant temizleyici oldu. Testler yol gösterici olmuş. Finaller ayrı güzel. Buralarda detay yapılmaz oldu hava jilet misali
Teşekkür ederim, sonuçlar tatmin etmiştir umarım.
Bence forumun klavuzu ünvanınıda almalısın abi ürünlerin çalışması,tanıtımı konusunda nazar değmesin kondisyonuna, yorum yapamıyoruz artık eline sağlık
Teşekkür ederim

yararlı olabiliyorsam o yeter bana.
Eline sağlık hacı
Yine döktürmüşsün
Teşekkür ederim hacı, yapıyorum huyum kurusun
Teşekkür ederim kardeşim, sen nerelerdesin, zenciyide özledik, bi uygulama patlat artık.