Opel astra uygulamam

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Merhaba arkadaşlar bugün opel astra paylaşımı ile devam edelim

Aracın yıkamasını valet pro Snow foam combo 2
Ad foam lance
Jantlara Koch chemie fb
Davlumbazlar da auto finesse verso kullandım

Maskeleme egebant mavi
Camlara glass refresh kullandım
Boya ölümünü yaptım

Cut olarak turtle wax t 10 coarse compound kullandım
Polish olarak Koch chemie f6
Finale ise menzerna 3800
Koruma olarak turtle wax hybrid ceramic solutions serisi ceramic sprey coating'i kullandım

Ön kapı kollarına auto triz ile müdahale ettim

Arka kapı kollarını söktüm

Bir kaç ilk kat görüntüsü

Kapı kolları bayağı tırnak çiziğine maruz kalmış

Bazı yerlere ölçümü tekrar yaparak zımpara ile müdahale ettim kuş pisliği yanığı vardı 1500-2000p ile müdahale ettim yeterli oldu

Bu şekilde aracı bitidim final çekmek için yola çıktığımızda 2 kere polis çevirdi koronadan dolayı tırlar vs yanımızda tozu dumana kattı p yüzden final fotoğraflarını çekerken gözüme çarpan bi iki yer oldu ama garjdan uzaklaştığım için müdahale edemedim açıkcası az fotoğrafı çektim

Dip not geçeyim opelin kapı kolu sökülmesi ve takılması da diğer almanlara nazaran çok uğraştırdı direk tak geçir değil içerdeki pimini misine yada benzer bişeyle çekip oturtmak gerekiyor teşekkürler

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize sağlık Buğra hocam, pasta kombini uzun zamandır görmediğimiz türden tw görünce bir garip geldi :) finaller keyifli görünüyor emeğinize sağlık tekrardan

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Elinize sağlık Buğra hocam, pasta kombini uzun zamandır görmediğimiz türden tw görünce bir garip geldi :) finaller keyifli görünüyor emeğinize sağlık tekrardan
Uzun süredir tw kullanırım almana ilaç:)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Maşallah :nazar: Eline sağlık, finaller siyah ateş, tebrikler. O kapı kol kısımlarına uğraşınca demekki güzelleşebiliyormuş :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Merhaba arkadaşlar bugün opel astra paylaşımı ile devam edelim

Aracın yıkamasını valet pro Snow foam combo 2
Ad foam lance
Jantlara Koch chemie fb
Davlumbazlar da auto finesse verso kullandım

Maskeleme egebant mavi
Camlara glass refresh kullandım
Boya ölümünü yaptım

Cut olarak turtle wax t 10 coarse compound kullandım
Polish olarak Koch chemie f6
Finale ise menzerna 3800
Koruma olarak turtle wax hybrid ceramic solutions serisi ceramic sprey coating'i kullandım

Ön kapı kollarına auto triz ile müdahale ettim

Arka kapı kollarını söktüm

Bir kaç ilk kat görüntüsü

Kapı kolları bayağı tırnak çiziğine maruz kalmış

Bazı yerlere ölçümü tekrar yaparak zımpara ile müdahale ettim kuş pisliği yanığı vardı 1500-2000p ile müdahale ettim yeterli oldu

Bu şekilde aracı bitidim final çekmek için yola çıktığımızda 2 kere polis çevirdi koronadan dolayı tırlar vs yanımızda tozu dumana kattı p yüzden final fotoğraflarını çekerken gözüme çarpan bi iki yer oldu ama garjdan uzaklaştığım için müdahale edemedim açıkcası az fotoğrafı çektim

Dip not geçeyim opelin kapı kolu sökülmesi ve takılması da diğer almanlara nazaran çok uğraştırdı direk tak geçir değil içerdeki pimini misine yada benzer bişeyle çekip oturtmak gerekiyor teşekkürler

Alev almış ortalık yanıyür maşallah ellerine sağlık

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Elinize emeğinize saglık ağabey'im arabanın maşallahı var. Aynı araçtan bende de var iç ve dış temizlikte dikkat etmem gereken öneriniz varmıdr. ( bu ürün tam buna göre bunu burda kullanma vs.) Saygılar

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Elinize emeğinize saglık ağabey'im arabanın maşallahı var. Aynı araçtan bende de var iç ve dış temizlikte dikkat etmem gereken öneriniz varmıdr. ( bu ürün tam buna göre bunu burda kullanma vs.) Saygılar
Verniği sert çok aşırı baskı ve devir yapmaz isen sorun yaşatmaz dip köşe çıkıntı yerlere her araçtaki gibi dikkat etmelisin onun harici bir durum yaşamadım uzun çalış hareler ha diyince gitmiyor :)

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Verniği sert çok aşırı baskı ve devir yapmaz isen sorun yaşatmaz dip köşe çıkıntı yerlere her araçtaki gibi dikkat etmelisin onun harici bir durum yaşamadım uzun çalış hareler ha diyince gitmiyor :)

Tesekkür ederim aracın iç aksamında torpido ve direksiyon temizliklerini nasıl yapıyorsunuz. Aracımızın torpido ve ön kapı üstleri hafif yumuşak plastik deri temizleme veya koruma kullaniyomusunuz

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Direksiyon için kesinlikle kaliteli Derim temizlik ürünlerini seçmelisiniz bir çok yöntem var tabi ki direksiyon için ancak önemli olan zarar vermeden yapmanız colorlock ürünleri bu konuda baya tutulan ürün üst göğüs için apc vb ürünleri kir durumuna göre 1/10 sulandırıp kullanın sonrasında nemli duru bez ile geçip auto finesse kokpit ürününü kullanabilirsiniz

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@bugrahongul Hocam ellerine sağlık, yine kaliteli bir işçilik , Turtle t10 'un çalışma performansı nasıl toz durumu vs?

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Hocam tozunu kıyaslarsam 501 e göre az bi rupes coarse karşı fazla ama uzun uzun çalışmaya imkan sağlıyor

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Elinize emeğinize sağlık hocam, özellikle kapı kollarında bir hayli emek verilmiş. Bir sorum olacak zımpara yapmışsınız, ben de taş izlerine rötüş yaptım iki kat, fotodaki gibi doldu yükseldi şimdi burayı zımparalamayı düşünüyorum doğrumu sizce? Sulu 2000 zımpara ile.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Emeklerinize sağlık bir üstadın konusunu okumak beni mutlu etti.:) Siyah melek de kendine gelmiş finaller de çok güzel parlıyor. :komik: