Merhaba arkadaşlar bugün opel astra paylaşımı ile devam edelim
Aracın yıkamasını valet pro Snow foam combo 2
Ad foam lance
Jantlara Koch chemie fb
Davlumbazlar da auto finesse verso kullandım
Maskeleme egebant mavi
Camlara glass refresh kullandım
Boya ölümünü yaptım
Cut olarak turtle wax t 10 coarse compound kullandım
Polish olarak Koch chemie f6
Finale ise menzerna 3800
Koruma olarak turtle wax hybrid ceramic solutions serisi ceramic sprey coating'i kullandım
Ön kapı kollarına auto triz ile müdahale ettim
Arka kapı kollarını söktüm
Bir kaç ilk kat görüntüsü
Kapı kolları bayağı tırnak çiziğine maruz kalmış
Bazı yerlere ölçümü tekrar yaparak zımpara ile müdahale ettim kuş pisliği yanığı vardı 1500-2000p ile müdahale ettim yeterli oldu
Bu şekilde aracı bitidim final çekmek için yola çıktığımızda 2 kere polis çevirdi koronadan dolayı tırlar vs yanımızda tozu dumana kattı p yüzden final fotoğraflarını çekerken gözüme çarpan bi iki yer oldu ama garjdan uzaklaştığım için müdahale edemedim açıkcası az fotoğrafı çektim
Dip not geçeyim opelin kapı kolu sökülmesi ve takılması da diğer almanlara nazaran çok uğraştırdı direk tak geçir değil içerdeki pimini misine yada benzer bişeyle çekip oturtmak gerekiyor teşekkürler
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracın yıkamasını valet pro Snow foam combo 2
Ad foam lance
Jantlara Koch chemie fb
Davlumbazlar da auto finesse verso kullandım
Maskeleme egebant mavi
Camlara glass refresh kullandım
Boya ölümünü yaptım
Cut olarak turtle wax t 10 coarse compound kullandım
Polish olarak Koch chemie f6
Finale ise menzerna 3800
Koruma olarak turtle wax hybrid ceramic solutions serisi ceramic sprey coating'i kullandım
Ön kapı kollarına auto triz ile müdahale ettim
Arka kapı kollarını söktüm
Bir kaç ilk kat görüntüsü
Kapı kolları bayağı tırnak çiziğine maruz kalmış
Bazı yerlere ölçümü tekrar yaparak zımpara ile müdahale ettim kuş pisliği yanığı vardı 1500-2000p ile müdahale ettim yeterli oldu
Bu şekilde aracı bitidim final çekmek için yola çıktığımızda 2 kere polis çevirdi koronadan dolayı tırlar vs yanımızda tozu dumana kattı p yüzden final fotoğraflarını çekerken gözüme çarpan bi iki yer oldu ama garjdan uzaklaştığım için müdahale edemedim açıkcası az fotoğrafı çektim
Dip not geçeyim opelin kapı kolu sökülmesi ve takılması da diğer almanlara nazaran çok uğraştırdı direk tak geçir değil içerdeki pimini misine yada benzer bişeyle çekip oturtmak gerekiyor teşekkürler
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eline sağlık, finaller siyah ateş, tebrikler. O kapı kol kısımlarına uğraşınca demekki güzelleşebiliyormuş