Opel astra uygulamam

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Başkan özlemiştik senin konuları, özellikle tw pasta kullanmanı. Senin sayende alacam bir gün şu pastadan. Ellerine sağlık, kapkara olmuş.

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Elinize emeğinize sağlık hocam, özellikle kapı kollarında bir hayli emek verilmiş. Bir sorum olacak zımpara yapmışsınız, ben de taş izlerine rötüş yaptım iki kat, fotodaki gibi doldu yükseldi şimdi burayı zımparalamayı düşünüyorum doğrumu sizce? Sulu 2000 zımpara ile.
Hocam sertleştirici kullandınız mı? Boyaya diğer türlü zımpara atarken sakız gibi yapışıyor o yüzden sordum

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hocam sertleştirici kullandınız mı? Boyaya diğer türlü zımpara atarken sakız gibi yapışıyor o yüzden sordum

Setleştiri kullanmadım boyada, evt dediğiniz gibi boya yumuşak sakız gibi kurumadı bir türlü, ben zımparadan sonra vernik sürmeyi düşünüyordum verniğe katacağım sertleştiriciyi ama sanırım yanlış!

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Güzel uygulama olmuş elinize sağlık. Kapı kollarını sökmek bunu yapacağım bir gün ama nasıl yapıcam bende bilmiyorum :D açıkçası. Polisaj yaparken büyük kolaylık oluyor galiba.

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Hocam bu konuyu takip edin sizin için ve merak eden arkadaşlar için atayım

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Setleştiri kullanmadım boyada, evt dediğiniz gibi boya yumuşak sakız gibi kurumadı bir türlü, ben zımparadan sonra vernik sürmeyi düşünüyordum verniğe katacağım sertleştiriciyi ama sanırım yanlış!
Hocam şöyle zıpara ararken zımparaya boya yapışıyor o zaman yaptığınız rütuş çok kötü bi hal alıyor sertleştirici ile yeniden yapın bi müddet kurusun daha güzel sonuç alırsınız

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Başkan özlemiştik senin konuları, özellikle tw pasta kullanmanı. Senin sayende alacam bir gün şu pastadan. Ellerine sağlık, kapkara olmuş.
Başkanım covid malum :) turtle almanda daha iyi sonuç veriyor rupese göre o yüzden bu seçimi yaptım

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Ellerinize sağlık , araba kendine gelmiş . Turtle listeme girdi , stoğa ekleyelim onuda :) .