Orbital Polisaj Makinesi, ped/keçe seçimi ve uygulaması hakkında

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla Rupes LHR15 Mark III'un tabanı 125mm, pedleri de 125 almışsınız. Genelde bir boy büyük ped tavsiye ediyorlar güvenlik nedeniyle diye biliyorum.
Teşekkür ederim hocam,
125mm lik tabla için 125mm de sorun yok. bir büyüğü de kullanılabilir elbet fakat ben zaten büyük olmasını pek istemiyorum. PED ne kadar büyük olursa küçük alanlara girme işi o kadar sorun oluyor diye gördüm. Eğer zamanla bu işi kıvırırsam, duruma göre birde küçüğünden shina mate ekleyeceğim yanına.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Oo hayırlı olsun. Keyifli uygulamaları bekliyiik :). Rupes hızlı tükeniyor evet ama çalışırken iyi denir. Flexipedler çok hoş ve revaçta şu sıralar:atess:

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Oo hayırlı olsun. Keyifli uygulamaları bekliyiik :). Rupes hızlı tükeniyor evet ama çalışırken iyi denir. Flexipedler çok hoş ve revaçta şu sıralar:atess:
aleti bagaja atıp kapı kapı dolaşacağım. Son hare bükücü kapınıza kadar geldii diye :smilex: Bana uzun ömürlü ped çok da lazım değil. Kaç defa polisaj yapacağım ki. Bana uygulamada yardımcı olacak ped lazım. Rupes lere de bakacağım. Önereni çok oldu artık :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hayılı uğurlu olsun, telefonda da konuştuğumuz gibi flexiepads'leri kesinlikle önermiyorum parasını haketmiyorlar. En ağır kesim için önerim UFS orbital Yumuşak taban kısa tüylü keçe ve Carpro clearcut, koch h8 :) :) :)

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hayılı uğurlu olsun, telefonda da konuştuğumuz gibi flexiepads'leri kesinlikle önermiyorum parasını haketmiyorlar. En ağır kesim için önerim UFS orbital Yumuşak taban kısa tüylü keçe ve Carpro clearcut, koch h8 :):):)
Listeye ekledim UFS ve Clearcut. H8 için de bir bakmak lazım düşük ml varmı, nasıl olur nasıl ilerlerim. Litrelik pastalar filan beni aşar. Tekrar teşekkür ederim vesselam, adamsın :alkis:

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Listeye ekledim UFS ve Clearcut. H8 için de bir bakmak lazım düşük ml varmı, nasıl olur nasıl ilerlerim. Litrelik pastalar filan beni aşar. Tekrar teşekkür ederim vesselam, adamsın :alkis:
İstanbul avrupa yakasındaysanız polisaj öncesi haber verin geleyim bendeki yeni ürünleride deneyelim. Elimde koch p6 ve kendi padi var nasıl sonuç çıkarıcak merak içerisindeyim.

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
İstanbul avrupa yakasındaysanız polisaj öncesi haber verin geleyim bendeki yeni ürünleride deneyelim. Elimde koch p6 ve kendi padi var nasıl sonuç çıkarıcak merak içerisindeyim.
Başakşehir'deyim. Haberleşir yaparız birtakım organizasyonlar :) Sanayi içerisinde kısıtlı bir yerimiz var, sende daha iyi yer varsa orda da uygulama yapabiliriz.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Başakşehir'deyim. Haberleşir yaparız birtakım organizasyonlar :) Sanayi içerisinde kısıtlı bir yerimiz var, sende daha iyi yer varsa orda da uygulama yapabiliriz.
Ah ah maalesef yet hep sıkıntı. Bende halkalıdayım haber edin gelirim. İsterseniz rotary makinada var vereyim kabayı alın. Elimde flexipad hybrid ve ufs hybrdi keçede var