Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum.
Öncelikle bu konuya dahil olup bana tel/wp yolu ile desteklerini esirgemeyen
@Pro @onurçiko @Tonyukuk07 @MoonDance @Detail 35 arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.
Gelelim son duruma;
Makine için Rupes LHR15 Mark III aldım. Alet Şu an TR de bulunabilen ürünler içerisinde öneriler doğrultusunda alınabilecek ürün olarak gördüğümden tercih ettim. Flex de istediğim modelin stoklarda olmaması da bu kararda etken oldu. Acemi birisi, senede 1-2 defa kullanacağı makineye bu kadar parar vermesi mantıklı mı? Her şekilde tartışılır. Ama alınmış alınmıştır diyerek kenara koyduk
Gönül deluxe paket isterdi ama 5K ların üzerine çıkan rakam dolayısı ile tek olarak aldım.
Pasta ve hare giderici olarak 3D ACA 500-520 kombinasyonu ile ilerleyeceğim, temini biraz sıkıntı gibi. Birde bu meretler 1 litre.. Aletle birlikte Tacsystem 2 ve 3 alarak ilerliyorum. Bu ürünler 250 ml ve oldukça uygun bir rakama geldiği için gelsin dediğim ürünler.
PED konusunda Koch Chemie Kırmızı, Sarı ve Mor olanlardan tercih ettim. Yanına birde UFS kısa tüylü orbital keçesi ekleyeceğim. Nasipse 3D ürünleri hariç gerisini bu akşam elden teslim alacağım. Gerisi uygulamalar ile zamanla gelir inşallah
Rakamsal durum ;
instagram banner size
Ben temin kısmında 3D ler haric gerisini Detailbox Görkem'den temin ettim. Rakam neredeyse aynı gibi. Düşünenler için fiyat bilgisi olması adına paylaştım.