Orçun uygulama paylaşımı

Orçun

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
Sırasıyla başlayalım...

Yaklaşık 2 aydır arabaya elimi süremiyorum yağmur çamur derken sınavlarımda bitti tadını çıkarayım dedim.

Öncelikle kirli hallerimiz ile başlayalım.
Kedi dostlarımız ile başım belada malum soğuk hava şartları sıcak bir yer arıyorlar kaput tavan derken pati izleri dolu '' evlerinizin önüne bir kap su ve bir avuç mama koyarak soğukta kalan dostlarımıza yardımcı olalım 10-20 lira ile bişey kaybetmeyiz''.

1.jpeg 3.jpeg 4.jpeg 5.jpeg 6.jpeg

ilk önce jant ve davlumbazların temizliğine başlıyorum.. çeşitli fırçalar ve kıytırık bir jant temizleyici kullandım markasını bile unuttum ama davlumbazda güzel iş yapıyor. Jant kapaklarını boyayalı 2 sene oluyor artık boya iflas durumuna geldi tchibo fırçayı sokarken bile kalkmaya başladı kısa bir süre sonra elden geçirmem gerek o uygulamayıda burdan paylaşımını yaparım.

2.jpeg

Sonrasında 1/4 oranında ceviz ile prewash yapıyorum. Cevize başta ısınamadım ama sonrasında sulandırmayı doğru yapmadığımı fark ettim cidden güzel sonuç çıkardı wax atalı 2 ay olduğı için Flowey b33 kullanmadım ama oda beğenerek kullandığım ürünler içerisinde.

7.jpeg 8.jpeg 9.jpeg 10.jpeg

Cevizi çalışmaya bıraktım vee ardından durulama işlemine geçtim duruladıktan sonra çift kova ile yıkamasını yaptım şampuan olarak 3D wash wax kullandım hiç beğenmedim bu ürünü bitsin diye tepeleme doldurdum fakat fotoğraf çekmeyi unuttum maalesef.
Araçta çok fazla detay var fırça ile dalmazsak olmaz.
13.jpeg 14.jpeg 15.jpeg

detayları bitirdim bi kat durulamasını yaptım aracın etrafında gezerken bide ne göreyim reçineee.

16.jpeg

Autoglym işin içinden çıktı ama uğraştırdı biraz sanırsam reçine çok donduğu için ne zaman geldi hatırlamıyorum bile.

veee sonuç olarak
17.jpeg

O zaman gelsin duruladıktan sonraki boncuklar yaklaşık 2 aylık Fusso.

11.jpeg 12.jpeg

Boncukları hiç beğenmedim etkisi devam ediyor ama bana tatminkar gelmediği içim

Flowey X50 ile kısa bir tur döndüm kokusu için alırım desem yeridir benimle aynı fikirde olan varmı bilemiyorum ama kokusu harikaa.
Ürünlerde koku takıntım var flowey beni mutlu ediyor uygularken gelelim uygulanma aşamasına.

18.jpeg 19.jpeg

sanki boncuklar kendine geldi gibi en azından ufaldı biraz daha , sokaktan gelen geçen koku ne diye soruyor :D

Sıra kurulamada.. CG woolly mammoth kullandım çok sevdiğim bir dostumun hediyesi..

20.jpeg

severek kullandığım ben ama twisted pile ile tanışmak lazım artık..

camlar için almanyada verdikleri bir ürün nedir ne değildir bilmiyorum ama güzel iş çıkarıyor Carbon bez almak lazım tabikide :D

21.jpeg

Lastiklere 3d magic kullandım davlumbazlarada 5-10 liralik parlatıcı kullandım.

22.jpeg

magic dressing güzel ürün sinek ilacı gibi kokmasa bidee...

Ve gelelim finale

23.jpeg 24.jpeg 25.jpeg

Fotoğrafları çektiğimize göre KEDİCİK yuvasına girebilir artık.
26.jpeg

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Hasta olduğum için pek uğraşamadım hatasız olmadı ama eli yüzü toplandı
.
.
.
.

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Az önce fotoğraflar bende de gözükmüyordu şimdi taşlar yerine oturdu :) Eline sağlık, biride gelip benim zuzuyu yıaksa ya :(

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Sırasıyla başlayalım...

Yaklaşık 2 aydır arabaya elimi süremiyorum yağmur çamur derken sınavlarımda bitti tadını çıkarayım dedim.

Öncelikle kirli hallerimiz ile başlayalım.
Kedi dostlarımız ile başım belada malum soğuk hava şartları sıcak bir yer arıyorlar kaput tavan derken pati izleri dolu '' evlerinizin önüne bir kap su ve bir avuç mama koyarak soğukta kalan dostlarımıza yardımcı olalım 10-20 lira ile bişey kaybetmeyiz''.

Ekli dosyayı görüntüle 18368 Ekli dosyayı görüntüle 18369 Ekli dosyayı görüntüle 18370 Ekli dosyayı görüntüle 18371 Ekli dosyayı görüntüle 18372

ilk önce jant ve davlumbazların temizliğine başlıyorum.. çeşitli fırçalar ve kıytırık bir jant temizleyici kullandım markasını bile unuttum ama davlumbazda güzel iş yapıyor. Jant kapaklarını boyayalı 2 sene oluyor artık boya iflas durumuna geldi tchibo fırçayı sokarken bile kalkmaya başladı kısa bir süre sonra elden geçirmem gerek o uygulamayıda burdan paylaşımını yaparım.

Ekli dosyayı görüntüle 18373

Sonrasında 1/4 oranında ceviz ile prewash yapıyorum. Cevize başta ısınamadım ama sonrasında sulandırmayı doğru yapmadığımı fark ettim cidden güzel sonuç çıkardı wax atalı 2 ay olduğı için Flowey b33 kullanmadım ama oda beğenerek kullandığım ürünler içerisinde.

Ekli dosyayı görüntüle 18374 Ekli dosyayı görüntüle 18375 Ekli dosyayı görüntüle 18376 Ekli dosyayı görüntüle 18377

Cevizi çalışmaya bıraktım vee ardından durulama işlemine geçtim duruladıktan sonra çift kova ile yıkamasını yaptım şampuan olarak 3D wash wax kullandım hiç beğenmedim bu ürünü bitsin diye tepeleme doldurdum fakat fotoğraf çekmeyi unuttum maalesef.
Araçta çok fazla detay var fırça ile dalmazsak olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 18383 Ekli dosyayı görüntüle 18384 Ekli dosyayı görüntüle 18385

detayları bitirdim bi kat durulamasını yaptım aracın etrafında gezerken bide ne göreyim reçineee.

Ekli dosyayı görüntüle 18386

Autoglym işin içinden çıktı ama uğraştırdı biraz sanırsam reçine çok donduğu için ne zaman geldi hatırlamıyorum bile.

veee sonuç olarak
Ekli dosyayı görüntüle 18387

O zaman gelsin duruladıktan sonraki boncuklar yaklaşık 2 aylık Fusso.

Ekli dosyayı görüntüle 18378 Ekli dosyayı görüntüle 18379

Boncukları hiç beğenmedim etkisi devam ediyor ama bana tatminkar gelmediği içim

Flowey X50 ile kısa bir tur döndüm kokusu için alırım desem yeridir benimle aynı fikirde olan varmı bilemiyorum ama kokusu harikaa.
Ürünlerde koku takıntım var flowey beni mutlu ediyor uygularken gelelim uygulanma aşamasına.

Ekli dosyayı görüntüle 18381 Ekli dosyayı görüntüle 18382

sanki boncuklar kendine geldi gibi en azından ufaldı biraz daha , sokaktan gelen geçen koku ne diye soruyor :D

Sıra kurulamada.. CG woolly mammoth kullandım çok sevdiğim bir dostumun hediyesi..

Ekli dosyayı görüntüle 18388

severek kullandığım ben ama twisted pile ile tanışmak lazım artık..

camlar için almanyada verdikleri bir ürün nedir ne değildir bilmiyorum ama güzel iş çıkarıyor Carbon bez almak lazım tabikide :D

Ekli dosyayı görüntüle 18389

Lastiklere 3d magic kullandım davlumbazlarada 5-10 liralik parlatıcı kullandım.

Ekli dosyayı görüntüle 18390

magic dressing güzel ürün sinek ilacı gibi kokmasa bidee...

Ve gelelim finale

Ekli dosyayı görüntüle 18391 Ekli dosyayı görüntüle 18392 Ekli dosyayı görüntüle 18393

Fotoğrafları çektiğimize göre KEDİCİK yuvasına girebilir artık.
Ekli dosyayı görüntüle 18394

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Hasta olduğum için pek uğraşamadım hatasız olmadı ama eli yüzü toplandı
.
.
.
.

Elinize sağlık, çok güzel olmuş.

Kaputtaki fussonun boncukları hoşuma gitmedi açıkçası. Belki anlık bir toplanma yaşamışlardır, Paneller düzgün ama sanki kaput zayıflamış mı ne? Ya da şöyle söyleyeyim benim gözüme öyle geliyor, kendi aracımda da aynı durumu yaşadım. Çok bir tecrübem de yok açıkçası boncuk yorumu yapacak kadar. Ama ilk günkü gibi değil, uzun süre kirli kalması çok fark ediyor araçta bunu öğrendim maalesef :)

Orçun

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
Elinize sağlık, çok güzel olmuş.

Kaputtaki fussonun boncukları hoşuma gitmedi açıkçası. Belki anlık bir toplanma yaşamışlardır, Paneller düzgün ama sanki kaput zayıflamış mı ne? Ya da şöyle söyleyeyim benim gözüme öyle geliyor, kendi aracımda da aynı durumu yaşadım. Çok bir tecrübem de yok açıkçası boncuk yorumu yapacak kadar. Ama ilk günkü gibi değil, uzun süre kirli kalması çok fark ediyor araçta bunu öğrendim maalesef :)
Teşekkürler. Bende fusso ile barisamadim 2 ay gidince şükür ediyorum nasıl oluyor 5-6 ay çıkarıyor hayret ediyorum uygulamadami hata yapıyorum araba fussoyu sevmedimi anlayamadım ama uzun süre kirli kalınca dayanım süresini etkiliyor.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık çok güzel bir yıkama günü olmuş. Ürünler 5-10 liralık diyorsun ama sonuç şahane. Marka model farketmez malum kir korumaya düşman. İlk kirlenmede yıkanmalı haftalık rutinin dışında. Fusso şahane malzeme yoksa
Güle güle kirlet:mutlu: