Orçun uygulama paylaşımı

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Orçun, bey önce geçmiş olsun. güzel bir ykama günü olmuş elinize saglık. güzel günlerde kirletin .

iyi detaylar.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık çok güzel bir tıkama konusu olmuş, keyifle okudum.
X50 nin kokusu harika, benim kafaya dikesim geliyor. Bir de bsd ile karıştırıp kullanırsanız harika boncuklar elde edersiniz. Bununla ilgili videom vardı.
Finalller ve renk çok güzel, en çok da park yeriniz hoşuma gitti. Üstüde kapalı oranın sanırım.

Orçun

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
X50 nin kokusu harika, benim kafaya dikesim geliyor. Bir de bsd ile karıştırıp kullanırsanız harika boncuklar elde edersiniz. Bununla ilgili videom vardı.
Finalller ve renk çok güzel, en çok da park yeriniz hoşuma gitti. Üstüde kapalı oranın sanırım.
Teşekkür ederim abi bir sonraki karışımda x50 bsd karışımını yapmayi düşünüyordum şişedeki bitsin diye bol keseden attım evet üstü kapalı ama ön arka yan açık maalesef doludan bir kere ağzım yandı bidaha olmaması için uğraşıyorum

Orçun

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
Bir arkadaşımın aracına yazın polisaj yapmıştım uzun süredir koruma görmüyor du araç havanin güzel olmasından faydalandık aracın yikamasini yaptirdim kendisine 5-6aylik bir süreç içerisinde doğru yıkama tekniklerini öğrendiği için boyaya iyi bakmış
IMG_20200111_163549.jpg

Bir kaç noktada kontrol yaptım azda olsa harelenme mevcut bunuda yetersiz ekipmandan dolayı olduğunun kanaatine vardık ve yazın temizlik polisajini yaparız diye düşündük.

Geçelim wax uygulamasına Dodo juice white kullandik parlaklık güzel su iticilik güzel kalıcılığini zamanla gorcez.

IMG_20200111_163532.jpg IMG_20200111_163629.jpg IMG_20200111_163611.jpg

Son düzenleme:

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben bsd ve x50 karıştırdım birazda su ile sulandırdım şişe içinde toplaklanma yaptı sebebini anlayamadım

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Her ne ürün olursa olsun saf su ile karışım yapmak lazım. Apclerde bile toplaklanma oluyor saf su yoksa içme suyu kullanıyorum ben. @Orçun da bahseder geceden hazırlamıştı sabaha secho pompa tıkanmıştı. Aynı karşımı saf su ile deneyin muhtemelen sorunla karşılaşmazsınız

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Her ne ürün olursa olsun saf su ile karışım yapmak lazım. Apclerde bile toplaklanma oluyor saf su yoksa içme suyu kullanıyorum ben. @Orçun da bahseder geceden hazırlamıştı sabaha secho pompa tıkanmıştı. Aynı karşımı saf su ile deneyin muhtemelen sorunla karşılaşmazsınız
Teşekkür ediyorum önerilerinizi dikkate alıcam. Daha önce başıma gelmemişti. Bsd ile x50 birbirlerini sevmediklerini düşünüyordum.

Orçun

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
Yeni uygulama ile karşınızdayım.
Yıkama aşamalarını fotoğraflayamadım.​

Rutin yıkama ile başladım b33 ve ceviz ile prewash yaptım önceki korumayı ortadan kaldırdım b33 bu konuda çok iyi.
Kc fb ile demirtozu işlemi yaptım çinli kil ile geçtim.

Kullandığım ürün ingiltereden bir arkadaşım getirdi Jays Ceramic wax summer edition denemem için.
@Tonyukuk07 abimizden daha gelcekler var.

Görseller...

Ürünü sürmesi ve yayması çok kolay silmeside beni şaşırttı.

Ciddi denmesede bir derinlik ve ıslaklık kattı adı üstünde yaz işi :D

BONCUKLARA GELELİMMMM.

Boncuklar ufak ve arkasından iz bırakmaması güzel bakalım ne kadar dayanacak.

.
.
.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, bu renge de böyle janjanlı ürünler, rengi patlacak waxlar lazım.