Ortak Adams Total Interior Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese selamlar ne zamandır aklımda iç mekan için 2si bir arada yani hem temizleme hem koruma ürünü vardı her yerde kullanılabilecek. Etrafı araştırırken Adams Polishes Total interior ürününe denk geldim. Ürün iç mekan plastik, vinil, deri her alanda kullanılıyor hafif temizlik ve koruma amaçlı. Uv koruması var. Hali hazırda elimde AF Spritz var muadil memnunum ama deri için de ürün istiyordum günlük kullanım. İsteyen olursa galon olarak alım yapıp dağıtabilirim. 500ml si 30TL ye geliyor. İsteyen araştırabilir youtube da videoları ve internette yorumları mevcut.
Screenshot_20190526-122835_Samsung Internet.jpg

Son düzenleme:

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
abi ne kadar istediğimi yazmama gerek var mı yoksa sen stokluk birşeyler ayarlar mısın? :)

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Bu ürünü detaya başladığım zamanlar, Heroic Detailing Bora önerisiyle almıştım. Hala kullanıyorum, sarfiyatı az, ve mükemmel bir ürün kesinlikli detay dünyasında favori ürünümdür :) Bunu kullandıkdan sonra spritzi dökeceksiniz :) Bir 500ml ben de alayım kenarda dursun fiyat güzel.

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Alımı baltalamak gibi olmasın ama spritzi aldıktan sonra bu ürünü rafa kaldırdım,matte finish isteyenlere yaramaz.Yinede güzel ürün güzel alım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Alımı baltalamak gibi olmasın ama spritzi aldıktan sonra bu ürünü rafa kaldırdım,matte finish isteyenlere yaramaz.Yinede güzel ürün güzel alım

Hocam merhaba,

Ürün açıklamalarında yüzeyi mat ve yağsız bırakır şeklinde ama parlak mı bırakıyor?

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Son düzenleme:

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ürünü denemek isteme sebebim yağsız mat yüzey bıraktığını söylemesi ve hafif kirli yüzeyi temizleyip korumaya alması, UV koruması da olması bir extra. Plastik deri ve vinil yüzeyler de kullanılıyor kokusu güzel kötü koku giderici de içinde mevcut diye açıklaması var. Bende AF Spritz var memnunum ama onda UV koruması yok ve deriye uygulanmıyor. Jaguarın konsol deri onun için kullanmak istiyorum ben dışarda oluyor gün içinde UV koruması lazım burada. Audi S6 için AF Spritz memnunum. Deri ve alkantaralara Koch Polstar uyguluyorum zaten çok kullanılmıyor araç. Bu ürün daha pratik günlük kullanılan bakımlı araçlar için ideal geldi .

allper8

Amatör Detaycı
Üye
500ml

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Hocam merhaba,

Ürün açıklamalarında yüzeyi mat ve yağsız bırakır şeklinde ama parlak mı bırakıyor?
Yağlı yüzey bırakmaz,matte satin finish denilen bi finali var.spritze göre hafif parlak kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...