ORTAK ALIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Fiyatlar gercekden ucuz.Alan arkadaslara simdiden hayirli olsun.
2 gün önce KC Speed Glass cleaner ve KC Greenstar siparis etmisdim daha elime ulasmadi. KC Gs Litresi 9,60€. Özellkile Greenstar yabanci Forumlarda cok övülüyor.

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Listeyi güncelledim. Herkes baksın bir kontrol etsin eksik gedik olmasın bugün netleştirelim siparişlrri yarın geçicem ona göre. 4litre green star apc için yer mevcut. Şampuan ve demirtozu sökücü kota doldu. İsteyen olursa gene yazsın buraya 2. Bidonu sipariş veririz talep olursa. Pw için liste oluşturmadım. Listedeki arkadaşlar ve isteyen olursa gene ses etsin ona ayrı liste yaparız 10litre kotasını doldurursak.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Greenstar yerine mzr de düşünebilirsiniz öneririm
MZR nin kokusu benim ciğerlerime yapışıyor resmen ben hiç memnun kalmadım şu an GS kullanıyorum kokusu çok hafif kullanmak daha keyifli arabanın içinde çok tatlı hafif bir elma kokusu bırakıyor kullanım sonrası

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
MZR nin kokusu benim ciğerlerime yapışıyor resmen ben hiç memnun kalmadım şu an GS kullanıyorum kokusu çok hafif kullanmak daha keyifli arabanın içinde çok tatlı hafif bir elma kokusu bırakıyor kullanım sonrası
Ben pre wash olarak kullanıyorum hocam. İç aksamda kullanmadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Ic aksamda 1:10 ve 1:20 oranla kullaniliyor sanirim. O halde 1L torundan toruna yeter :)

Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Aynen o yüzden dedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gs çok amaçlı temizleyici. İç aksamda plastiklerde kumaşta dış aksamda plastiklerde logo amblem benzin depo kapağı içi gibi detay yerlerinde lastiklerde davlumbazlarda ve motor temizlemede kullanılabilir. Klasik bir apc ama fazlaca övülüyordu ben de merak edip denemek istedim koch chemie markasını genel olarak sevdiğimden. Sulandırma oranı 1:5 ile 1:20 arası değişiyor kullanılan yere ve kir durumuna göre. 1lt uzunca süre yeterlidir evet. Evde temizlikte de kullanılabilir. ;)

oxygen3

Çaylak Detaycı
Üye
Pw dahil hepsinden 1 lt de ben almak isterim. Sampuan 1lt demir tozu 1 litre apc 1 lt pw 1 lt

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Listeyi güncelledim. Gs için son 1lt yer mevcut isteyen olursa ses eder listeyi tamamlarız. Şampuan kotası doldu gerekirse 2. liste açacaz, demirtozu sökücü 2. Listede hala 5-6 lt yer mevcut dolarsa ondan 2 tane sipariş verecez yoksa ilk parti doldu zaten. Pw için ayrıca bakacaz taleplere ona göre hareket edecez. Çok uzatmadan bugün listeyi oluşturalım yoksa karışacak. ;)

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Listeyi güncelledim. Gs için son 1lt yer mevcut isteyen olursa ses eder listeyi tamamlarız. Şampuan kotası doldu gerekirse 2. liste açacaz, demirtozu sökücü 2. Listede hala 5-6 lt yer mevcut dolarsa ondan 2 tane sipariş verecez yoksa ilk parti doldu zaten. Pw için ayrıca bakacaz taleplere ona göre hareket edecez. Çok uzatmadan bugün listeyi oluşturalım yoksa karışacak. ;)
Abi her nekadar FB olsakta Gs bana ekleyelim.

Fatih Şahin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...