ORTAK ALIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Şampuan da kota doldu Onur 3lt ekstra var isteyen sen dahil. Biraz daha talep olursa 2 tane 20lt geçeriz sipariş. Demirtozu sökücü koch fb 2. 11litrede yer var istersen.

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Listeyi güncelledim. Greenstar apc ve nano magic şampuan kotaları doldurduk. Ekstradan şampuan isteyenler var o yüzden 1 gün daha bekleyelim kotayımdoldurursak 2. 10lt için ona göre sipariş veririz. Şu anlık kotada 7 lt yer var isteyen ses etsin ya da alanlar miktar artıracaklarsa güncelleyelşm ona göre. Demirtozu sökücü için de 2. 11lt için 7lt daha yer var isteyen ses etsin ya da artıtmak isteyeni listede güncelleyelim.
Not: Koch Protector Wax PW için henüz 3lt talep var o yüzden ayrı liste yapmadım isteyen varsa ses etsin 10lt ye tamamlarsal sipariş verelim. Litresi 90TL. Bir kullanım için 15ml yeterli çok yönlü bir hızlı cila gözatsın incelesin çeyizindr olmayanlar.

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Beyler listeyi düzenledim. Gs 1 adet; FB ve NMS 2şer adet sipariş geçeceğiz. Greenstar APC için listeyi doldurduk litresi 25TLden. Şampuan NMS için 2. 10lt alımı yapmaya karar verdim talep olduğu için; litresi 40TL den şu an için son 4lt yer mevcut. Onu da tamamlayacağız bugün talep sırasına göre ve listeyi sonlandıracağız. Demirtozu sökücü FB için ise 2 tane 11kg sipariş geçeceğiz onda da liste tamam 21litre talep var toplam yalnız orda şöyle bir durum var. Listede FB 11lt gözükmesine rağmen daha önce alışveriş yapan arkadaşlar içeriğinin 11kg ve yaklaşık 10.5 litre olduğu şeklinde uyarı yaptılar dolayısıyla orada maliyet litre başına 45 TL olacak ve liste 21 litre olarak tamamlanacak. Herkes hakkını helal etsin bu ufak düzenleme için ve isteyen olursa listeden çıkabilir benim hatam sonuçta. Yoksa listedeki herkes bana ö.m atsın hesap kitap işlerini bitirip yarın siparişi tamamlayayım. Şampuan için son 4lt yer mevcut iisteyen konuya yazsın. Teşekkürler

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
mümkünse 1ltr apc, 2ltr demirtozu sökücü alabilirim
Hocam mümkünse
şampuan 2lt
demir tozu 2lt
apc 1lt
mümkünse 1lt apc, 1lt demirtozu sökücü alabilirim
1lt fb, 1lt nms alayım müsaitse
Listeyi güncelledim. Apc hariç diğer ürünler için listeye ekleme yaptım.

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
demir tozu ve apc icin yer varsa beni de ekle baskan.
Turgay malesef sadece şampuan için 4lt yer mevcut. Demirtozu ve apc listesi tamamlandı. Belki bir alım daha ileride yaparız şunu bir halledebilelim de önce. ;) Ben kendi stokuma çeyize bir bakarım fazla varsa gönderirim.

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Listede olup da ö.m. atmayanlar var hala herkes müsait olduğunda ö.m atarsa iletişimde kalalım ödeme ve kargo bilgilerini yarın halletmiş olalım. PW için de talepler var ona ayrı bir başlık altında konu açacam yarın yeterli talep olup olmadığını görmek için. Burası yeterince karıştı daha da karışmasın.

Suleyman.ak

Acemi Detaycı
Üye
İl
Sakarya
Listede olup da ö.m. atmayanlar var hala herkes müsait olduğunda ö.m atarsa iletişimde kalalım ödeme ve kargo bilgilerini yarın halletmiş olalım. PW için de talepler var ona ayrı bir başlık altında konu açacam yarın yeterli talep olup olmadığını görmek için. Burası yeterince karıştı daha da karışmasın.

Nuri abi 1 litre pw benide yazarmısın?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Nuri abi 1 litre pw benide yazarmısın?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pw için yeni konu açacam Süleyman yarın. Yeterli talep olursa 10lt alım yapıp bölüşeceğiz. Hala listede Koch Chemie Nano Magic için yer var halihazırda istersen ekleriz listeye.

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Listeyi güncelledim sizinki 3lt olacak şekilde @Ramazanerdmr . @razumuhin sana da 1lt şampuan ekledim abicim. Listede son 3lt yer var şampuan için isteyen artırabilir listedekilrden ya da ihtiyacı olanlar ses etsin ekleyelim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...