ORTAK ALIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
Liste güncellendi ekledim dostum listeye seni de. Son 1 lt şampuan kaldı listeden ekstra isteyen varsa koyabilirim yarımşar litre yoksa rastgele seçip zorla yazacaz birine. ;)

@akhisar Rainx anti fog bitmişti gelene kadar bulmaya çalışacam başka yerlere de bakıp @mindthegap @kutaskullar diğer malzemeleriniz de hazır abicim. Başka bişi isteyen olursa ses etsin.
Eyw sagolasin yeteri kadar yardimci oldun. Carpro urunleri varmi oralarda :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Liste güncellendi ekledim dostum listeye seni de. Son 1 lt şampuan kaldı listeden ekstra isteyen varsa koyabilirim yarımşar litre yoksa rastgele seçip zorla yazacaz birine. ;)

@akhisar Rainx anti fog bitmişti gelene kadar bulmaya çalışacam başka yerlere de bakıp @mindthegap @kutaskullar diğer malzemeleriniz de hazır abicim. Başka bişi isteyen olursa ses etsin.
Teşekkür ederim abi ellerine sağlık çok uğraştın :)

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Eyw sagolasin yeteri kadar yardimci oldun. Carpro urunleri varmi oralarda :)

Carpro malesef. Keşke ulaşabilsek Carpro; Victoria Wax; Bilthamber; Wolfgang vs... Kaldık Soft99lara çok şükür ona da arada Zymöllere, Autobrite, Chemical Guys gidiyoruz. Turtlewax ile Meguiars arasına sıkışıp kalmak da vardı. :)

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
Carpro malesef. Keşke ulaşabilsek Carpro; Victoria Wax; Bilthamber; Wolfgang vs... Kaldık Soft99lara çok şükür ona da arada Zymöllere, Autobrite, Chemical Guys gidiyoruz. Turtlewax ile Meguiars arasına sıkışıp kalmak da vardı. :)
:) carpro,bilthamber ve the rag company gelse yeter tr ye

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Siparişleri hazır verildi zaten ama listeyi doldurmayı bekliyorum ve pw ortak alım listesini bütün malzemeleri birleştirmek için tek kargoda. İsteyenlere extra liste dışımürünleei de temin edildi. 20lt şampuan alacaz koskoca forum 1 lt boşluğu dolduramadık mı şimdi yani? ;)

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ben 1lt şampuan alabilirim
Listeye ekledim. Tüm ürünler de kota dolmuş gözüküyor yarın tekrar kontrol ederim burdan yazarım. Ö.m. atarsanız hesap bilgileri ce kargo için listeyi neticelendireyim. Ayrı bir konu daha var pw ortak alım ona da gözatabilirsiniz hala yer var.

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
3 konuyu ortak buradan yürütecez. Ürünler İstanbulda kilerde sağlam eksiksiz ben de gece geldim yarına bölüp kargolamaya başlayacaz. Toplamda 80lt ve muhtelif ürünler var bunlar dışında. Ha gayret. :)

20181203_152724.jpg 20181203_152252.jpg

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...