ORTAK ALIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Listeye ekledim. Tüm ürünler de kota dolmuş gözüküyor yarın tekrar kontrol ederim burdan yazarım. Ö.m. atarsanız hesap bilgileri ce kargo için listeyi neticelendireyim. Ayrı bir konu daha var pw ortak alım ona da gözatabilirsiniz hala yer var.
Listeye ekledim. Tüm ürünler de kota dolmuş gözüküyor yarın tekrar kontrol ederim burdan yazarım. Ö.m. atarsanız hesap bilgileri ce kargo için listeyi neticelendireyim. Ayrı bir konu daha var pw ortak alım ona da gözatabilirsiniz hala yer var.
Nuri selam., görüşemedik :) Yarım litre Koch PW 'de bana yaz., Koch GS 'de yer kaldı mı?

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Nuri selam., görüşemedik :) Yarım litre Koch PW 'de bana yaz., Koch GS 'de yer kaldı mı?
Yarın Bakırköye geçicem görüşelim benim ürünleri alayım artık. ;) listeler doluydu pw 500ml ayarlarım kendime 1lt almıştım kaldı diye. Koch gs malesef. Kendime 500ml ayırdım 250ml sini verenilirim denemek istersen. Whatsapp yazsana abicim...

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ö.m atar mısın dostum bakalım ne var ne yok

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Tüm ürünler teslim edildi rekor bir ortak alım %95 başarıyla tamamlandı. Nasıl becerdilerse 3d orange degreaser 1lt kargoda heba etmişler ama telafi edeceğiz sıkıntı yok. Buradan istek ürün varsa ortak alım için fikir alışverişi ve ürün denemelerine devam edebiliriz. İsteyen olursa da soranlar oluyordu 3d magic dressing 2 adet galon daha temin edebilirim litresi 50TL den bölüşecek biçimde. ;)

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Tüm ürünler teslim edildi rekor bir ortak alım %95 başarıyla tamamlandı. Nasıl becerdilerse 3d orange degreaser 1lt kargoda heba etmişler ama telafi edeceğiz sıkıntı yok. Buradan istek ürün varsa ortak alım için fikir alışverişi ve ürün denemelerine devam edebiliriz. İsteyen olursa da soranlar oluyordu 3d magic dressing 2 adet galon daha temin edebilirim litresi 50TL den bölüşecek biçimde. ;)
Ağa istek ürün söylüyorum dragons, magma

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Elimde bölünebilecek bir sürü ürün birikti ama kargo fiyatları nedeniyle cazip olmaz diye uğraşmıyorum.
Özellikle wetcoat , vp dragon , koch chemie fb , 3d final touch ,cg honeydew isteyenler olursa birşeyler ayarlamaya çalışırım.

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Elimde bölünebilecek bir sürü ürün birikti ama kargo fiyatları nedeniyle cazip olmaz diye uğraşmıyorum.
Özellikle wetcoat , vp dragon , koch chemie fb , 3d final touch ,cg honeydew isteyenler olursa birşeyler ayarlamaya çalışırım.
Konuyu baltalamayalım ayrı bir konu açalım görelim sendeki cevheri. ;) kargo anlaşması ayarla Faik sendeki ürünler çok güzel, o kadar stok 10 senede bitmez yazık bari dolapta duracağına işine yarayacak arkadaşlara gitsin. Dragon 500ml ve final touch 1.litre fiyatı alayım madem ?

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Konuyu baltalamayalım ayrı bir konu açalım görelim sendeki cevheri. ;) kargo anlaşması ayarla Faik sendeki ürünler çok güzel, o kadar stok 10 senede bitmez yazık bari dolapta duracağına işine yarayacak arkadaşlara gitsin. Dragon 500ml ve final touch 1.litre fiyatı alayım madem ?
Haklısın abi ben müsait bir zamanda bir konu açayım ihtiyacı olanlarda faydalansın.

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Aç ortalık şenlensin. Bana fiyat yolla söylediğim ürünlere

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
WhatsApp dan yazmayın kardeşim, yazın buradan. Belki ihtiyacı olan başkasıda görür, almak ister.
Buraya konu açacağım abi zaten , uygun kargo ayarlamaya çalışıyorum. Bizim Nurettin abi ile başka alışverişlerimizde oluyor paradan ziyade takas usulü alışveriş için yazacağım :) .

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Wetcoat, dragon, honey için varım...

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halil

Çaylak Detaycı
Üye
Ne zamandır ortak alım düzenlemiyorduk. Bu aralar Koch Chemie markasına taktığımdan nanomagic shampoo şampuan, demirtozu sökücü ve genel amaçlı yemizleyici apc greenstar alımı yapıp ihtiyacı olana bölebiliriz. Ürünler 10ar litre olup isteyene minimum 1er lt şeklinde düzenlenebilir. Fiyatlar litre başına şampuan için 40TL; apc için 25TL ve demirtozu sökücü için 40TL olarak oldukça uyguna gelecek. İstanbuldan elden teslim edebilirim ya da forumda birisinin anlaşmalı kargosunu veya ptt kullanıp uyguna kargolayabilirim. Yeterli talep oluşursa siparişleri hemen geçip dağıtımlarını gerçekleştireceğim. Fikir vermesi için güncel marketteki fiyatlarının görsellerini ekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 2977
Ekli dosyayı görüntüle 2978
Ekli dosyayı görüntüle 2979
Demir tozu mevcut mu kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...