ORTAK ALIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Meguiars Hyper Dressing çok güzel bir ürün ama fiyatı çok uçuk. Alternatif olarak 3D Ultra Protectant alınabilir. Hyper Dressing kadar parlak değil ama davlumbaz, paçalık, paspas ve motorda güzel iş görüyor. Lastiklerde yeni gibi mat bir görüntü bırakıyor. Fiyatı da çok uçuk değil Alım olursa eğer 1 litre alabilirim.
3d Ultra Protectant Lastik Ve Vinil Parlatıcı.3.79 Lt. 706g01 - n11.com

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
WhatsApp dan yazmayın kardeşim, yazın buradan. Belki ihtiyacı olan başkasıda görür, almak ister.
Whatsapptan bana özel fiyat yazsın bırak Onur zaten açar ayrı satış konusu ne zamandır söylüyorum ben Faik e güzel ürünleri var galon galon paylaşsın diye.

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Meguiars Hyper Dressing çok güzel bir ürün ama fiyatı çok uçuk. Alternatif olarak 3D Ultra Protectant alınabilir. Hyper Dressing kadar parlak değil ama davlumbaz, paçalık, paspas ve motorda güzel iş görüyor. Lastiklerde yeni gibi mat bir görüntü bırakıyor. Fiyatı da çok uçuk değil Alım olursa eğer 1 litre alabilirim.
3d Ultra Protectant Lastik Ve Vinil Parlatıcı.3.79 Lt. 706g01 - n11.com
Link çalışmıyor. Litresi kaça gelirse uygundur?

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Lastikte nasıl acaba? Kullanan varsa bi ses etsin dış plastik ve lastik için. Alımı ben yapim litresi 35ten yazarım. ;)
Ben kullandım. 1:1 sulandırma oranında yarı mat bir görüntü bırakıyor. Çok fazla dayanımı yok. Ama fiyat/performans ve uygulama kolaylığı açısından başarılı buluyorum. Magic Dressing gibi vıcık vıcık ve ağır kokulu değil. Şeker gibi kokuyor.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Tüm ürünler teslim edildi rekor bir ortak alım %95 başarıyla tamamlandı. Nasıl becerdilerse 3d orange degreaser 1lt kargoda heba etmişler ama telafi edeceğiz sıkıntı yok. Buradan istek ürün varsa ortak alım için fikir alışverişi ve ürün denemelerine devam edebiliriz. İsteyen olursa da soranlar oluyordu 3d magic dressing 2 adet galon daha temin edebilirim litresi 50TL den bölüşecek biçimde. ;)
Litresi 23’e geliyor 3D Magic Dressing Tire Lastik Bakım ve Parlatıcı 19lt. yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri

@nuriksari üstüne bir de %10 indirim yapsan 20 liraya gelir. Sen 50 demişsin :D

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu stokta yok gözüküyor bir de 20 litre ilk defa gördüm. Bendekiler galonluk. Sen müsait zamanında sana zahmet bi 20litrelik alırsın böler böler dağıtırsın litresi 25TL den bana da 2 litre yazarsın kargo da anlaşman var nasılsa mis. İndirim istemedim bak 10% bindirim yaptım hatta. ;) Murat seviliyorsun.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bu stokta yok gözüküyor bir de 20 litre ilk defa gördüm. Bendekiler galonluk. Sen müsait zamanında sana zahmet bi 20litrelik alırsın böler böler dağıtırsın litresi 25TL den bana da 2 litre yazarsın kargo da anlaşman var nasılsa mis. İndirim istemedim bak 10% bindirim yaptım hatta. ;) Murat seviliyorsun.
50'ye satıyordun gündüz :D Hadi galon olsun litresi 40'a geliyor. İndirimi de düşünce 32-33'e verirsin sen :)

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
50'ye satıyordun gündüz :D Hadi galon olsun litresi 40'a geliyor. İndirimi de düşünce 32-33'e verirsin sen :)
Sen iste bedava yollim sıkıntı yok. Piyasada litresi ne ise daha uyguna veririz problem yok. Sen sevmiyon gerçi bu ürünü zaten napacan. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...