Örümcek ağı

ahmett.01

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
adana
Arkadaşlar merhaba. 2-3 haftadır aracın içinde örümcek ağşarıyla başım belada. Aracımı satıp yaklaşık 2 ay önce 2011 model bir toyota corolla aldım.Zaten 1hafta iç dış temizliğiydi boya düzeltmesiydi uğraştım. İç temizlikten yaklaşık 1hafta sonra örümcek ağları camda belirmeye başladı. Gün geçtikçe ön ve arka cam köşelerinde, arka pandizotta hoparlörlerin üzerinde vs heryerde örümcek ağı oluşmaya başladı. Arabaya binerken elim yüzüm ağ oluyor :) dip köşe ara yerlere fazla sulandırılmış apc sıktım olmadı, tazikli hava tuttum olmadı.Marketlerde aatılan sinek ilaçlarından alim dedim ama onlarda plastiklerde iz yapar diye denemedim. Bu işi nasıl çözecem başına gelen ya da fikri olan var mı?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bayern marka konsantre böcek ilacı kullan kokusuz olan versiyonu var halılara ve torpido aralarına sık. Herhangi bir ziraai ilaç satan yerden alabilirsin.

DENİZLİ

Domi

Acemi Detaycı
Üye
Örümcek ağı problemini ben de yaşadım bir kereliğine, her arabaya binişimde değişik yerlerde ağlar oluyordu. En son arabaya bindiğimde emniyet kemerinden kendini sarkıtarak aşağıya indi. Tam o anda yakalayıp attım da öyle kurtuldum :D

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Bilinir genelde. Eskiden çimentonun olmadığı dönemlerde çimento yerine yumurta kullanılırmış. Tüm dünyada kullanılan bir yöntemdir ama sizin araçta ise yarayacağını düşünmüyorum açıkçası :) fantazi olsun diye denenebilir belki :)

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahmett.01

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
adana
İkinci kez bol sulandırılmış apc sıktım ara yerlere. Öncesinde de baya bir hava tuttum. 3gündür arabaya bindiğimde ağ ile karşılaşmıyorum. Umarım son bulmuştur.