P21S Concours Carnauba Wax - Valet Pro Fırça

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Seri tükenmiş iyi ki.. Yoksa dayanamaz alırdım yemin ederim :D

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
Cami önünde mendil açacak raddeye geldim:)
:) Aynen oyle. Orijinal urunleri zulaladim bolunmus urunleri etrafa koydum ozellikle Sirma su, fanta sisesi, 2.5lt lik kola sisesinde urunleri gorunce hanim bana acıyo ve guluyo bilmiyo ki o kola sisesinin icinde 200tl lik urun var :) sorarsa da 10tl diyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
:) Aynen oyle. Orijinal urunleri zulaladim bolunmus urunleri etrafa koydum ozellikle Sirma su, fanta sisesi, 2.5lt lik kola sisesinde urunleri gorunce hanim bana acıyo ve guluyo bilmiyo ki o kola sisesinin icinde 200tl lik urun var :) sorarsa da 10tl diyorum.

Ne hallere düştük yarabbi nolcak sonumuz böyle :kop:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Sadece ben değilmişim çok şükür. Ben de genelde aynı cevapları veriyorum. Hatta bazen, arabayı yıkarken bagajda unutmuşum numarası bile yaptığım oluyor :D

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İlk mesaj güncel midir? Yoksa stok tükendi mi?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Algur @Giallorosso

Forum kurallarına uyalım. >
28. Forumda Alış -Satış için açılan konulara mesaj atarak şaka bile olsa "başka yerde daha uygun fiyata satiliyor.." vb şeklinde konunun akışını bozacak mesajlar atmak yasaktır. ( İlkine 1 Gün Uzaklaştırma, İkincisine 3 Gün Uzaklaştırma , Üçüncüsüne Süresiz Uzaklaştırma)
Ayrıca 1 hafta sonrasında tekrar konuya güncel yapabileceğinizi de hatırlatayim.