Eyvallah @Sefa46 Hocam Ah bir de baksam, araç sıfır alındığından itibaren 2 gün önceki yıkamaya kadar hızlı cila dahil koruma diye bir şey görmedi, pek kullanmıyoruz diye 3 - 5 ay da bir yıkanmıştır..
@Emre. Egea çok nankör, genelde sürekli onu kullanıyoruz diye onun detayına dikkat ediyorum ama kugaya baktığımız gibi pardon bakmadığımız gibi baksak var ya, terkedilmiş tarla misali olurmuş
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam aracın kondisyonu yaşına göre çok düzgün, İlk sahibi dedem ondan 3 ay önce aldık araç 10 yaşında ve 40.000kmde garajda duran bir araba ve boyasıda simli metalik bir renk, pasta polishde yapılalı 2-3 Ay oldu onun haricinde pekte birşey yok
Bu arada bu fotoğrafları çekerken tam manasıyla detailingden haberim yoktu (ama yinede kostikli benzinlik şampuanıyla yıkamıyordum) yerli bir markanın ph nötr şampuanı ve hızlı cilasını kullanıyordum farklı bir yerli markanın waxını kullanıyordum. Gerçek markalar kullanmaya başlayınca hepsinin fıss olduğunu anladım.
eklemek istediğim birşey var fotoğraflarda aracın üzerinde vonixx carnauba express ultra var parlaklığı ve yüzeyde bıraktığı kadifemsi his çok hoş parlaklığın sebebi o olabilir
eklemek istediğim birşey var fotoğraflarda aracın üzerinde vonixx carnauba express ultra var parlaklığı ve yüzeyde bıraktığı kadifemsi his çok hoş parlaklığın sebebi o olabilir
Hocam pek bir ömrü yok 1-2 yıkama denebilir, sonuçta hızlı cila verdiği parlaklık güzel, aracı yıkayıp kurulayıp sonra uyguluyorsunuz. Islak kullanılmaması benim için bir eksi onun haricinde çok memnunum, ıslak kullanım içinde polytop maximus alacağım. (isteyen olursa 500ml takasta yapabiliriz )