Parlaklıgı yakaladığımız en güzel foto..

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
tw rinse and shine uyguladıktan sonra 2 günlük yağmur ve kuruduktan sonraki parlaklık. Sanki yeni yıkanıp kurulanmış gibi, şaşırdım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah abi sadece kaporta parlaklığı değil plastik aksamlar ve lastikte çok hoş duruyor.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Arabaya bakiyorsun üstadim :) Yagmur bahane
Eyvallah @Sefa46 Hocam Ah bir de baksam, araç sıfır alındığından itibaren 2 gün önceki yıkamaya kadar hızlı cila dahil koruma diye bir şey görmedi, pek kullanmıyoruz diye 3 - 5 ay da bir yıkanmıştır..

Maşallah abi sadece kaporta parlaklığı değil plastik aksamlar ve lastikte çok hoş duruyor.
@emirhaneness lastikler yeni alınan endurance, plastik aksam da Autoglym Trim & bumper gel sayesinde.. Benim bir katkım olmadı

Maşallah hocam egeayıda böyle görmek istiyoruz :)
@Emre. Egea çok nankör, genelde sürekli onu kullanıyoruz diye onun detayına dikkat ediyorum ama kugaya baktığımız gibi pardon bakmadığımız gibi baksak var ya, terkedilmiş tarla misali olurmuş

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berkesennturk

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
ayna gibi olmuş hocam nazar değmesin. bu parlaklığı neye borçluyuz acaba :D
Teşekkürler hocam aracın kondisyonu yaşına göre çok düzgün, İlk sahibi dedem ondan 3 ay önce aldık araç 10 yaşında ve 40.000kmde garajda duran bir araba ve boyasıda simli metalik bir renk, pasta polishde yapılalı 2-3 Ay oldu onun haricinde pekte birşey yok :D
Bu arada bu fotoğrafları çekerken tam manasıyla detailingden haberim yoktu (ama yinede kostikli benzinlik şampuanıyla yıkamıyordum) yerli bir markanın ph nötr şampuanı ve hızlı cilasını kullanıyordum farklı bir yerli markanın waxını kullanıyordum. Gerçek markalar kullanmaya başlayınca hepsinin fıss olduğunu anladım.

Son düzenleme:

berkesennturk

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
ayna gibi olmuş hocam nazar değmesin. bu parlaklığı neye borçluyuz acaba :D
eklemek istediğim birşey var fotoğraflarda aracın üzerinde vonixx carnauba express ultra var parlaklığı ve yüzeyde bıraktığı kadifemsi his çok hoş parlaklığın sebebi o olabilir :)

berkesennturk

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
Ömrü ne kadar hocam express ultranın, memnun musunuz
Hocam pek bir ömrü yok 1-2 yıkama denebilir, sonuçta hızlı cila verdiği parlaklık güzel, aracı yıkayıp kurulayıp sonra uyguluyorsunuz. Islak kullanılmaması benim için bir eksi onun haricinde çok memnunum, ıslak kullanım içinde polytop maximus alacağım. (isteyen olursa 500ml takasta yapabiliriz :) )