Parlaklıgı yakaladığımız en güzel foto..

BerkayWw

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir

tanışma konum sonrası ilk mesajım olsun. Daha çok çaylağım. Uygulama için elektrik ve su olan yer bulamıyorum. Benzinlikte sonax cilalı şampuan. Sonax bsd. İle devam ediyorum bir süredir. Jant temizliği için bir kaç ürün kullandım. Sırada sizlerden okuyarak öğrendiğim. Demir tozu kill ve eğer elektrik bulabilirsem polisaj deneyeceğim.
izmirde olupta su ve elektriğini kullanıp kendimiz iş yapabileceğimiz yer tarif ederseniz çok mutlu olurum

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Gyeon syncro seramik üstüne carpro elixir parlaklığı
parlaklık ıslak ve derin tam bir seramik görüntüsü . lakin koruma yoksa jantları ıslak bırakmayın. leke yaparak başlar akabinde oksidasyon vernik tabakasından sızıntı ve matlıkla devam eder. en son '' ne oldu bu jantlara niye parlamıyor okadar siliyorum temizliyorum'' demeyin . yeni yıkandıgı içindir kesin diyerek ;
iyi detaylar diliyorum.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
parlaklık ıslak ve derin tam bir seramik görüntüsü . lakin koruma yoksa jantları ıslak bırakmayın. leke yaparak başlar akabinde oksidasyon vernik tabakasından sızıntı ve matlıkla devam eder. en son '' ne oldu bu jantlara niye parlamıyor okadar siliyorum temizliyorum'' demeyin . yeni yıkandıgı içindir kesin diyerek ;
iyi detaylar diliyorum.
Öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim jantlarda gyeon rim var koruma olarak ve devamında pw ile destekliyorum bu fotografta daha silinmemişti yoksa ıslak bırakmıyorum