Araca düzenli bakınca ,usulüne uygun yıkayıp korumasına falan dikkat edince ne kadar diri kaldığına en büyük örnek. Değil 8 yıl 18-28 yıl da geçse aynı diriligi devam eder eminim.
Araca düzenli bakınca ,usulüne uygun yıkayıp korumasına falan dikkat edince ne kadar diri kaldığına en büyük örnek. Değil 8 yıl 18-28 yıl da geçse aynı diriligi devam eder eminim.
bu araç ağustos 2020 den beri bende abi keşke 2012 den beri bende olsaydı çok fırça bez çiziği var boya mikrono 65-90 arası acayip korkuyorum polisaj yaptırmaya.
bu araç ağustos 2020 den beri bende abi keşke 2012 den beri bende olsaydı çok fırça bez çiziği var boya mikrono 65-90 arası acayip korkuyorum polisaj yaptırmaya.
Mikron oldukça düşükmüş , sıkıntılı bir durum. Artık sizin yıkamalar daha önem kazanıyor. Mümkün olan en iyi şekilde yıkayıp cizilmelerin önüne geçmeniz lazım. Onun dışında glaze yada srp tarzı doldu yapan ürünlerle desteklememiz lazım.
Kesinlikle size katılıyorum. Bu korkusundan metalik renk 5 yıl sonra solar diyip sıfır alırken opak beyaz renk seçenlere sözüm ola korkmasın kimse o da bir seçenek tabii evet metalik boyanın rengini her usta tutturamaz ama işçiliği güzel olanlar illaki var..
Bu aracı 7 senelik kullanım sonrası yazın sattım. Temiz baktığımdan hem piyasanın üstüne gitti hem de alan kişi halen dua ediyor.
İlerideki beyaz minibüs bildiğin gri gibi gözüküyor. Senin Golf beyaz ise o minibüs ne renk, o beyaz ise senin Golf ne renk Eline sağlık, çok güzel parlamış, maşallah
İlerideki beyaz minibüs bildiğin gri gibi gözüküyor. Senin Golf beyaz ise o minibüs ne renk, o beyaz ise senin Golf ne renk Eline sağlık, çok güzel parlamış, maşallah