Parlaklıgı yakaladığımız en güzel foto..

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

yetatlidil

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Araca düzenli bakınca ,usulüne uygun yıkayıp korumasına falan dikkat edince ne kadar diri kaldığına en büyük örnek. Değil 8 yıl 18-28 yıl da geçse aynı diriligi devam eder eminim.
bu araç ağustos 2020 den beri bende abi keşke 2012 den beri bende olsaydı çok fırça bez çiziği var boya mikrono 65-90 arası acayip korkuyorum polisaj yaptırmaya.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
bu araç ağustos 2020 den beri bende abi keşke 2012 den beri bende olsaydı çok fırça bez çiziği var boya mikrono 65-90 arası acayip korkuyorum polisaj yaptırmaya.
Mikron oldukça düşükmüş , sıkıntılı bir durum. Artık sizin yıkamalar daha önem kazanıyor. Mümkün olan en iyi şekilde yıkayıp cizilmelerin önüne geçmeniz lazım. Onun dışında glaze yada srp tarzı doldu yapan ürünlerle desteklememiz lazım.

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Araca düzenli bakınca ,usulüne uygun yıkayıp korumasına falan dikkat edince ne kadar diri kaldığına en büyük örnek. Değil 8 yıl 18-28 yıl da geçse aynı diriligi devam eder eminim.
Kesinlikle size katılıyorum. Bu korkusundan metalik renk 5 yıl sonra solar diyip sıfır alırken opak beyaz renk seçenlere sözüm ola korkmasın kimse o da bir seçenek tabii evet metalik boyanın rengini her usta tutturamaz ama işçiliği güzel olanlar illaki var..

Bu aracı 7 senelik kullanım sonrası yazın sattım. Temiz baktığımdan hem piyasanın üstüne gitti hem de alan kişi halen dua ediyor.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

SOFT 99 KİWAMİ CHEMİCAL GUYS SPEED WIPE
İlerideki beyaz minibüs bildiğin gri gibi gözüküyor. Senin Golf beyaz ise o minibüs ne renk, o beyaz ise senin Golf ne renk :) Eline sağlık, çok güzel parlamış, maşallah :)