Parlaklıgı yakaladığımız en güzel foto..

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Sonunda Menzerna Power Lock Ultimate uyguladim. Su testi yapamadim onuda onumuzdeki yikamaya insallah :)
Ellerine sağlık Yansımalar gayet güzel görünüyor siyah rengin hakkını veren bir üründür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Dragstar, @ozer_85, @SaNToS,

üç rengide çok severim .
Renkleri ve Parlaklıkları çok süper arabaların . Hepinizin ellerine sağlık .
kırmızı renk arabada çok dikkat çekici. Küçüklüğümden beri kırmızı araba hastalığı var . Bide mekan extra yardımcı parlak görünmesine vs . Can arkadaşın dediği gibi sanki İngiltere olmuş )))
Siyah arabada ne yapsan çok güzel gösteriyor. Bi ağırlığı oluyor arabanın ama bakımı vs bi kaç tık fazla uğraştırır herhalde . Bide yazın sıcak olur gibi geliyor bana .

Beyaz tercihim ama oda parlaklığı vs göstermiyor diğer renkler gibi. Ama yazın püfür püfür gez :)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Oo masallah cok guzel olmus elinize saglik
Teşekkürler

Biraz oradan esinlendik

Üstadım maşallah, Ferrariler görse kıskanır bu nasıl bir kırmızıdır böyle
Teşekkürler Yanıyor

Harika görünüyor, nazar değmesin

Teşekkürler

Ön plaka için plastik altlık almanızı tavsiye ederim, hem daha hoş duruyor sağdaki boşluğu doldurduğu için hem de daha sağlam oluyor.
Buna güzel bir kare plaka takmalı koronadan hep ileriye artım bakalım.

@Dragstar, @ozer_85, @SaNToS,

üç rengide çok severim .
Renkleri ve Parlaklıkları çok süper arabaların . Hepinizin ellerine sağlık .
kırmızı renk arabada çok dikkat çekici. Küçüklüğümden beri kırmızı araba hastalığı var . Bide mekan extra yardımcı parlak görünmesine vs . Can arkadaşın dediği gibi sanki İngiltere olmuş )))
Siyah arabada ne yapsan çok güzel gösteriyor. Bi ağırlığı oluyor arabanın ama bakımı vs bi kaç tık fazla uğraştırır herhalde . Bide yazın sıcak olur gibi geliyor bana .

Beyaz tercihim ama oda parlaklığı vs göstermiyor diğer renkler gibi. Ama yazın püfür püfür gez :)
Teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi