Parlaklıgı yakaladığımız en güzel foto..

Ken

Çaylak Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #341
Eyv. :) Teşekkür ederim. Renk olarak aynen az bulunuyor , ben Kayseri'de benim araba dan hariç 2 tane daha var , başka varmı bilmiyorum :D

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
@akhisar maşallah abi,ama hiç adil değil bu yaptığın :):komik:
sayın adminim teşekkür ederim bizim çalışmada zymöl marka doping kullanıldı:)
@akhisar sanırım forumca göz doktoruna gideceğiz, bu nedir arkadaş. Bizde araba parlatıyoruz sanıyorduk. Fena.....
3 resimde detaya bakışımı değiştirdin:of:
:utandim:onur usta teşekkür ederim senin konuların yanında sönük kalacak diye konu açamadım

Ahmetcan61

Çaylak Detaycı
Üye
Burda geçen seneki garajda en son hali eylülde cila fln yapıp garaja koymuştum sonra ağustos 20 si gibi çıkardım üstünde bu vardı çok az toz vardı lastikler parlıyordu endurance sağ olsun şuan gine garajda eylül 15 gibi geri girdi temmuz gibi görüşmek üzere.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Burda geçen seneki garajda en son hali eylülde cila fln yapıp garaja koymuştum sonra ağustos 20 si gibi çıkardım üstünde bu vardı çok az toz vardı lastikler parlıyordu endurance sağ olsun şuan gine garajda eylül 15 gibi geri girdi temmuz gibi görüşmek üzere.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vayyyy. Nasıl bir araç saklama modeli böyle: Bu araç koleksiyon olacak sanırım.

Tam satın alınacak tipten. Çok beğendim :D

Kışın ne kullanıyorsunuz?

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ekli dosyayı görüntüle 7570
Bu hd speed + 3d poxy sonrası çekilmişti. Hayatımda yaptığım ilk uygulamaydı heyecandan çok fazla foto çekmemiştim

Ekli dosyayı görüntüle 7571 Ekli dosyayı görüntüle 7572

GOLF'de arkadaşımın arabası için bir yıkama günü yapmıştım. Finali CG Glossworkz + Sonax BSD ile yapmıştık.
Golf kurşun gri sanırım.. bu renk yakışıyor golfe.. bende de daha önce tungsten gri vardı, şimdi beyaza kaldık :(

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Golf kurşun gri sanırım.. bu renk yakışıyor golfe.. bende de daha önce tungsten gri vardı, şimdi beyaza kaldık :(
Araç arkadaşımın o yüzden renk kodunu bilmiyorum ama çok yakışıyor Golf'e. Bende 3 araba sahibi oldum bugüne kadar her seferinde sonraki beyaz olmayacak dedim ama hep beyaz oldu :) birdahaki için büyük konuşmayacağım :rolleyes:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ekli dosyayı görüntüle 7570
Bu hd speed + 3d poxy sonrası çekilmişti. Hayatımda yaptığım ilk uygulamaydı heyecandan çok fazla foto çekmemiştim

Ekli dosyayı görüntüle 7571 Ekli dosyayı görüntüle 7572

GOLF'de arkadaşımın arabası için bir yıkama günü yapmıştım. Finali CG Glossworkz + Sonax BSD ile yapmıştık.
Maşallah araca. Yalnız bir tık daha iyi parlayabilirdi gibi geldi bana. Belki fotoğrafta yanıltıyor olabilir.