Parlaklıgı yakaladığımız en güzel foto..

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Daha önce başka soft99 waxı kullandınız mı, güzelmiş bu kiwami sanırım. Parlaklığa bayıldım.
Evet halihazırda elimde Fusso ve Authentic de var. Kiwami ne yardan ne serden hesabı bunların arasında bir ürün. Gerk parlaklık gerek dayanım olarak tatmin eder.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Bu kiwami de çeşit çeşit mi, araç rengine göre?
Beyaz araçlar için, gri araçlar için ve koyu renkli araçlar için olmak üzere üç çeşidi var. Beyaz araçlar için olan yumuşak, diğer ikisi ise katı wax. Gri veya siyah olandan hangisini alsanız fark etmez.
Kaç ay etkisi sürüyor sizde kiwaminin?
Uygulama yaptığım döneme göre değişmekle birlikte 1,5-2 ay kadar dayanım sergiliyor. Firmanın verdiği üst limit 3 ay zaten.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Biraz kirliyiz ama bi gökyüzü yansıma da benden gelsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir gün temiz halini de görelim bu kirlisiyse... konu dağılmayacaksa araçtan genel olarak memnun musunuz ve motor ne var üstünde?

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Bir gün temiz halini de görelim bu kirlisiyse... konu dağılmayacaksa araçtan genel olarak memnun musunuz ve motor ne var üstünde?
Aracın üzerinde 2 günlük yağmur ve toz var oyüzden biraz kirli dedim üstadım :) Çok ta kirli değil tabi

Genel olarak memnunum diyebilirim,araç 2.0lt dizel orj 177 hp 350 nm tork .Km 180k lere geldiği için bakım vs bazen yorabiliyor.Kronik sorunları var birde her araçta oldugu gibi.Ama çözülemeyen karın ağrıtan şeyler değil.Biraz bu arabalarla ilgiliyseniz bi şekil çözüm bulabiliyosunuz ki benim yaşadıgım yerde Bmw servisi malesef yok.Ana bakımlara bikac yüz km yol tepip gitmek zorunda kalıyorum.Şehir içi dışı yakıt tüketimi özellikle baya başarılı.

Ben stage1 yazılım ve bikac eklentiyle cok keyif alıyorum.Dediğim gibi yakıt performans ilişkisi oldukça tatminkar.Düşünüyorsanız tavsiye edebilirim 100-120 bin tl bandında alınabilecek güzel coupe araçlardan

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Aracın üzerinde 2 günlük yağmur ve toz var oyüzden biraz kirli dedim üstadım :) Çok ta kirli değil tabi

Genel olarak memnunum diyebilirim,araç 2.0lt dizel orj 177 hp 350 nm tork .Km 180k lere geldiği için bakım vs bazen yorabiliyor.Kronik sorunları var birde her araçta oldugu gibi.Ama çözülemeyen karın ağrıtan şeyler değil.Biraz bu arabalarla ilgiliyseniz bi şekil çözüm bulabiliyosunuz ki benim yaşadıgım yerde Bmw servisi malesef yok.Ana bakımlara bikac yüz km yol tepip gitmek zorunda kalıyorum.Şehir içi dışı yakıt tüketimi özellikle baya başarılı.

Ben stage1 yazılım ve bikac eklentiyle cok keyif alıyorum.Dediğim gibi yakıt performans ilişkisi oldukça tatminkar.Düşünüyorsanız tavsiye edebilirim 100-120 bin tl bandında alınabilecek güzel coupe araçlardan
Kasası şekli hoşuma gidiyor hala boyut biraz ufak olsa da güzel bir iç dış renk kombinasyonlu temizlerine bakıyorum arasira 2007 2008 model burada dizel zaten yok çoğunluğu 325 335 biraz da 320 cabrio. Fiyatlar 5000 usd civarı temiz sorunsuzları ama ileride sorun çıkarır mı motor güvenilir mı şanzıman nasıl hiç fikrim yok BMW. Açıkçası e39 kasadan sonrakilere pek güvenemiyorum özellikle gene aynı model 7 serileri ve 5 serileri burada 3 serisinden de uygun ama çok baş ağrıtacağı kesin. Kazasız belasız keyifle binin aracın arkadan görüntüsü çok estetik hala. Uygulama paylaşın arada gözümüz açılsın

Sent from my SM-G955F using Tapatalk