Parlaklıgı yakaladığımız en güzel foto..

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
aLmera41' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Kaputa lambiri kapladigini görmüştüm de, bu sefer kaputa kaçak balkon çıkmışsın suleyman abi :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
diesel32' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:

parlaklık değil bu başka bir şey 
Bu gökyüzünün fotoğrafı.

Yanlış yerde paylaşılmış. Sanırım manzara resimleri kısmında olması gerekiyor :D

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
mahmut0382' Alıntı:
Gtechniq c2v3 sonrası

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değildir Gtechniq c2v3. Yanlışın vardır. C2v3 hiç işe yaramaz çünkü. :)))

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
nuriksari' Alıntı:
mahmut0382' Alıntı:
Gtechniq c2v3 sonrası

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değildir Gtechniq c2v3. Yanlışın vardır. C2v3 hiç işe yaramaz çünkü. :)))

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

C2v3 F/P olarak benim son sıralarda olan ürünlerim arasında. Bu renk için zymöl field glaze, rapidwaxx, zaino z8, gibi ürünler parlaklıgın en üst seviyesi olurdu.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@nuriksari c2v3 8 ay koruma vaad eden bir ürün ancak 8 haftayi dahi göremedik maalesef. Arkadaşımız kullanmış kalıcılığı ile bir bilgilendirme yapacaktır. Maalesef izlenimlerimiz bu şekilde. Sen kullandın mi hocam çok merak ettim kullanıp memnun kalan ilk sen olacaksın:)

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
İkinci yıkamada üründen eser yoktu C2V3 te bende paspaslara sıktım bitsin diye.Ürün bi işe yaramıyor qd olarak iş yapar en fazla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Eraycan' Alıntı:
@nuriksari" c2v3 8 ay koruma vaad eden bir ürün ancak 8 haftayi dahi göremedik maalesef. Arkadaşımız kullanmış kalıcılığı ile bir bilgilendirme yapacaktır. Maalesef izlenimlerimiz bu şekilde. Sen kullandın mi hocam çok merak ettim kullanıp memnun kalan ilk sen olacaksın:)
Soft99 authentic de dayanımı çok kısa. Parlaklığı ve uygulama kolaylığı boncuklanması güzeldi. C2v3 kullanıp da memnun olan vardır mutlaka. Bende var ama henüz kullanmadım. Listede değil uygulanacaklar da şimdilik.
Pw de çok kişi işie yaramaz demişti sonra bir furya olarak herkes memnuniyet belirtmeye başladı. Ürünler gelip geçici ben linç kampanyalarına karşıyım. Kullanınca buradan yazar izlenimlerimi aktarırım. Beğenmezsrm de sıkıntı yok dile getiririm. Arkafaş kullanmış resim koymuş onun izlenimleri daha değerli bence

Detail Guy' Alıntı:
İkinci yıkamada üründen eser yoktu C2V3 te bende paspaslara sıktım bitsin diye.Ürün bi işe yaramıyor qd olarak iş yapar en fazla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Janta cama da sıksaydın bari iş görürdü azıcık. Hatta motoeu güzel temizlersen dressing olarak da iş yapar. :))

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@nuriksari linç kampanyalarına kesinlikle bende karşıyım. Hatta bazı ürünlerin haddinden fazla abartilmasi ve ticari kaygılarla detay severlerin kandırılması bizim daha çok içimizi acittigi için bu konuda özellikle yeni başlayan arkadaşlara yol göstermesini istiyoruz. C2v3 piyasaya çıktığında 8 ay dayanım vaad ettiğini çok üstün bir ürün olduğunu vurgulandı. Hatta bir çok detay sitesi bölünmüş olarak sattı. En son 100ml ı 22 lira gibi bir fiyattı. Aralarında benim de bulunduğum bir çok kişi ürünü aldı ve kullandı. Kullanan arkadaşlar ürünün çok kısa sürede etkisini yitirdiğini söyleyince kullanıcı hatası uygulayamadınız gibi saçma cevaplar aldık. Hatta bunları söyleyenlerde linç edildi. Bende uyguladım ve çok kısa bir sürede etkisini yitirdiğini gördüm. Şimdi autechniq 8 ay koruma vaad edip 3 hafta dayansa ona da aynı şeyi söyleriz ama soft99 zaten dayanımının zayıf olduğunu belirtmiş. 8 ay koruma vaad eden bir ürünün en azında 3 ay dayanmasını beklemenin de bizim hakkımız olduğunu düşünüyorum.

Popüler ürünlerin çok fazla konusu oluyor hatta daha kaliteli ürünler arada kaynıyor. Buna kesinlikle katılıyorum. Zymol titanyumun 175 liraya satılamadigi zamanları gördüm. Hatta biri o satışa bir yorum yazmıştı detay da reklam olmuş diye. Çok haklıydı. Biz suna karşı çıktık bir ürünün satılması için bilinçli olarak poluleritesi artırılıp bundan nemalanilmasina.c2v3 te buna bir örnek olarak verilebilir. Hatta daha çok örnek verebilirim bilberry superclean kurulama havlusu vb. Şu an yapılan yorumlar bir kaç günün eseri değildir bunu bilmeni isterim sadece