Öne çıkan konu
Eraycan' Alıntı:
@nuriksari linç kampanyalarına kesinlikle bende karşıyım. Hatta bazı ürünlerin haddinden fazla abartilmasi ve ticari kaygılarla detay severlerin kandırılması bizim daha çok içimizi acittigi için bu konuda özellikle yeni başlayan arkadaşlara yol göstermesini istiyoruz. C2v3 piyasaya çıktığında 8 ay dayanım vaad ettiğini çok üstün bir ürün olduğunu vurgulandı. Hatta bir çok detay sitesi bölünmüş olarak sattı. En son 100ml ı 22 lira gibi bir fiyattı. Aralarında benim de bulunduğum bir çok kişi ürünü aldı ve kullandı. Kullanan arkadaşlar ürünün çok kısa sürede etkisini yitirdiğini söyleyince kullanıcı hatası uygulayamadınız gibi saçma cevaplar aldık. Hatta bunları söyleyenlerde linç edildi. Bende uyguladım ve çok kısa bir sürede etkisini yitirdiğini gördüm. Şimdi autechniq 8 ay koruma vaad edip 3 hafta dayansa ona da aynı şeyi söyleriz ama soft99 zaten dayanımının zayıf olduğunu belirtmiş. 8 ay koruma vaad eden bir ürünün en azında 3 ay dayanmasını beklemenin de bizim hakkımız olduğunu düşünüyorum.
Popüler ürünlerin çok fazla konusu oluyor hatta daha kaliteli ürünler arada kaynıyor. Buna kesinlikle katılıyorum. Zymol titanyumun 175 liraya satılamadigi zamanları gördüm. Hatta biri o satışa bir yorum yazmıştı detay da reklam olmuş diye. Çok haklıydı. Biz suna karşı çıktık bir ürünün satılması için bilinçli olarak poluleritesi artırılıp bundan nemalanilmasina.c2v3 te buna bir örnek olarak verilebilir. Hatta daha çok örnek verebilirim bilberry superclean kurulama havlusu vb. Şu an yapılan yorumlar bir kaç günün eseri değildir bunu bilmeni isterim sadece
Popüler ürünlerin çok fazla konusu oluyor hatta daha kaliteli ürünler arada kaynıyor. Buna kesinlikle katılıyorum. Zymol titanyumun 175 liraya satılamadigi zamanları gördüm. Hatta biri o satışa bir yorum yazmıştı detay da reklam olmuş diye. Çok haklıydı. Biz suna karşı çıktık bir ürünün satılması için bilinçli olarak poluleritesi artırılıp bundan nemalanilmasina.c2v3 te buna bir örnek olarak verilebilir. Hatta daha çok örnek verebilirim bilberry superclean kurulama havlusu vb. Şu an yapılan yorumlar bir kaç günün eseri değildir bunu bilmeni isterim sadece
Moderatör tarafında düzenlendi: