Parlaklıgı yakaladığımız en güzel foto..

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
@CNR Detailing
Çınar konuyu tt yaptın valla kardeşim
Seni bu konuda daha fazla görmek istiyoruz
Sen yeter ki iste abi :)

Uygulama nedir cila,seramik vs?
Bu topic den inceleyebilirsiniz.
CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

Bu canavarı 3 gün misafir ettiğim için canlı gördüğüm için çok şanslıyım keza hiç aynaya bakmadım :)
Misafir perverliğin ve karakterinden ötürü sana teşekkür ederim dostum :)

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Peki biraz geçmişe gidelim mi :) @akhisar Recep abim ile Zenciyi Concours manyağı yaptığımız zamanlar :) 4 yıl kadar bindim çok güzel anılarım oldu. Yolda aynı renge sahip 308 lerin önümü kesmesinden tutun buluşmada siyah arabaların Zencinin yanından uzaklaştırmaya çalıştıklarına kadar herşeye şahit olduk. Peki takıntılıyız diyoruz ama boyutu ne ? Bana müşterim geliyor abi ben takıntılıyım diyor verdiğim cevap net Peki kırmızı ışıkta durduğunda yeşil olana kadar 4 lastiği parlatıp aracınıza biniyormusunuz dediğimde hayır tepkisini alıyorum :D Topic fotoğraf üzerine kusura bakmayın video sorun ise kaldırabilirsiniz :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Peki biraz geçmişe gidelim mi :) @akhisar Recep abim ile Zenciyi Concours manyağı yaptığımız zamanlar :) 4 yıl kadar bindim çok güzel anılarım oldu. Yolda aynı renge sahip 308 lerin önümü kesmesinden tutun buluşmada siyah arabaların Zencinin yanından uzaklaştırmaya çalıştıklarına kadar herşeye şahit olduk. Peki takıntılıyız diyoruz ama boyutu ne ? Bana müşterim geliyor abi ben takıntılıyım diyor verdiğim cevap net Peki kırmızı ışıkta durduğunda yeşil olana kadar 4 lastiği parlatıp aracınıza biniyormusunuz dediğimde hayır tepkisini alıyorum :D Topic fotoğraf üzerine kusura bakmayın video sorun ise kaldırabilirsiniz :)

Efsaneydi, özledik ya...