Passat kaliper boyama - jant seramik

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ne yapacağız biz bu oğlanları:dusun:
Benimki plastik basamağa basmadan binip inemiyor. Başka da bir zararı yok ama bende silmekten yıldım . Gerçi 3 aydır otomobili elleyemedim. Şu an görsen bu ne renk de dersin :) :D
Obsesifin de tekiyim, çizik takıntım olmasa garajda susuz yıkama ile bile dışını silerdim ama takıntılar bol malesef :(

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Benimki plastik basamağa basmadan binip inemiyor. Başka da bir zararı yok ama bende silmekten yıldım . Gerçi 3 aydır otomobili elleyemedim. Şu an görsen bu ne renk de dersin :):D
Obsesifin de tekiyim, çizik takıntım olmasa garajda susuz yıkama ile bile dışını silerdim ama takıntılar bol malesef :(
bazen üst üste fauller geliyor evlatlardan ama ne yapalım, canları sağolsun demekten başka çaremiz yok. Bir ara @Dragstar süleyman abinin çocuk ayakkabısız girip çıktığını söylemişti, biz de alıştıralım diyeceğim ama oğlan çocuğuna gelmez böyle şeyler. :aksii:

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Vernik şartmıdır burada, Mesela ısıya dayanıklı siyah mat boya üzerine vernik yapılmalı mı?

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Vernik şartmıdır burada, Mesela ısıya dayanıklı siyah mat boya üzerine vernik yapılmalı mı?
Vernik olmadan ısıya dayanıklıda kullanılsa demir tozu temizleyiciler yüzünden ve balata tozları yüzünden boyada atma olabiliyor o yüzden vernik daha dayanıklı hale getiriyor

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Peki bu vernik parlaklık veriyor mu, yada mat vernik var mı
Benim kullandığım parlak vernik ama zaten alt yüzey mat fotoğraflarda da belli olduğu gibi öyle 4-5 kat vernik atmadığım için parlaklık fazla olmuyor asıl sebep zemin yüzeyi mat olduğundan olay tamamen parlak olmuyor