Passat Supergloss+ Uygulaması

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Yok be abi sana taş yok :komik: dayanışma zorunluluğumuz var diye biliyorum :mutlu:
Ama klavyeden bana racon kesen detaycı bi abimiz vardı ona bi taş atmadım değil :kop:
Ne yapayım zaman bulup da yıkama bile yapamıyorum. Ba(ğ)zı arkadaşlar kendi araçlarına bir hybrid waxı silip diğerini uyguluyor da ha bir parmak da senin arabaya çalayım demiyor :D.

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Ne yapayım zaman bulup da yıkama bile yapamıyorum. Ba(ğ)zı arkadaşlar kendi araçlarına bir hybrid waxı silip diğerini uyguluyor da ha bir parmak da senin arabaya çalayım demiyor :D.

Öyle ölmezdik abi roket atsaydın, staja gelseydim yanına işleri sallayıp ne waxlar ne uygulamalar yapardık abi :kop:yolun düşerse haber verde abi sen salonlarda beklerken ben halledeyim :komik:

Abi hocamın canı sağolsun, yoruluyordur iş yaparken :paraa::sarki::kop:

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Can, sana şimdi wax süper parlatmış diyeceğim ama demiyorum çünkü " araba kendisi parlıyor zaten " diyeceksin. O yüzden ses çıkarmıyorum. Taş felan istemiyorum. Senin hakkından @Atocan gelir:komik:

Şaka bir yana havalar iyileşmesini bekliyorum. Supergloss um baharı bekliyor.

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Can, sana şimdi wax süper parlatmış diyeceğim ama demiyorum çünkü " araba kendisi parlıyor zaten " diyeceksin. O yüzden ses çıkarmıyorum. Taş felan istemiyorum. Senin hakkından @Atocan gelir:komik:

Tabi waxlarımızın her birinin ayrı keyifleri varda ben olsam baharı superglossla geçirmezdim :utandim:
Baharda, yazda carnaubalar iş yapmayacaksa ne zaman yapacaklar.
Supergloss bu sezonların cengaveri diye düşünüyorum. Parlaklıkta carnaubalarla yarışsada onların keyfi bir başka sen sabah 6 ya bi yıkama ayarla abi :)

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Öyle ölmezdik abi roket atsaydın, staja gelseydim yanına işleri sallayıp ne waxlar ne uygulamalar yapardık abi :kop:yolun düşerse haber verde abi sen salonlarda beklerken ben halledeyim :komik:

Abi hocamın canı sağolsun, yoruluyordur iş yaparken :paraa::sarki::kop:
Foruma atmaktan tas birakmadiniz ben roketi yakinda @Pro adminimden bekliyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Foruma atmaktan tas birakmadiniz ben roketi yakinda @Pro adminimden bekliyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi anlamadımki nedir bu taşlar, sopalar :kop: doğru söyledim adminim atarsa roket atar @Pro görünmüyor gurban olduum :komik: rokette yemedik değil ayrıca paldır küldür banlarla astral seyahatlere çıkardığı oldu :of:

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Tabi waxlarımızın her birinin ayrı keyifleri varda ben olsam baharı superglossla geçirmezdim :utandim:
Baharda, yazda carnaubalar iş yapmayacaksa ne zaman yapacaklar.
Supergloss bu sezonların cengaveri diye düşünüyorum. Parlaklıkta carnaubalarla yarışsada onların keyfi bir başka sen sabah 6 ya bi yıkama ayarla abi :)
Ben tam tersi kardeşim. Kışın carnabua uyguluyorum. Yazın kazakla gezmek gibi. Parlaması yeter. Sıkı takipçim olduğunu bilmiyordum. Sabah 6 demek:alkis:

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Ben tam tersi kardeşim. Kışın carnabua uyguluyorum. Yazın kazakla gezmek gibi. Parlaması yeter. Sıkı takipçim olduğunu bilmiyordum. Sabah 6 demek:alkis:

Valla herkesin ayrı fantezi dünyası abi saygılar, ben bi gördüğümü bi duyduğumu falan kolay unutmam abi :mutlu:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara

:tesekkurr:O iş bende

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@can26 can bey elinize saglık muhteşem bir uygulama. gözlerim kamaştı. güzel günlerde kullanın yeni waxınızı.